Wadah Madrasah Pengalaman: ADOBE PHOTOSHOP full version with crack free download


Sunday, May 16, 2010

ADOBE PHOTOSHOP full version with crack free download







kali nie Wan upload yang bleh di extract..maaf yang aritu tak dapat pakai.. so yang nie korang download k..yang nie bleh gune...








Ok..nie adobe photoshop yang Wan pakai... law Wan edit pun Wan gune nie, wat header semue tu Wan gune ADOBE PHOTOSHOP nie..ermmm.. nie Wan kasi link kat file 4shared Wan untuk korang download..sesape yang nak try gune ADOBE PHOTOSHOP nie..korang downloadlah k .. Wan ambek mase 2jam untuk upload file ADOBE PHOTOSHOP nie semate mate nak berkongsi.. line tenet Wan ciput je..huhuhu..sanggup tu..


Nape Wan wat and kasi Installer yang full nie..koz Wan taw kebanyakkan orang susah sangat nak dapat ADOBE nie.. crack kat page len and installer pun kat page len..so kat dalam file .ZIP yang Wan kasi nie nanti korang ada full package untuk Adobe Photoshop.. so bro KROLE tak yah susah susah and blur blur lagi k,,klik je DOWNLOAD kat bawah ni








A ha..korang dah selesai download?? law dah nie tutorial untuk korang install ADOBE PHOTOSHOP nie. first korang mesti extract file tu ke bentuk folder..klik kanan kat file tu lepas tu klik extract here..


Senang bukan..lepas tu korang open folder tu.. korang akan tengok bende yang macam kat gambar dibawah nie..yang Wan bulatkan dengan warna merah tu..yang tu korang double klik kan.. or open kan.. yang itu SETUP






Korang next je and agree je step yang terpapar nanti tapi bace bace lah gak k,,tak kan tak faham ,hehehe... sampailah satu step tu.. akan ade box yang suh korang isi maklumat..familly name.last name and macam macam g..korang isi je..gune name pape je..and yang kod kat bawah tu nanti korang taip je 1111111111111111111 sampai penuh box tu..


Bile dah selesai semua akan ade kluar satu box yang mintak lesen..korang cancel je k..jangan lunch adobe tu dulu ..law dah lunch ..korang close balik ..


Nie step yang korang kene faham..kene wat betul betul taw.. skang kite nak kasi ADOBE PHOTOSHOP tu full version.. so dalam file yang korang dah extract tu.. korang ade tak tengok folder CRACK..korang open folder CRACK tu.. lepas tu select all and copy ..sellect all and copy.. lepas tu korang pergi ke "C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS".. and pastekan file yang korang copy tadi kat dalam tu..


Okay okay..jangan gelabah.Wan taw ade segelintir dari korang memang tak taw camne nak ke situ..so,nie step nye..korang klik my computer and klik local disk C lepas tu korang cari folder program file,lepas tu klik kat folder tu, lepas tu korang akan jumpe folder adobe..cari taw folder adobe tu..lepas tu klik kat folder adobe tu..lepas tu korang akan tengok folder Photoshop CS...korang masuk ke folder tu..and korang paste file kat dalam folder tu...


so selesai..korang dah dapat ADOBE PHOTOSHOP...





Selamat berkongsi..





Kemungkinan pautan untuk memuat turun applikasi ini di 4shared tergendala atau telah disekat.. Sebagai langkah kedua disini ada pautan untuk applikasidi pautan yang lain.
(maaf atas ralat yang terjadi)

Sila kepautan ini

http://wanhazel.blogspot.com/2010/12/download-adobe-photoshop-cs5-portable.html






653 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 400 of 653   Newer›   Newest»
Qiezs with Sweetnes Lolipop said...

dah tgok utube sume bagai...tp still tak bole gak...

Wan_hazel said...

dah download winrar???or try yg portable tu..adobe tu senag skit

Fatin said...

thanks wan =)
sy da dapat ...

Wan_hazel said...

welkam..peace

'Aisya Salim said...

trima kasih ;) dah jaadi..

