Wadah Madrasah Pengalaman: aku ditags ...soalan bocor final exam..hahaha


Wednesday, April 28, 2010

aku ditags ...soalan bocor final exam..hahaha






Wan suke sangat tags nie... So, Wan nak jawab k. Owh ya, Wan dapat tags nie dari



1.APA YANG ANDA AKAN BUAT BILA ANDA TAHU MEMBER ANDA TIKAM BELAKANG ANDA?


Soalan nie, soalan cepu emas ke ape?huhuhu. Nak kene jawab ke...? Ok ok, Wan jawab k. First Wan nak minta maaf law ada yang tak menyenangi jawapan Wan nie. Law Wan taw ada member yang tikam Wan dari blakang mesti Wan cepat cepat elak. Law kene tikam dari blakang mesti sakit kan bab tu lah elak, tapi sayang hakikatnye kite tak kan pernah taw member kite tikam kite dari blakang. Law ade mate kat blakang mesti kite taw kan... Yang penting kite tak kacau hidup orang. Peace




2. 6 ORANG DI HATI ANDA?


Soalan nie better wan jawab satu jawapan je. Dihati Wan semua orang ade, termasuk korang.




3. ANDA RASA ANDA COMEL?




Kalaw ditanye, Wan akan jawab Wan comel. Walaupun hakikatnye tak, erm betul ke? Comel ke tak? Comel nie bergantung kepade mate seseorang yang menilai comel tu,comel dari segi perlakuan ke, kate kate ke, wajah ke, banyak lah. So bagi Wan semua orang comel, termasuk Wan. Huhuhu.




4. SINGLE OR TAKEN?


Single or taken, jawapan Wan single, masih belum kawenlah kan. So single tu ade dua maksud available or not available. Kenape erk, kebanyakan tags mesti tanye soalan yang camnie, nak taw gak ape motif nye... Hm,




5. BLOG YANG ANDA SUKA?


Blog yang Wan suke,opkoslah blog Wan sendiri. Hehehe. Sowie Wan tak nak jawab soalan nie,nanti ade yang terkecil hati plak. So Wan suke semue blog yang jenguk blog Wan. Blog korang lah yang Wan suke tu.




6. ADAKAH BILIK ANDA KEMAS SETIAP HARI?


Eh,nie pasal tanye pasal bilik orang nie, nanti tak pasal pasal WAN HAZEL dimuka depan utusan. Tajuk utama "bilik Wan Hazel tak kemas". Hehehe. Bilik Wan tak lah kemas setiap hari kadang tu tak sempat nak kemas koz bangun terus ke kuliah, sarapan lagi tak sempat inikan lagi mengemas bilik. Bukan tak de mase nak kemas malas pun bukan. Slalu nye macam nie, bile Wan fikir kan, law Wan kemas pun nanti berselerak lagi better tak yah kemaskan.hehehe. Erm,meja study Wan kemas k... Itu yang penting.




7. LAGU TERAKHIR YANG ANDA DENGAR?


Soalan nie, tunggu Wan dah tak de kat dunie lagi baru dapat jawab k. Lagu terakhir yang Wan dengar pun Wan belum taw g. Huhuhu. Tak de lah,melencong dah Wan nie, lagu terakhir yang Wan dengar, Lagu Raya "pulanglah aishah"huhuhuu..wan tak sabar nak raya..hehehe




8. LAST TEXT MESSAGE

Last meseg nie camne erk, latest inbox or outbox ? Ok ok tak pe tak pe, Wan kasi inbox and outbox k.

Outbox
"Advance"

Inbox
"Anda telah menerima RM1 dari 013*******. Baki pd 26/04/2010 ialah RM1.21 dan sah sehingga 27/09/2014.
Utk pemindahan kredit lebih dari RM10 sehari, sila daftar. Taip CAT <6> & htr ke 1019. Cth: CAT 001122 TIMAH & hantar ke 1019."


xpac

(Wan penggune Celcom,ade sape nak no hp number Wan? Hehehe)




9. LAST PHONE CALL



H.i.e.d(pinjaman pembelajaran Wan)




10. HARI TERAKHIR ANDA MENANGIS


Mase Wan dapat taw telinge doemon kene gigit tikus..huuhuhu



11. 5 LIST WARNA KEGEMARAN ANDA


pink,ungu, hitam dan merah.

Kelabu asap,kelabu tahi itik, huhuhu








thats all




.




6 comments:

DALILA MISMAN said...

nak no phone boleh?..hehe..nak ajak pergi mkn2

Wan_hazel said...

hahahha,,,nak g makan...wan kat sarawak,,,camne??

Yana KenJa said...

haha..nak2..nk no.fo..=p..erks..npe mesti mintak no fon????

Wan_hazel said...

hahhaha...nape erk..wan pun tak taw..huhuhu

aesthetic said...

laki mint pink....haha...ssh nk cri 2

Wan_hazel said...

susah nak cari tu