Wadah Madrasah Pengalaman: hanya mengukir kata


Wednesday, January 28, 2009

hanya mengukir kata




pagi nie aku dah trun kuliah dah..hm,,org len masih cuti aku dah trun study..tp xpe kan,itula hyg membezakan aku dan org len...chewah..pas nie tiap pagi lah aku bangun awal,,,tak dapatlah nak mengantokkan dri lagi,,waaaa...xbez lah camnie...hahahhaa..


pagi tadi lect xde masuk.msh tahun baru kot..kong ci pak coi.hehehe,aku enjoy lah skit..hahaha...teringat plak aku time masih study menengah dulu,,kalau dulu mase xde ckgu..smua kecoh,,,bkumpul kat satu meja,,pastu borak,,macam2 lah karenah bebudak kan..tp skang dah masuk IPT nie..smua nya len...kalau lect xde..smua bebudak nak cri lect..diam smua bebeudak dalam klas,,chewah,,mcm lah kte org nie baik sgt..hahaha..1st sem kan,,biasalah,,,


ptang nanti aku ade kuliah g..pkul 3 sampai pkul 7 kot..xpasti sgt...nanti xde plak lect nak masuk,,btol2 lah buang mase aku kan..hehehe.start dr minggu depan aku da klass ari sabtu. aku pnya jadual dah kna rombak,,ada pertukaran waktu..ari sabtu pn ada klass...mati aku,,,ahad jelah aku free...hehehhe..






hazel sampai sini je erk,,



6 comments:

ad3q_n3ny said...

fuhyOo..smart nya pagi2 tok..
hehehe..

Wan_hazel said...

Hahaha.ari rabu ari smart.hehehe.

Nur Syafiqah said...

ahahahh,yela 2... :P
smart arr tok.. ;]
ahaxx~ :D

Wan_hazel said...

Hehehe.makaseh ye.

Nur Syakirah said...

waa..
ni kew
muka dia sebenar2..
hehe
akhirnya ncik kacng tunjuk muka:P

Wan_hazel said...

Hahaha.adeq erah ada2 je lah.slma nie sy xpakai topeng pun.hehehe.