Wadah Madrasah Pengalaman: Beg Duit korang ada isi tak???


Wednesday, September 7, 2011

Beg Duit korang ada isi tak???

.



Salam korang...


Amacam semenjak dua menjak lepas raya nie??? masih mampu lagi ke beli makanan??hahaha..Wan ok je..Dalam beg duit pun tak de duit lagi dah..Habis semua dah..Yang tinggal duit dalam tabung je..Dua tiga hari nanti alamatnya nak kene korek lah tabung tu kot..Tengok lah keadaan..Tempahan masih gak Wan belum siapkan..Ilham belum ada lagi..Susah nya nak cari semangat design template dan header blog nie..malas masih gak ada..Raya punya pasal lah nie..hahaha.


K
orang yang banyak duit raya tu hulur hulur lah kat Wan yang sedang kering nie..nak beli minyak kereta pun susah..Bawak kereta pun dah perlahan..Aircond lak kene pasang paling kecil..kadang kadang tak on pun aircond kreta..nak jimat katakan..Erm..Lepas bulan sembilan nie Wna nak tukar lak Template blog Wan nie..Skang masih mencari ilham template untuk blog Wan..nak tukar warna gak..Kalau korang ada cadangan kasi taw lah k..Kat ruangan komen nie..Komen anda amat dihargai..


Owh ye korang dah tengok belum nie..macam mana ke-Malysian korang??

How Malaysian are you?

Nak jugak taw kan..Or korang nie lansung tak taw pasal Malaysian..Buktikan..Wan nak tengok..

How Malaysian are you?

Wan dah korang bila lagi..


k lah korang..tu je untuk hari nie..


Papai..


.



18 comments:

ernarafiqa said...

wat warna pink!! hahaha... mun x kaler purple+putih kdak justin bieber

rara pinkmafia said...

beg duet rara ada lah 10 hengget.dlm bank cukup smpai hujung bulan.hehehe

FizaFizz said...

haishhh...duit raya pun kita tak dapat byk mcm mana nak hulur kat wan..hehe..
nak tukar template blog ke?? dah ok da kot. tapi kalau nak ubah angin ok gak tukar, background kasi kaler kuning cair..cun ouhh! HEE :)

Wan_hazel said...

ernarafiqa

hahaha...justin bieber sik mok mek eh..hahaha

Wan_hazel said...

rara pinkmafia

ahahha...wan tak de duit dah..kosong nie,...

Wan_hazel said...

FizaFizz

kaler kuning cair..tengs taw...nanti wan try..terim akasih

CikCandy said...

Wassalam...
bagi CikCandy, blog Wan da ok sgt dah.. tapi kalo nak tukar,ok jgak.. tolong kekalkan warne 'jambu' pade blog Wan ye..

Check my blog:
http://sweetsicandy.blogspot.com
ade yg istimewa untk wan.. (takla istimewa sangat) :)

Fara E's said...

tade duet T.T

But Duck Gudd Gudd said...

wan.. nk tny.. ape nme font yg wan gne eh.. ala yg wan gne bt tutorial doodle.. link tutorial dgn yg tempahan header & template tu? dala sue cr.. tak gak jmpe.. ley x bg tau?

Alya Arissa said...

dh jwp kuiz tu..dpt 75%....hehe^^..tuan empunya blog dh jwp belom???

Wan_hazel said...

CikCandy

wan dah cek blog candy..ehehhe..tengs..wan tetap akan kekalkn warna jambu tu..ehehhe..

Wan_hazel said...

Fara E's

ahhaha.sama lah..duet tak de..

Wan_hazel said...

But Duck Gudd Gudd

boley je...20sen ...bru wan kasi taw..ahahha...wan guna fonts udamojial..cari je..comfirm ade..

Wan_hazel said...

Alya Arissa

wan ..dah jawab..wan dapat 80%

Harisya Diary said...

hahahaha! biasalah..bg pangkat abg2,akak2,pakcik,makcik n keatas tu, kena bglah kat adik2 macam sy ni.. nasiblah poket kosong..

wan wat tema warna merah hitam..even gelap tp wan kan pandai wat jadi colourful n menarik..try lah.. tak pun, pelangi..tema robot kea(hahaha!!)hehehehe..

Wan_hazel said...

Harisya Diary

ahahha..wan nie sapa nak bagi duet raya..ehehhe...tengs taw...nanti wna try ..macam gelap sgt lak kan..erm..terima kasih taw...

But Duck Gudd Gudd said...

thanks wan. Heheheh

Wan_hazel said...

welkam..ehehhe..peace