Wan_hazel said...

sama2..ehehhe

Lala Redza said...

lala da try nk right click n tkan extract ttp x boleh, even da send to compressed pun still x boleh on, dia suruh search from web, then cmnaaa? geee thanks!

Wan_hazel said...

lala...

lepas extract kene install..lepas install baru pindahkn crack..lepas tu baru le guna...better try yg portable k..adobe cs3

http://wanhazel.blogspot.com/2010/10/adobe-photoshop-cs3-protable.html

Qiezs with Sweetnes Lolipop said...

abg wan saye dah install sume bgai..tapi bile bukak folder Photoshop CS tuh ader bnyak pulak dye punyer file...then bile saye bukak satu satu saye ader jumpe due file neyh ImageReady.exe and Photoshop.exe..dye memang macam tuh or salah??

Wan_hazel said...

Qiezs with Sweetnes Lolipop


photoshop.exe tu dia..law yg nie susah sgt better ambek yg portable k

http://wanhazel.blogspot.com/2010/10/adobe-photoshop-cs3-protable.html

Cikin said...

nak tanya bole ?
lepas select all & copy , kan kena paste kat C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS . tp bila ekin bukak , dia takda photoshop cs . Tapi ada photoshop 7.0 . mcm mana eh ? bole ke paste dlm tu ?

haha said...

tumpang tanya
knape bila dah extract dlm tuh still just ade notepad je eh ? tade byk2 folder mcm wan pun :(
konpius neh . hee

Wan_hazel said...

eh...erm..ade winrar tak dalam pc??law tak de try download k..hope nanti leh anmpak lah file2 tu

Pejuang Islam said...

salam..wan...saya dh download photoshop cs..pastu..siap compress dan extract..lpas extract dia kuar macam microsoft office...je...harap boley tolong arh,...hamba sesama hamba...

Wan_hazel said...

salam..

ade winrar tak dalam PC???law susah sgt try guna nie..


http://wanhazel.blogspot.com/2010/10/adobe-photoshop-cs3-protable.html

Piqah said...

sy dah download sume2 , dah follow steps sume . lepastu bila nak start gune , dia nak activation . then last2 activation denied pastu takleh gune pun . nape ea?

Wan_hazel said...

pastikan dah pindahkan crack k...dah replace blom???law blom so ade lah step tak ikut ti

BellaEman said...

salam wan. knp dekat w7 tak bleh buka ya?? tk da pun file extrk.

Wan_hazel said...

law takde tgk kat utube k..camne nak extract file

MeowRawr101 said...

abg wan ~ nape nina click kanan kt file adobe tu xde tulis extract here ? >.<"

Wan_hazel said...

tgk utube k..camne nak extract file

alynfazlin said...

wan.. tiap tiap kali buka tu mang ada yg license ape tah ey? pastu mang ad dia ckp 30 days la.. kre ni trial ke ape?

Wan_hazel said...

alyn

yg nie tak trial..sila baca dulu apa yg wan tulis tu k..ekot apa yg wan dah tmjukn

are-zwa sky angle said...

nak downlod kene bayar ?

Wan_hazel said...

eh...napa lak nak bayar..tak de lah perlu bayar

ainondreamergirl♥ said...

wan, ainon share tutor neh yerp. tq wan. kalau wan xbg, nnt ainon delete. just let me know. tq wan :)

Wan_hazel said...

ainon


eh eh.,..jgn delete..wan tak kisah..kan ilmu itu untuk dikongsi..kongsi je k...peace

oli-go said...

tq...adobe illustrator tak ade ke?

Wan_hazel said...

Ai pun ade..cek kat bhgian tutorial tu k..ade je

!EynUR90 said...

xleh downlod pon....!
fedup dah taw..
camne ny????

Cik Purple Pinkypuff said...

hi wan.. wan, cp dah dpt donlod n dah ikut sume cara wan kasik.. n cp berjaya cuma, bile cp nak bukak dier kata mcm nih " memory could not be allocated for activation process. please close all applications and try again." then cp dah tutup sume, tp masih jugak jadik camni.. :'( tolong cp ley tak? infom kat cp yer..thanks

Wan_hazel said...

