Wadah Madrasah Pengalaman: Kuliah dah start .. Malas nya...


Monday, September 5, 2011

Kuliah dah start .. Malas nya...

.



S
alam Korang..


So camne hari isnin korang??bEst or malas sangat..hahaha..Ade sesapa yang masih bercuti??Best nye kalau ada yang masih bercuti tu..Syok sambung cuti raya..ahahha..Wan dah start kuliah . Pagi tadi rasa malas sangat nak bangun.. Tapi demi pelajaran Wan sanggup turun kuliah memerahkan otak Wan yang sedia dah beku nie..Satu apa bende pun Wan dah tak ingat..hahaha.


B
ulan sepuluh nanti Wan akan ke Kuala Lumpur lagi..So sempat lagi tak nak beraya..??Memang dah hakikat Wan nie seorang yang malas "sangat" nak berfikir..Kadang kadang je Wan penat kan otak Wan nie berfikir..Kuliah dah start balik so terpaksa lah berfikir balik kan..Owh ye..Terima kasih kat korang sebab doa kan urusan Wan yang dulu dulu..Wan hargai sangat..Skang urusan tu dah dalam proses..Syukur sangat..Alhamdullillah...


L
ama dah kan tak Blogwalking rancak rancak..Raya sakan katakan..Skang Wan akan bukak balik tempahan design Wan..dan akan ditutup sebelum bulan 10..Nanti akakn bukak balik lah..Sapa sapa yang nak tempah tu..Dah boleh tempah lah k..PM je Wan kat FB..Wan hazel.


Buat Kak Wansteddy nanti kan ang pau raya dari Wan ye..eheheh..Insya Allah esok sampai lah tu..


K lah korang,

papai


.



16 comments:

CikGu Ma said...

malas yea...cikgu palu'...hehhe

Detective Fiqa said...

T.T..same ler..nak2 minggu depan trial Spm..==" huhu..kureng best :(

Ayuni said...

klau masuk cni ske tgk header, cantik!

Wan_hazel said...

CikGu Ma

cikgu jgn pukul wan...wan budak baik..ehehe

Wan_hazel said...

Detective Fiqa

ahahha..gd luck 4 ur trial k...

Wan_hazel said...

Ayuni

tengs taw..header biasa2 je tu

Si Cilik Mish Ross said...

mesti dah puas sgt berehatkan??tu yg jadi malas...macam adik2 ros,nak kejutkan bangun pagi pegi sekolah pun liat..hehe

Wan_hazel said...

a ah..tu lah...rasa malas sgt nak turun kuliah..ehhehe

♥ Dea ♥ said...

mek gik cuti,...mggu depan dh stat.. :).. ktk stdi cney??

ila said...

stdy2 jgn memalas

Wan_hazel said...

♥ Dea ♥

mek study di icats ..under UTM ..ktk??

Wan_hazel said...

ila

hehhee..study2..

cik nur said...

sama la dgn nur start semalam malas gila nak kerja
dah la smpi ofis banyak benda kena settle plak nangis T__T

Wan_hazel said...

hahaha,,tu lah kan..wan kerja rumah blambak..lab lagi..aiyo..

liyana shamsuddin said...

da start kelas ye..saya cuti lagi sminggu..jlouz tak?hehehe

Wan_hazel said...

hahahha...mesti lah jeles..waaa..seronoknya..