Wadah Madrasah Pengalaman: Churp Churp dah Nuffnang dah kini SAYS.my lak


Thursday, May 31, 2012

Churp Churp dah Nuffnang dah kini SAYS.my lak

.




Assalamualaikum...


Kali nie Wan berjinak lak dengan SAYS.my nie..Kali nie nak mencuba nasib lak untuk SAYS nie..Orang kata income nya "PERGH"..ehehe..So sambil berblog dan sambil online Wan cubalah jugak..Kalau korang nak cuba ... Jom Wan ajar korang.. Tak salah mencubakan..Lagipun senang je..Kalau ada facebook tu korang leh lah join..Nak dapat income tu senang je share iklan dan klik..per klik RM0.20 sama jugak macam Churp Churp .



Wan baru je daftar pada 30/05/2012 dalam jam 11.30PM 3 jam sebelum entri nie ditaip dan dah dapat hasil banyak nie..Jadi memang pergh..Like sangat sangat.3 jam je dah dapat hasil banyak tu,,bayangkan lah.

Jadi kalau korang teringin nak cuba..Apa kata kita cuba sama sama..Wan pun baru daftar jugak..

Mula mula korang pergilah ke page SAYS kalau tak taw link nie wan kasi..


---------kat bawah nie Tutorial dari http://www.fizgraphic.com/2012/01/tutorial-blog-cara-mudah-daftar-saysmy.html

1. Masuk dulu website Says nie kat SAYS.my
2. korang click Create new account cam contoh kt bawah nie

3. Then Log In Facebook korang ye. Email ngn password facebook.

4. Kuar pop up kan? Then korang jer Allow jer taw..

5. Then korang kena creating your account. Ini penting taw. Korang masukkan username kat ruang yg diorang nak tue. pilih la username dan masukkan email korang!

6. lepas tekan Submit tadi, korang terus jer Done cam bawah nie..

7. Ha dah siap Daftar dah! dah masuk ke account korang tue. Sekarang nie korang tekan Social Recommendations untuk share iklan korang!

8. Pastue akan kuar lah iklan2 korang kena share tue. tekan iklan tue.

9. Korang scrol ke bawah, then tekan Generate my unique URL

10. Then korang copy lah code tue. Share lah kat facebook ke, twitter ke, blog ke..senang jer kan..paham kan?

11. kan dah siap. sambil online sambil buat duit kan. SIAP!
SELAMAT MENCUBA!



-------------


Ok selesai..Korang try lah k..


Kalau entri kali nie berguna like dan klik lah button Donate..terima kasih


 P/S: jangan bazirkan masa online anda..Kenapa tak mencuba ..Tak bayar pun.

--Testing SAYS.my Wan klik jika sudi-------- http://bit.ly/12NyO8E




.




27 comments:

Dak Fisha said...

wahhh. mekasih share sal ni.
fisha pon dok pening nak wat camne. da dftr. tapi separuh jalan. hehe

! ❀ ainie sempoy ❀ ! said...

tak tdo lg ke?hehe
kalau dftar bende ni,tak dikira curang dengan nuffnang ke?

Sheila Eiman said...

hmmm, baru nak tanya.. tapi, soalan tu dah sama dengan ainie sempoy.. abang wan tolong jawabkan... hehehehe

CiK kAt said...

tq! share

Wan_hazel said...

jawapnye tak..sebab nie kita cuma kongsi iklan dan tidak mengiklankan seperti nuffnang..sebab bende nie my heartbeat jugak lah..kita share bila kita nak je..klau tak tak..

Mieya Atiera said...

Mieya pon dah join bulan lepas, dan hasilnya memang mengujakan :)

Ckin Kembaq said...

nantilah try.. ^_^

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, macam-macam iklan ada. setakat nie kite belum daftar untuk SAYS.my lagi. hihi

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

br igt nk tanya.. heheh
tq wan.. =)

geeAhmad said...

Saya baru dapat 20 sen.. wakakakaka.. 1 unit visit... erkkk.. ;?

|shuhadaothman|TM said...

lumayan.x daftar pon lagi :)

cik nara omey said...

done klik yg wan punyer!!tq...share bnda nie

❤farahin izzati❤ said...

thanx bro kongi laman ini :)
hehe

wani said...

wan dah kaya boley lha belanja...kaching2

Ila Laa ~ said...

mcm mn nak ambek hasil drpd yg kita dpt drpd per klik tu?

cinta nabella said...

wah , mcm best . bole la try nanti kan :)

Wan_hazel said...

nanti kalau dah banyak kita cashout..sama je mcm churp2 dan nuffnang

Chuu Muqhlis said...

amboi wan., main says pulak dia hehehe

zana said...

nk try jgk la

shida'R said...

hehee..terbaik :)
shida pun pengguna says..baru cashout smlm :)

Lady Diana said...

Lat'z pun guna says...belum cash out lagi tp lumayan juga..tunggu nak cash out..

iffah najihah said...

yg nie nak kena org klik jugak ke ?

afiqah jamil said...

cmne nk msukkn iklan dlm blog??

zana said...

wan sy nk tanya wan ni.wan tahu x cne klu kita xleh nk sign in kat says tu ye??sbb zana punya da 2 minggu xdpt sign in..xtahu npe..sign ngn fb asik loading je..klu skjp je xpe la..ni berjam2 tp tetap xleh..npe ye..sy xtahu nk tanya spe..huhu...

zana said...

klu kita nk dpt akaun tu blik cne ye..sbb sy da try wt tp xde pape respon langsung...

Wan_hazel said...

zana cek kat mail k..mula2 zana ubah dulu pasword...forget pasword nanti dia org akan hantar pasword yg dia org tetapkn dekat says zana..cek je kat email.

zana said...

da blh da.hehe thanks wan :)