!EynUR90

tak leh download??pelik...camne tak leh download yg lain boleh je

Wan_hazel said...

Cp try klik kanan n run k..law masih tak leh makna nya tak ngam lah tu..or Cp download yg portable k..lagi senang

Cik Purple Pinkypuff said...

portable tuh lain ek?

Wan_hazel said...

a ah lain..portable tak perlu install

farah syahidah said...

da bt semua daa. tapi die kate memory could not be allocated for the application process. nk bt cmne ek? nk try uninstall, then egt nk install balik. tapi takot la pulak.

Wan_hazel said...

farah syahidah


pelik plak...try uninstall n install balik k

.:☂ miSs hujaN :. said...

boleh gne smpai bile ni? ke ni trial punyer?

Wan_hazel said...

.:☂ miSs hujaN :.

trial??kan wan dah kasi crack...so full version..ehehhe

Peti-Berisi said...

orait . Wan , maseh utk AP ni . Jutaan terima kasih . Sampai 30 hari je kan ? Alhamd , siap je install , dapat buat header . button laman utama . Thanks wan - spiderkecik

Wan_hazel said...

eh mane de sampai 30hari..seumur hidup lah leh guna..eehhe...sama2

miranabila said...

ok ths :) dpt juga phosgop y bru.. :)

Wan_hazel said...

hehehe....selmat menggodek adobe

rara aziz said...

dah okay. but bila bukak tapi still ade keluar license agreement tu..each time kena cancel ke..?

Melin's Secret said...

wan,,,x b0ley p0wn,,, saye nk select all ngan c0py x ley r ,,, camnew ek ?? ajrkn,,,da bnyk kali da wat,, x ley gak,, :)

Wan_hazel said...

Melin's Secret


tak boleh..CTRL+A copy all dan CTRL+C untuk copy k

Wan_hazel said...

rara aziz

pindahkan crack k..lepas tu takkan ada lagi..ekot step tuto

SEindAH HEArty ERiANi said...

wan, thanks sgt2 sbb dah uploadkan CS ni..lappy akak format hrtu smua software xde sbb xdpt backup...huhu, smoga ramadhan membawa rahmat utk wan n keluarga ~ ske2! (^^)v

Wan_hazel said...

SEindAH HEArty ERiANi

sama2 kak..salam ramadhan gak....hehehe...

Pomen said...

kene refresh otak...pakei belaja blit

Wan_hazel said...

pomen

ahhaha...refresh balit..

Nursyazwana Kahar said...

Hihi , terima kaseh dah jadi ^^

Wan_hazel said...

sama2...

TypeWriter said...

saya dh lakukan semua step tp tk da pun photoshop nii . haiyaa .

Wan_hazel said...

tak de photoshop??step kat mana tu??

DyLa Adlina said...

Dh download .. Tapi ade tulis " Memory could not be allocated for the activation process. Please close all applications and try again. " Dyla da Tutup smue , Bukak balik . Takbole laa . :'(

Wan_hazel said...

try klik kanan n run k

Fique said...

ni version ke bape?

Wan_hazel said...

nie 1st edition..better ambek yg cs3 or cs5 k

bebeluffybell said...

yea! berjaya :3 thanks wan.

Wan_hazel said...

welkam

momoe love said...

huuhu.. da boleh daaa.. mekasih.. moe da taw da kenapa dia tulis "memory not be allocated for the activation process. Please close all application and try again".... masa tulis 1111111111111 tuhh 1111 tuhh tak di penuhkan dalam 1 kotak, so kena isi setiap kotak 111 sampai penuh... hehehehe...

terima kasih wan sebab ajar moe

Wan_hazel said...

hehehe..ok peace/

Are-Nisa said...

1 hour to go ! Fuh lamanyaa dia nak download ni.. Nampaknya kena tidur dlu.. Haha, itula.. padan muka nak download pun malam2.. Haiz2..

