Wadah Madrasah Pengalaman: GIVEAWAY FROM DAMIA


Tuesday, April 13, 2010

GIVEAWAY FROM DAMIA




GIVEAWAY FROM DAMIA




klik banner untuk ke contest


tarikh tutp 25 April 2010




♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



Hari nie aku join lagi contest yang camnie..kali dari Ibu Damia (Nana + Amrul=Damia).. comel sangat adeq Damia nie. bile aku tengok photo adeq Damia nie..teringat aku kat adeq kecil yang aku kenal dulu.. tetibe plak rindu. Dengan ape yang aku pandai skang,tak lah hebat sangat edit edit and posting entri, tapi aku nak gak wat special entri untuk adeq Damia.


S
o, sebelum aku join contest nie.aku de wat special photo untuk Adeq Damia nie.. hope mama Damia suke and adeq Damia nie pun suke..korang pun taw kan, kehidupan aku nie banyak dalam alam fantasi..bace entri aku sebelum nie pun korang taw.. teratak aku nie dipenuhi dengan alam fantasi ku,,


Ehem,kali nie aku ajak adeq Damia join aku kat alam fantasi aku nie..jom adeq Damia kite jenjalan kat alam fantasi abang wan nie,,nak tak..jom..hehehe.. korang jangan jelez..ehehhe..wan ngan adeq Damia je taw.. mama n papa adeq Damia tengok je..huhuhu..



adeq Damia yang comel


Aku pun belum kenal familly nie.. so,nak explain kat korang pun aku tak taw.. contest nie lah yang first aku join bagi kategori familly yang camnie.. i like it..huhuhu.. law familly Damia nak g bercuti tu.. korang g lah kat Sarawak,Kuching.. a city like no other..hehehe...siap promote tu...peace


Lastly,mama Damia sile lah ambik pic adeq Damia yang Wan edit khas tu k.. law nak gune untuk Header blog pun ok.. Hak milik adeq Damia ..sah..wan kasi Hadiah camnie je untuk adeq Dania sempene birthday damia pada 13 April nanti, Wan wish awal tak pe kan....dari jauh (sarawak) wan ucapkan selamat hari jadi adeq Damia.


adeq Damia(tak taw)


adeq Damia law tak taw tu...tanye mama k..hehehe




sekian
papai




.



6 comments:

Nana said...

WAH!! sungguh terharu ni....siap edit2 lagi hehe
anyway tq for joined ek
good luck

Wan_hazel said...

tengs..hehehe..nak cube nasib je...tp kan..adeq damia comel lah..

Nana said...

OMG! wan ni mcm tau2 je mmg ktorg nk g bercuti kat sarawak! hahahaha...lawak pun ada...
flight 30 april ni...hehehe wan dok sarawak ek.what a small world...hahahahahah

Wan_hazel said...

a ah wan duk sarawak..bleh lah jenjalan kat rumah wan nie..hehehe..
tak sangke plak ape yg wat cdangkan mjdi kenyataan,,hahaha..wan nie psikik kot..huhuhu,yey yey g sarawak..huhuhu

law g sarawak nanti beli lah kek lapis..kakak wan jual kek lapis kat sini..original resepi..bukan kek lapis span..

Nana said...

hahah..kek lapis tu mmg harus beli...wan duduk kat area mana ni?town ke?bole la dapat diskaun kek lapis ehehehe

Wan_hazel said...

hehhe..boleh ase nye..asal beli bnyak je..hehehe,,wan dok area kampung skit..kota samarahan tak jauh dari UNIMAS. tempat wan study plak tak jauh dari Airport..dekat je..huhuhu