Wadah Madrasah Pengalaman: Kenapa lama tak update


Sunday, May 27, 2012

Kenapa lama tak update

.



Assalamualaikum...


Hai korang...Beberapa hari nie tak leh nak online lansung , gara gara kecurian kabel telefon kat kawasan Wan nie..Dalam 4 hari dah kan Wan tak update nie..Lama jugak lah bagi Wan..Bersawang dah Blog Wan nie..Nama pun laman sesawang..ahahha..Skang semua dah taw kan kenaa Wan lama tak online??peace




Lagu kat atas tu lagu yang Wan layan setiap hari masa ketiadaan internet nie..Tengah main game pun layan lagu nie jugak..Lagu nie best sangat , mungkin sebab melodi kot..Nak kata faham memang tak ah..KE sesapa yang taw maksud lagu nie?hehehe..










Kat atas tu print skrin yang Wan wat untuk mukabuku dan blog Wan..mesej mesej korang kat muka buku Wan reply dah..Komen korang kat blog lak Wan dah app dah , ada sesetengah Wan dah reply dan ada yang tak dan ada yang Wan reply sekali semua..Maaf tak leh lak nak reply satu satu..


Skang sibuk nak siapkan tempahan dan pasang template semua..


k lah korang..

setakat nie je lah untuk update kali nie


Terima kasih bagi yang tetap sudi jenguk Blog Wan.

P/S:Owh ye..Kalau ada apa apa yang Wan etrlepas kasi taw ye..Atau ada yang Wan terlupa..


Papai..



.




26 comments:

Fiza Suhaimi said...

Wahh wan.. banyaknya! patut lama tak nampak.. fiza dok melambai tangan tapi tak balas-balas pun.. hahaha.. :P

miz ruha said...

oo,,patutlah wan senyap aje,,ade org curi kabel tepon rupanya,,,

Cahaya ツ said...

nang byk la :D haha

Deq's Qienz said...

alolooo..cian dia..sabaq nahh..mayb ader himak di sebalik setiap kejadian:)

|shuhadaothman|TM said...

ni bru 4 hari. banyak betol request ngan komen :D

Ezzati said...

wow! banyaknya peminat! *.*

Hanamiko Sakura said...

yeah! wan sudah kembali.. hehe

Busyra Bt Takiyudin said...

owh patut la tak nmpak.. menyepi ja.. ingat ada apa.. hehe

Sheila Eiman said...

wau, banyak tu.. hebat lahh wan ni,,,

Cik Lyeen said...

untunglah Wan...:) hahaha...mcm retis..:) nk signn~~

siti zulaikha said...

laaa patutlaa.. dush3.. ambik pnumbuk ni wahai pencuri kabel.. :) lgu fruit basket.. waa ieka pun sukaa!!! hee.. singgah komen.. :)

Nurul Aine said...

lagu blog kite sebelum ni :)

Cik Icha Mnz said...

wan.. mohon d/load lagu toe nye..

yaya said...

cartoon fruit basket tu best giler . citer mase sekolah rendah .

pEAyzhA zhArrtUl said...

wan... p2tlha... smpai pija pun dha rndue m0wk bl0gwalking ngn wan... huhu...

Mieya Cokelattt said...

wt la byk ckit tutor photoshop cs5 abg wan.. atoto~ -.-'

Wanieys said...

wan...entry untuk wan kat blog akak

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/05/entry-yang-tertangguh-wajah-baru.html

Dak Fisha said...

byknya org komen. termasuk la. fisha kan. hehee.
takpe2. fisha memahami. :D

Cik Fie said...

wah ! untung la abg wan..peminat banyak..komen banyak..notification banyak..x macam saya..ciput je.. :)

Sally Yatiey said...

Banyaknya peminat :D hehe

Arina Shamsul said...

ooo.patutlah :)..

mmg bosan kalau tak dapat online kan dik..ngeeee..

syafiqakarim said...

wan skng makin gebabommmmm

aima afna said...

kesian dia kene curi kabel telefon.
huhu
wahh.. byk betol request tu ek.
:)

Cik Kay Jue said...

bestkan lagu ni.. hehe.. ckj pun kdang2 layan juga.. cerita dia pun best.. wan tgk tak cerita dia? hehe..

wah banyaknyer wan ni memang femes ar..

CiK FizA said...

wewwiiitt~ ramainya peminat wan ! ^____*


Ngee. sape lah yg curik kabel telepon tuh ! Haishh. sampai ati kan. cian wan sedey ! T___T

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wah3..bnyak peminat yer wan