Wan_hazel said...

hahaha..boleh tido dulu

Are-Nisa said...

salam.. Nisa dah berjaya download dh pun.. cuma, dkt mana saya nak bukak ? penink

Wan_hazel said...

cari icon adobe or nama adobe...lepas tu leh je open

Cik Farah said...

Wan tak ade pun extaract here

Farah said...

nape tak ade extract here?

2 Dunia Baru 2 Hidup Baru 2 Cerita Baru said...

wan nape tak ade extract here?

adamharith1 said...

tgh folow donlod cs. thanks . i folow

Wan_hazel said...

ok..tengs taw...peace

Wan_hazel said...

kalau nak extract try tgk kat utube k..or download winrar

Mya χendra Louis said...

kalau dah terlaunch yg lesen tu mcm mana :\ sbb saya dah straight ke tekan :'(

Wan_hazel said...

tak de masalah...close lepas tu pindahkan je crack tu k

nisa nasywaa said...

dah right klik dah tp tak dew pon extract :(

Wan_hazel said...

tgk kat utube camne nak extract file k

Fique said...

ni ps cs bape?

Wan_hazel said...

cs1..yg lain tu cs3 n cs5

Anonymous said...

hyep wann,
na tanya japps,
lpas da extraxt file. pastu pndahkan ke localdisk c>program file>adobe 2 eaa???

da download byk kali tau, n pai part 2 xtau da.blurrr..

Wan_hazel said...

susah2 doenload je portable k...

lysa said...

YES! Berjaya. Thanks Wan. ^_^

Wan_hazel said...

welkam lysa

Lyana M said...

abg wan..
dh bole bukak dah.
thanx yep.
finally dpt jgk yg full version.
:D

Lyana M said...
This comment has been removed by the author.
Wan_hazel said...

hehehe..bagus lah macam tu..hehee

ejattes said...

hi wan, da install, tp part nk crack tu biler cri folder Abobe dlm drive C yg ader juz file adobe reader, help viewer & flash player.. xder pn file Photoshop?? sye install kt C jgk.. hrp bly tlg.. tq..

Wan_hazel said...

kalau install dalm C...so mesti ade dalam C tu.cari je...ade je tu

cik.mila said...

wan...nape xleh nak copy benda yang dlm folder crack tu??

e~car182 said...

salam..tq wan!da jadi!cuak je masa mula2 tu..dulu dah pernah download,tp xjadi,,hehe..

tq bebanyak :)

Anonymous said...

Sampai sini kena buat apa? Sorry tak faham dengan tutol tu sebab tak bagi details sangat. Saya dapat sampai sini je, http://1.bp.blogspot.com/-YEtei_1yFSE/TqOFbivxnrI/AAAAAAAAAhY/FDwxalkSvuM/s1600/Untitled.png lepas tu kena tekan apa, relpy ASAP thanks.

Wan_hazel said...

tak detail ke tuto tu??tak baca kot...cari installer macam kat dalam tu dan install...n then ikut je macam arahan dalam tuto...

Wan_hazel said...

cik.mila

tak boleh copy???boleh je

Wan_hazel said...

e~car182

welkam..ehehhee

EMOdisaster said...

wan..agak tension di sini yea..kat 4shared tu nak tggu 500 saat..mmg lame..tp baru 10% dwnload, error..ermm..maybe line sy kot..da lame da nak carik adobe ni..bile da dpt..cmni lak jadinye..huhu...xpe, akan sy usahakan lagi...=)

Wan_hazel said...

try download yg portable je k..cs3 tu

nurawatif basri said...

salam. knapa t bole pon. da download tp kluar dlm bntuk adobe reader. :)

Amoi MiyaSya said...

hai ! thanks kongsi link ni
wani dah dapat download CS ni . tapi boleh wani tau ni version CS ape ?

Wan_hazel said...

nurawatif basri


dah extract blom??

Wan_hazel said...

Amoi MiyaSya

yg nie CS je.ade yg CS3 n CS5..cek je kat tuto tu..

Hafyzah Anuar said...

wan... kenapa exract dia kata error..download smpai habis dah penat tunggu tetiba je ...isk!dah exract tpi dia keluar sikit setup tu xde..cam mana erk??

