Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle Story...Ambil gambar sendiri


Tuesday, May 1, 2012

Doodle Story...Ambil gambar sendiri

.




Assalamualaikum...


Sihat tak hari nie? Harap korang semua sihatlah kan..Wan pun sihat je.Apa?? korang nak tukar gambar profile korang? kena lak ngan tajuk Doodle Story Wan untuk hari nie.. Ambik gambar sendiri.. Selalu kan korang ambik gambar sendiri..hehehe.. Dalam semua gambar tu hampir kesemua gambar ada masalah..ada satu je yang paling sempurna..hehehe..Betul ke tak?? hahaha.Contoh macam dalam gambar kat bawah nie



Keterangan gambar : Mata terpejam sebab masa nak snap gambar button snap terklik atau terlambat klik.


Keterangan gambar : Nampak hidung yang besar secara tiba tiba . (situasi yang tak diketahui punca..Kalau ada sesiapa yang tahu sila nyatakan diruangan komen)


Keterangan gambar : Mulut tenganga akibat kamera terlampau cepat bertindak balas


Keterangan gambar : Bahagian jerawat nampak , kamera fokus pada bahagian jerawat..


Keterangan gambar : Silau..gambar putih je banyak ambik gambar berdekatan tingkap atau saat matahari terang sesangat sangat


Keterangan gambar : Gambar dah sempurna tapi kabur..Haish..amat mengecewakan..





Ok itu je..

P/S: jadi kalau korang semua ada pengalaman dan pendapat mari kongsikan kat ruangan komen bawah nie..


Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan ..senang je klik nie.Satu je taw.Klik biar iklhas.

The power behind every Ferrari, Shell Helix. Now it's in your car. 
(klik kanan > open new tab)

Atau klik button Donate..


Papai
 





54 comments:

ummu waheeda said...

yang last tu dah comel dah. tapi kabur la pulak . hehe apa2 pun sgt comel :D

Ayuni said...

hikhik, yg selalu sye nmpk org amik gambar mulut muncung, xtaulah naper....

faraheartbeat said...

hidung terbesar sbb mase tu nk bersin ^^

^_^ aneyz ^_^ said...

da lame x terjah doodle story nie :)
busy larr katekan :P
hik3....best larr doodle story nie..
kene batang idung sendri :)

|shuhadaothman|TM said...

Hahaha. setujuuuu sangat. XD

nur_za said...

haha..da je idea dia..slalu pic nur jdi kabur..huhu..tngn mengeletaq la kot

CiK FizA said...

hahhaaha. lubang idung besar la comel. ahakss. :DD

Wan_hazel said...

ummu waheeda

tengs...doodle biasa2 je..ehehe

Wan_hazel said...

Ayuni

mulut itik tu..ehehhe..no komen

Wan_hazel said...

faraheartbeat


hahaha..farah selalu macm tu ke??ahahha

Wan_hazel said...

^_^ aneyz ^_^

hehehe..tengs..selalu lah macma nie kan..hehehe

Wan_hazel said...

|shuhadaothman|TM


setuju jugak

Wan_hazel said...

nur_za

hehhehe//realiti kehidupan

hawasumiri said...

Hahaha.. Orang disini terasa. :D

Az Meeda said...

sll mmg cm tu.. dlm sejuta ade satu aje yg betul-2 sempurna

MiSz fiFiEyQa said...

comel doodle ni..
Btw,memang slalu pon amik gmbr sndiri..hik3
Hah yg last skali tu slalu brlaku..
Time da perfect ni la,pic tu nak blur..grrr

dhia adawiyah said...

haha .. kelakar la yang hidung besar secara tiba - tiba tu ,, boleh pulak ??

shera said...

Kita tak pernah tangkap gambar kita dengan tangan sendiri . tangkap gambar orang lain guna tangan sendiri , adalah ! hihih ^_^

Liesa Azemi said...

Benar belakaaa. Haha

sHiMi sHinHae ^^, said...

hehe ^_^

Dak Fisha said...

doodle yg sgt comel. hehehe.
kelakar pon ade.

Hajar Hafizah said...

memang comel la ! ^o^

~~oOpEt~~ said...

cantinya.. nh pakar doodle nh :)

Wan_hazel said...

hawasumiri

hahaha..selalu ambik gambar sndri lah nie..

Wan_hazel said...

Az Meeda

betul2

Wan_hazel said...

MiSz fiFiEyQa

betul tu...kalau ambik gambar mana2 pun mesti jadi camnie..hahaha..

Wan_hazel said...

MiSz fiFiEyQa

hahaha..tu lah..masih tak diketahui punca..ehehhe

Wan_hazel said...

shera

hehehe...

Wan_hazel said...

Liesa Azemi

mesti selalu nie

Wan_hazel said...

sHiMi sHinHae ^^,

ehhehe

Wan_hazel said...

Dak Fisha

tengs..doodle biasa2 je

Wan_hazel said...

Hajar Hafizah

tengs taw

Wan_hazel said...

~~oOpEt~~

wan biasa2 je...tak pakar pun

Picoz Shupalula. said...

biarkan gambar berkata kata. hehe

Meya Lolipop ♥ said...

kalu mulut muncung tu maybe sayang sangat kt phone tu sampai nak cium bagai. yg hidung besar tetibe tu, maybe ada makhluk kot duk gelikan bahagian dalam tuan hidung tu. haha comel-3!

Wan_hazel said...

Picoz Shupalula.

ehehhe..

Wan_hazel said...

Meya Lolipop ♥

ahahhaa..alasan yg boleh diguna pakai tu..ehehhe

Arina Shamsul said...

anyonyonyo..semua pun tomel2 ..

Chuu Muqhlis said...

blur pon kadang2 nmpak comel! hahaha

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

doodle yg cumel mata bes0r
hikhik..

faraheartbeat said...

wan : fara dah memang semula jd hidung besar . dah tak payah buat cam tu . HAHA :DD

merahitujambu said...

kalaka laa an ni kaji cm myra gak ke??kalau sy mesti fokus jerawat.XD

Wan_hazel said...

Arina Shamsul

ehehhe..tengs

Wan_hazel said...

Chuu Muqhlis

ehehhe..mesti chu selalu macam tu kan

Wan_hazel said...

♥ Cik EylaDiLLa ♥

tengs taw..ehehhe

Wan_hazel said...

faraheartbeat


ehehhe...papepun tetap comelkan

Wan_hazel said...

merahitujambu

ahahaha..fokus jerawat lak..ahahha..

hazfee said...

hanya orang yang biasa ambik gambar dirik jak tauk sebab hidung nampak besar tiba2.ekeke :p

Miss Wella said...

gambar goyang..--"
kadang-2 salah manusia tu sendiri yang goyang..

Ila Laa ~ said...

/abg wan ke yg lukis doodle tu cutelah..pakai adobe photoshop ekk?

EikaSchapika :) said...

haha . biase laa tu abg wan ,, mmg ade je yg xkne time kite nk ambik pic sndiri . Pika nih tak suka ambik pic "syok sendiri" . Pika suka snap pic time ade event or pegy mana2 . then bukan pika yg snap , kdg2 suruh mak , kakak , kwn2 . bak kata kawan pika , kamera tu harus berada dimana2 sahaja :D

Isha Nur Shisha said...

comel.

eiyka @ ika said...

nak tanye, pakai font jenis apa eaa ? picture speaks ..... to?
dalam software ape? mintak maklum balas ea. hee. masehh :)

Wan_hazel said...

awak download fonts kristen ITC k...wan wat tu guna adobe