Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..ONLINE , bila nak chat OFFLINE lak_forever alone


Wednesday, March 7, 2012

Doodle story..ONLINE , bila nak chat OFFLINE lak_forever alone

.



Assalamualaikum...

Haaa..Belum habis baca lagi entri nie korang dah mula nak imbas kembali . Pernah ke alami keadaan nie??ehehe.. Tipu lah kan kalau Wan kata Wan tak pernah alami situasi nie..Dulu dulu selalu jugak Wan alami perkara nie..Tak kisahlah dengan boy ke dengan girl ke..Tetap situasi yang sama.."forever alone"..eceh..ehehe.




M
asa mula mula tu nampak online.so mulalah nak ajak borak..Kan ke boring..Jadi carilah muka muka yang comel nak ajak borak..hehehe..Memilihlah sangat, korang nie nak ajak member berborak padahal tak kenal pun..sebarang je nak add dan app member..hahhaa.




Tak sampai sesaat nak chat terus orang tu OFFLINE...rasa macam nak bunuh diri je lah waktu tu..ahhaha..Lagi lagi kalau korang suka sangat kat seseorang tu dan sanggup menunggu saat orang tu nak online..bila dah online..Semangat korang nak chat tu melambung lambunglah..mula lah nak chat..bila nak chat baru send satu chat orang tu terus OFFLINE..hahaha..Tak ke rasa macam korang nie begitulah tak penting..ahahhaha..Ada tak rasa macam tu??

Tak gitu semua??pernah alami??


P/S: jadi kalau korang semua ada pengalaman dan pendapat mari kongsikan kat ruangan komen bawah nie..


Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan ..senang je klik nie.Dew More Win More!.Dew More Win More!.Atau klik button Donate..

Papai





.



34 comments:

Haruno Hana 하나 said...

haha.. comel lah Wan.. Hana takde lak camtu sbb x suka on cbox.. malas nk chat.. hehe.. mmg x suka chat x kiralah YM atau FB.. hehe

Miss Nadya said...

nad dah lama tak masuk blog wan..jujur ni..:)

nad pernah lah alami macam dalam entry di atas.. T_T

Wan_hazel said...

Haruno Hana 하나

hehehe..tak merasa lah nie..ehehhe..

Syazwani Suhaimi said...

hahaha,, foreveralone

Wan_hazel said...

Miss Nadya

owh...tidak mengapa nad sebegitu skali??ehehhe..tak pe nanti lepas nie slalu2 ye jenguk page wan..ehehhe

Wan_hazel said...

Miss Nadya

owh...tidak mengapa nad sebegitu skali??ehehhe..tak pe nanti lepas nie slalu2 ye jenguk page wan..ehehhe

sakinah kiky said...

alee,,wan jgn lah sampai nak bunuh diri lak..klo wan bunuh diri kuky mcm mna hahahaha..

memg pernah pun..kira ya kiky lah orng dekt atas 2..bb asal orng send mesej kiky dah off,,mls nak layn orng tak dikenal..:)

Syazwani Suhaimi said...

hahahaha.foreveralone~

Cik Kira said...

hahahaha . mmg ade . tp tuu dulu2 laa . skrg dh tak cenggitu dh . hahaha

sakinah kiky said...

alee..jagnlah sampai nak bunuh diri plak..klo wan bunuh diri kiky mcm mna lah...hehehe..

situasi dekat atas sama mcm kiky.rupah2 ya begitu sakit hati orng ya..klo tak dpt chat..makna ya kiky dah bnyak lah buat sakit hati orng nie..hehehhe

Syamira Yahya said...

saye klo org x knal tgor kat chat, saye x layan. .hehe
klo kawan2 baru tgor blik. .hee

gadismanja said...

sy selalu offline chat ,, haha ,, juz nk kawan ,,so tuliz je kat wall ,,bia takde rahsia ,,

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

perempuan tak suka chat kot wan.. takpelah, jangan putus asa, tunggu lagi ye!

.........cP~ said...

Salam.

tak pernah kot, tapi buat kat orang lain pernah kot. Hakhak.

luqman zakaria said...

haha! pernah2 tp bukan niat nk ngorat pon..kadang2 chat ngn member pon same!! baru cakap hi....pastuh OFFLINEEE!! time tuh rase nak #$#$%%$^#@% jer~

Teha Halim said...

doodle tu cute owhh , haha. anyway, teha pon pernah kene gak mcm ni. sakit hati kott -.-

misskonspirasi said...

tak penah alamai..but saya maybe penah wat org jd sperti kisah doodle tue..even kiter tak lah comel sangat pon hekhek

Ckin Kembaq said...

hehe..rasa mcm diri sendiri yg buat gitu..hehe trus offline..hehe

p/s : tp bersebab..kalu ng kwn pmpn, online direct..tp ng yg sebaliknya, kurang sikit...kalu rimas, terus offline.. hehe

merahitujambu said...

ahaha..comel je..laki memang cmtu eh??XD

Wana Mikhail said...

comeynyaaaaaaaaaaaaaa...doodle tuh! haihh~ buat kat akak sekor....muek akak, laki aka n anak akak.....3 ekor lah...=P

tiera said...

hehe...penah jugak...mase time skolah dlu..hehee...

Cik Puan said...

aloloooo~ comel sangat2 laa .huhu :)

LELAKI INI said...

selalu hadapi situasi di atas

shera said...

ush ! jgn bunuh diri . BOM je ! hihi
Gurau !!!

Syahida Rosli. said...

Part 'terus offline' tu best! xD

FatihahRadzi said...

forever alone juga . wuuuu

^_^ Zaza Nur Iman said...

penah2..hehe

Carpet Cleaning Melbourne said...

Visiting here again... Smile

Ida Roslan said...

Pernah =), tpi tak ada lah smpi nak bunuh diri hehe.

nur_za said...

HAhah..wan..nur da jgk wt mcm 2..ofline terus..gila jahat..
memg comei la doodle dia..bila mata berair tu..

Carpet Cleaning Melbourne said...

Very cute... Smile!!!

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

JGN BUNUH PANCUNG JERRR ... bru best . hehheekhke

Boyz_ed said...

Slalu jd mcm nieyh abg wan . xD

n0raziera said...

salam..abang syer nak credit kan doodle story nih yek kat entry syer...