Wan_hazel said...

Hafyzah Anuar

mesti corrupt tu..line tak ok masa download tu

Cik Zana Dulcinea Affens said...

salam hye wan , nak tanya sedikit dekat mana nak mencari C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS dah cari tapi tak jumpa . dier keluar error apa perlu buat ya ?

Wan_hazel said...

Cik Zana Dulcinea Affens

dah install ke???install kat loca d ke c..kalau c mesti ade dlm C..

Cik Zana Dulcinea Affens said...

dah instal semua suda buat . tetapi bila nak paste file yang wan kata kan toh suda ada di dalam photoshop CS . macam mane erk . ? kalu wan cakap dah selesai adakah dia akan keluar pertanyaan adobe license lagi ? sebab zana tekan dia akan keluar benda itu .

Nurul Dinni said...

Salam Abang Wan, saya dah download,extract, tpi knp masih x jadi. dia dlm bntuk file rar ke ?
tolong saya.

Wan_hazel said...

Cik Zana Dulcinea Affens

kene replace semua bnde tu..kalau dah replace so tak de lagi dah trial

Wan_hazel said...

Nurul Dinni


mula2 dlm file rar so kene extract taw

eiz_ezzy said...

thanks 4 d photoshop!

Liza Masliza . masz . said...

assalamualaikum wan , masz boleh sampai kat extract here tu je . selepas tu stuck lah . tak paham langsung .

NurSya said...

wan :( tak boleh punnn. saye dh ikut semua cara cara wan tu. hm kalo destination folder tu kita browse c:\program files\adobe\photoshopCS ea?? pastu bila dh next and next lagi next lagi den dia cakap please insert disk lebeled "Adobe Photoshop CS and ImageReady CS" into ur cd room then click ok. or u can also browse to an alternative location and insatll tapi browse folder mane ? tak faham. hm kat sini la saye tersekat. yang file kena copy paste tu dh buat. wan tolong ek :( thank you.

dyan ziera said...

wan... dyan da ltak maklumat sume 2..ps2 tkan next..dye kluar y browse 2 kte nk browse kt mne??

Wan_hazel said...

eiz_ezzy

welkam

Liza Masliza . masz .

lepas extract tu...cari mana tempat liza install tu dan pindahkn crack dlm folder tu


NurSya

pastikan install tu betul dan tempat instaal tu betull..kalu susah sgt download je portabel cs3 taw..

dyan ziera



better download cs3 portable je k..

miss niky ^^ said...

wan , wan kte lpas extract kne install right ? install ap erk ? ta phm derr

miss ieyka said...

salam... :)
sy ada try download adobe ni..
biler siap je dwnload, kuar file window media center.. camne ea..
da hbs cara dh saya buat, :(
help!!

Wan_hazel said...

miss niky ^^

installl yg macam dlm tuto tu k..baca taw...

Wan_hazel said...

miss ieyka

mesti lappy awak nye properties salah tu..law yg nie susah sgt download je yang portable cs3 taw

amalena lee said...

yeaaaaaaay . da bley pkai . tq ea wan :)

Hadri Noordin said...

alhamdulillah dh download...mse untuk beraksi...

Wan_hazel said...

hehehe...masa utk beraksi..selamat beraksi dgn adobe

icHabElla said...

wahhh, dh lame cari. skang dh dpt. tenkiu :)

Wan_hazel said...

welkam..peace

zairien azriena said...

erk ... wan .. tlog saya .. dah download .. tpy tak keluar papa. .. dah compressed pon tak boleyh buka ..
tak keluar set up pown .. buntu sesangat ... harap buleyh tlg terangkan lgy ... :)

Wan_hazel said...

zairien azriena

ek pelik betul..kalau dah extract mesti ada program file tu..kalau yg nie tak leh..try download portable cs3 k

Shafizza Hana said...

x fhm >.<

Wan_hazel said...

tak faham...download adobe protable je taw..

Anonymous said...

da bleh guna da...tq sgat2

miss saffa comot said...

