Wadah Madrasah Pengalaman: blog kakak ku,,aku yang setting kan...


Tuesday, January 27, 2009

blog kakak ku,,aku yang setting kan...

wah,penat nye aku,,chewah penat ke..xde kot...saje je nak kasi kecoh kat korang,..alah tak kecoh pun..aha...nie aku nak crite nie..semalman n sepagi nie aku siapkan blog kakak aku,(pura2 ngntok),,die nak blog die canggih skit(sebenar nak canggih banyak)...tp aku nie jahat skit..tak nak lah nak wat canggih sgt kang kalah kecanggihan blog aku,,hahahaha (ketawa penjahat erk)..takde la hblog aku nie canggih sgt kan,,biase2 je...


nie lah blog kakak aku,,bleh lah,,bru 1 entry die post..g pun blom di upgade die pnye name n apa2 ntah lagi 2,,biarlah erk,,mane2 die lah,,jnji aku dah tolong skit2...









kalau korang nak tengok n singgah,,,klik kat gambar kakak aku tu erk,,hehehe...promote blog kakak sendrik,,,ahernya kakak aku dah de blog die sndrik..hehehe...
asmayla



wat kakak ku...gik update ur blog k,,jgn terbengkalai je...wat mcm rumah sendrik...hehehhe (kak kalu mok adeq ato gik,,bayar ah...1 minit RM5...hahahhaha





hazel mengundur bicara..


buah anggur buah pisang,
buah tembikai buah labu..
hm....
beli2..hehehe
papai



p/s:wat aida slmat ari jadi,smoga pjg umur,murah rzki.stdy smart k.jg drik wak.tke cre my fwen



3 comments:

M.Amirul Aiman @ aemantaslim said...

nak tanya, sebenarnya kat gambar tu windows apa? silverlight? vista, ataupun XP? tak pernah aq tengok...

Wan_hazel said...

wndow XP Sp2.xpnah tngok ke?

M.Amirul Aiman @ aemantaslim said...

tak....ni first time