Wadah Madrasah Pengalaman: Contest Doodle Glider


Saturday, April 28, 2012

Contest Doodle Glider


Assalamualaikum...

Hai korang..Kali nie Wan join kontes dari Blogger Jika Itu yang terbaik...Kalau korang nak join korang klik link kat bawh nie k..

http://merahitujambu.blogspot.com/2012/04/contest-doodle-glider.html


Kontes nie berkenaan lukisan..jadi kita perlu lukis seekor glider..kalau dapat buat yana real macma glider mesti boleh menang..Wan tak reti...Buat yang ala kadar je..Lukisan Wan yang kat atas tu..Doraemon Glider...hentam je...Idea tak de..skang pun tengah berperang dengan masa nak siapkan beberapa tempahan yag masih tertangguh...

kategori :

Paling kreatif
Real
Paling comel

Ada tiga..

Hadiah lak semestinya best...

Kalau pasal hadiah..kalau Wan menang..Wan nak hadiah yang boleh dibuat kenangan..Wan tak nak top up..eceh...mengada lak macam lah boleh menang..K lah korang..Korang semua yang suka melukis tu..Korang join lah k..Rezeki kita tak taw..



Papai


.



9 comments:

Darwish said...

Sumpah comel !

fiqah hamed said...

wah..chomelnya doodle.. =)

Shazwina said...

Ehee comel. Baru tengok doraemon tadi :)

Syakir Rahman said...

comel jgak...ok la tuh XD

merahitujambu said...

tak sangka otai doodle join..terima kasih..kratif wan ni eh..=)

Azhafizah[フィザ] said...

sugar glider comel nak panjat cawan eh wan..Good Luck wan.

nur_za said...

ni glider ke doremon.hehehe..comei

Nurul Husna Mohd Hassan said...

comel!! :)

Mizzs Ninie said...

Wan.. Join Contest Ninie jugak.. :(
-> http://mizzsninie.blogspot.com