OK DAH TRY... thanks sudi berkongsi..:D

Wan_hazel said...

welkam all..peace

EMOdisaster said...

wan..akhirnya berjaya jugak download..setelah berkurun lamanya cari..da dapat tp x leh download..tp skng da boleh..thanks ye...thanks utk tutor2 yg lain..=)

Wan_hazel said...

welkam..dan terima kasih taw..ehehhe.peace

Puteri Rania said...

ala... saya da donload ..tp ,,mcm file di zip gituh .. ta taw nk uat camna.. agpom saya baru lam blog nie .. :)

Wan_hazel said...

kena extract dulu taw...Tgk dlm utube..

cornetto said...

TAK BOLEH PONN ~ o.O"

Wan_hazel said...

aik..nape??

Irna ahmad said...

I succeeded! Wann, thanks a lots.. Lama dah irna cari ni.. akhirnya dapat jgk.. again again thanksss :)

Wan_hazel said...

sama2..selamat menggodek lak..ehehehe

Fikryz Ahmad said...

Copy & Replace ann ?!

Wan_hazel said...

yep copy dan replacekan kat dlm folder adobe tu

♥Qaseh♥ said...

TQ Wan..dgn mudah sy dpt download photoshop tu..tutorial yang bernas..thanks again

Wan_hazel said...

sama2..ehehhe..peace

budak bucuk said...

select all and copy macam mane nak copy dea tak de copy pun

Wan_hazel said...

CTRL+C untuk copy

cik mashimaro kenek said...

xnaek pn flder zip tuu ?
:(

Wan_hazel said...

tak naek??maksud

cik yana said...

dah bole daa . mekaseyh ! :D

Wan_hazel said...

welkam..

d-yanN said...

thank you wan :'D
dah siap download n da bole gune da ;)

Wan_hazel said...

welkam..peacce..ehehhe

Cik Coklat said...

wan ada buat tuto nak kasi transparent image x? guna adobe photoshop cs?

Wan_hazel said...

cs , cs3 ,cs 5 semua sama tool leh je tgk kat tuto wan k..ade tu cara nak transprents ..tgk satu2 tuto wan k

nUyuy cHapiEyhQa said...

Asalam , abg wan .. memang amek masa yg lama erk untuk download nie ??

Wan_hazel said...

a ah memang lama ..

nUyuy cHapiEyhQa said...

huh~ , lama tunggu , tap xleyh bka .. hadeyh ..

Wan_hazel said...

nape lak??try download adobe portable k

My GirL,'s said...

abg wan , fiQah dah download .. tap dea dlm rar file .. mcm mn nak extract law rar file ??

My GirL,'s said...

alamak~ ! dah taw dah mcm mn nak extract law rar file , tap fiQah dah tkn "open with" 2 .. hadeyh .. mcm mn nak bg dea blk rar file erk ? hhe ..

Wan_hazel said...

tekan je lagi open with rar..or winzip k

Ayu Farhana said...

wan , nak download ni free ke x eh ?

Wan_hazel said...

a ah..free je...btter dowbload cs3 portable k

Nabeela Huda said...

ayoyo wan . ta bole extract laa . dye keluar alert messages.cemana eh ?

aeciyasoo said...

dah ekod apa yang disuruh . tapi tgk dekad desktop tadak p0wn photoshop . hilang mana ?

Wan_hazel said...

aik..mane hilang??cari kat tempat awak install tu..cari icon dia k...

Wan_hazel said...

Nabeela Huda

alert msg yg camne???tgk kat utube k camne nak extract file

fazley omy said...

salam wan,aku da install,tp dye kate tak leyh open file,,cmane pas uh dye bg option "find web to open pograms",,cmane ea ?

Wan_hazel said...

aik,,pelik..betul ke icon yg awak tekan tu

✿ Eiqa Aishtaru ✿ said...

