Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle Story..Kenapa perkara ini terjadi ketika barbeku


Sunday, April 29, 2012

Doodle Story..Kenapa perkara ini terjadi ketika barbeku

.




Assalamualaikum..


Hai korang..Mesti korang pernah mengalami situasi macam nie kan.atau tak pernah..Wan pun hairan..kenapa lah perkara nie sering sangat terjadi kat Wan..Dah macam ada magnet asaap je kat badan..






Pergi sebelah asap ikut..pergi lagi sebelah asap ikut jugak..mana mana pun asap ikut jugak..pelik kan..hahaha..Kekadang rasa nak marah sangat .




Mungkin sebab Wan ni noob sangat kot..Kipas macam mana pun tetap gak asap tu.Sebab asap nie lah rasa penat sangat kalau barbeku...


Tak gitu semua??pernah alami??


P/S: jadi kalau korang semua ada pengalaman dan pendapat mari kongsikan kat ruangan komen bawah nie..

Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan ..senang je klik nie.Satu je taw.Klik biar iklhas.

The power behind every Ferrari, Shell Helix. Now it's in your car. 
(klik kanan > open new tab)

Atau klik button Donate..


Papai
 
 
 
 




18 comments:

Haruno Hana 하나 said...

haha.. sama la.. x kira la time BBQ atau masak guna kawah/kuali besar tu.. mesti jd camni >__< habis badan bau asap...

Ardini Izzati said...

Ahaa. Comell lah doodle tuu :)

Darwish said...

hahah..sama ngan darwish

Iswilma said...

ha'ah samelah , sesak nafas doe hidu asap je balik2

faraheartbeat said...

HAHA . letak kipas angin je kat tepi uh :))

caliph shuriken said...

slalu rasa bahang panas jaa, huh...

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

time bbq gerenti alami mende tu hikhik..
sabor jer la

lyana kamal said...

assalamualaikum wan hazel. :)
knp lyana xleh tgl jejak dkt shoutbox wan hazel ek? wuwu :'( bnyk kali dah try taw. btw..comel lah doodle tu

Dak Fisha said...

cute betul doodle wan ni..
fisha pon senasib dgn wan. kipas sne asap tuh ikut jugak..
geramny..hehehe.

luqman zakaria said...

haha1 realiti!! orang cakap kalau asap ikut kite..kite bau busuk jugak..hehe

Siti Nurul Hidayah said...

bbq xajak wan hehhehe

Neijie said...

Heheeh...lastlast sekali badan bau asap..huhhu

farhan said...

haah..ada angin la tu..dah klik dah kat now its in your car..kalau ikhlas klik pulak iklan nuff kat blog saya..tq

gadismanja said...

hahaha ,,mmg betol pon ,, hahahha

Hanie Abd Hamid said...

la ingatkan wan nk share reason die ikot kite tdi.. hehehhehee

dhia adawiyah said...

a'ahhhh .. pernah jadik jugak .. agaknye asap tu minat kat wan kot.

Najwa said...

Hmm, samelah kite. Hahaha. Kadang2 rasa nak hempuk je benda yang ada depan mata kita :D

ciksukaberangan said...

realiti. famous sangat smpai asap pun suke. huehue