Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..Siapa pencetus "doodle story"


Saturday, March 10, 2012

Doodle story..Siapa pencetus "doodle story"

.


Assalamualaikum..


Hai korang...Beberapa hari nie Wan tak update blog sebab sakit mata..Sakit sangat akibat tercucuk wayar.. siapa doktor kat sini??harap boleh tolong..ehehhe..mata Wan silau sangat tak leh tengok cahaya..Kelmarin paling teruk , nak buka mata pun susah..merah + kembang + sepet.. Sampaikan kepala Wan pening . harap tak de pape yang terjadi kat mata Wan.. Updeta blog nie pun tutup mata sebelah ..hahaha.


Lupakan pasal mata tu..Insya Allah esok ok kot..kalau masih tak ok Wan akan ke klinik cek mata mungkin ada selaput dalam yang koyak..tengahari tadi dah pergi farmasi.. Farmasi lak suh Wan g jumpa doktor..erm..nak jumpa doktor lah perkara paling payah..huh...


Ok ok..Rasanya korang semua taw kan siapa yang mencipta doodle story nie..mestilah Wan sendiri..ehehe..tapi korang taw tak macam mana doodle story terhasil??ehehhe..mesti tak taw kan..Entri kali nie saja je wat gempak sikit..mana lah taw ada yang nak sangat taw..kalau ramai yang komen dan ramai yang like entri Wan nie..Insya Allah Wan akan ceritakan sedikit sebanyak mengenai doodle story Wan nie kira macam disebalik tabirlah..Ada ke yang nak??ehehhe


K lah korang..


Papai..



Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan ..senang je klik nie.Dew More Win More!.Dew More Win More!.Atau klik button Donate..

Papai





.



12 comments:

Haruno Hana 하나 said...

alaaaa... ciannya Wan.. hehe :D baik pergi jumpa doktor cepat2.. bahaya gak kalau sabit ngan mata ni.. peace ^_^V Hana klik situ~

MiSz fiFiEyQa said...

alala..kesiannye wan..smoge cepat sembuh..ermm...nak tau jugak BTS doodle story ni..ce cite..ce cite.. ;)

ciksukaberangan said...

moga cepat sembuh~ oh. cecite :D

Cik Chokie said...

nak tahu nak tahu . adkah wan meihat kearah persekitaran ? or wan imbas kemabali segala yang wan pernah lalui ?

semoga wan cepat sembuh ye wan . :')

tiera said...

wan..
my mum penah jadi macam u..
same situation..
lastly dye jumpe pakar, need to do operation, i'm not sure my mum g operation ke x..but she use permata hijrah..tapi dh lame kene dah..now..alhamdulillah she ok..tapi kdg2 silau jugak..

Ckin Kembaq said...

ce cite..ce cite..hehe

gadismanja said...

mesti laa nak taw

zana said...

wan cne lak leh tercucuk wayar kat mate tu..hish3..seram lak rasanya..smg wan cepat sembuh ye..:)

shera said...

cite lah . cite lah .

Nurul CLumsy Gurl said...

nak tahu. :D

Aqilah Khairri said...

Wan Hazel , Aqilah pinjam mata doodle awak. SORRY -.-

http://aqilahberbicara.blogspot.com/2012/03/another-workhard-doodles.html

cik lulu said...

cecite cecite :D