Wadah Madrasah Pengalaman: karya terpilih untuk keluaran Majalah Aperture


Saturday, April 28, 2012

karya terpilih untuk keluaran Majalah Aperture

.


Assalamualaikum...


Salam sabtu korang..Hari nie penat sikit sebab siang tadi buat panggang panggang sikit kat kebun dan sebelah petang lak tolong abah dan emak menuai padi... Penant sangat sebab makan kenyang sangat..ahahha..Menuai padi perkara biasa bagi Wan tapi tak lah sampai penat macam hari nie..Biasa lah kan kalau memanggang nie asap asyik je bergurau dengan kita..Insya Allah esok Wan update pasal nie k..



Terangi hari anda dengan Pepsi
Sony Alpha a350|standard kitlens
ISO 100|f/5.0|30"


Hari nie nak cerita perkara gembira bagi Wan..Tadi Wan bukak email terkejut lak bila dapat berita gembira dari Galeria Majalah Aperture.Sebab Gambar Wan terpilih untuk dimuatkan dalam ruangan Aperture bulan Mei..Gambar kat atas tu lah gambar yang terpilih.Sesapa pengemar Photog mesti kenal Majalah Aperture nie kan..Kalau tak kenal cepat cepat lah pergi beli..Tema bula April nie tadi tema macro..Tapi Wan tak beli lak untuk bulan nie sebab bajet tak de...hehehe..Insya Allah akan beli nanti .


Lepas nie leh lah dapat langganan percuma selama setahun dari Aperture.. Yeah yeah.. Rezeki..Alhamdullillah



K lah korang...

Sekadar berkongsi berita gembira...Wan hanya photographer Noob yang masih belajar mengenal lensa..Sila beri tunjuk ajar..



Papai..


.




9 comments:

Nurul Faiz Bikers said...

tahniah wan hazel..
teruskan berkarya..

CCICute Design said...

waa... best..best.. tahniah.. ^_^

CikMunBlogger said...

wah ! tahniah abang wan . gambar tu pun awesome sangat ! :)))

Ardini Izzati said...

Tahniah. Selalu jenguk sini tapi entah kenapa takleh comment kat cbox. Message tu macam tak appear. Tapi taktahulah kalau saya memang takleh tgok message tu balik. Tak pun sebab line slow. Btw again tahniah. Teruskan dengan seni dan karya-karya awak :)

BlueiceButterfly said...

~tahniah..cantik..tuela rezeki kita xtau..yg penting wrna biru la..suka2 >_<

caliph shuriken said...

congratz wan ^^

Haruno Hana 하나 said...

cantik la design tu.. tahniah wan :D alhamdulillah, rezeki tu :)

Chenal said...

TAHNIAH..TAHNIAH

Chenal said...

TAHNIAH..TAHNIAH