,, yeay !! ~ . . jadikk . . huhux :)

~ miSs rAkinAh ~ said...

berjaya n sgt senang atie

popkisz or LyNNa said...

help me... dha downlod ni.. tp, x leh bkak plak... klw nak bkak, keluar plak windows optin... 'windows can't open this file: use teh web service to find the correct program' cmna tu?? help please..... hurm :(

Wan_hazel said...

popkisz or LyNNa

extract dulu k...

saidatul adani said...

assalamualaikum wan..danie dh download...masa kene clik SETUP tu tak boleh..dah banyak kaly cuba..hrp ley tlong..me kaceh bozz

Wan_hazel said...

tak leh instal ke???try download yg portable taw

IntanNadhirahIdayu said...

kenapa intan nak download macam x bole ea? faktor pc berat ke ? :D

Wan_hazel said...

dowmnload yg portable je k..

my stories said...

thanks abang wan..dah boleh guna..
tapi tak tau nak guna macam mana..hee..

Wan_hazel said...

hehehe..explore je..msti bleh

! ✿nellyQyuhyun✿ ! said...

salam wan,,nelly baru je dnload photoshop cs yg ni,,nelly nak buat wallpaper pkai ps cs tapi x pndai plk,,wan leh wat tuto x?? mksud nelly wallpaper utk edit gambar bukan dekstop punye..tq wan,,hrap beleh bntu nelly ye

Anonymous said...

Wan Hazel . Tak boleh lah . Cam ne ni ? bila dah extract here . pas2 pergi file Photoshop Cs pergi set up pas2 ade suruh Adminstrator ?

naziha said...

thx yer sbb ajr syer niee... lmerr jugk to nk cri ne & sush sngt tp lega ler jugk sbb wan dh g to cre cre nk buat tuh... thx k...

Wan_hazel said...

anon

da install??kene install dulu k

HAFIZ FYR,S said...

wan ia work jadi tq banyak2 i like it auwwwwwwwww..:D

Dhamyyy said...

Hey wan , da download tapi bile na extract tu , dye BROKE . kenape ekk ?

Wan_hazel said...

download winrar dulu k

i.t.a.h. said...

er, abg wan, knape dye kuar mcm microsoft office tu? ade text pasal adobe. tolong sy~

Wan_hazel said...

dah extract blom??lepas extract install

Munchy Koala said...

Thanx Wan..

Munchy Koala said...

Thanx Wan Hazel...

HyuN_HyeRa said...

abg hazel dh hbis donload , nk gune tp asal naek adobe activation . kalau cancel automatic dye kuar terus , :'(

Wan_hazel said...

nie mesti tak baca sampai habis nie kan..baca dan fahami betul2 tutorial wan tu k..Wan da kasi taw dlm tu

MiraDelightful said...

Hi abang wan.Saya nak tanya.Kenapa lepas dah siap install kan,kenapa dia kata adobe photoshop CS ( Not responding ) Kenapa ya? Help me!!!!

AuniKimHyun said...

Thanks abg wan for this tuto . Mule-2 tu mcm nak pecah lha jugak kepale ni . Tapi dapat jugak akhirnye . 1 jam tuhh tggu dy abez download . Papepon , thanks sekali lg yer abg wan :D

Wan_hazel said...

MiraDelightful

banyak applikasi open kod..or tak sesuai..try klik kanan n run k..

maira said...

hye wan , maira dah habis download then bila open dia naik WINDOWS CAN'T OPEN THIS FILE , kenapa ha ?

Wan_hazel said...

extract dulu...tgk utube mcam mana nak extract

C@lL mE mR R@f said...

time ksih yea bg link nie...anda pyer link bley dgnekn thanks ya

Miss Amateur Cook said...

yeay berjaya!
mula2 tu x boleh nak extract pun rar tu pastu gi tgk utube die sruh gi jzip.com & download benda tu.
lepas download jzip tu senang giler nak extract file. hehe excited ni.
tq so much wan. :)

Ieza Izzah said...

TIME KASIH~~~~

Eiya said...

abanggggggggg wannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn . alaaaaa nape xdpt ni ? . hohoho . dah extract folder tu . tapi lain yang kelua . banyak nye . satu pun x fhm dlm folder tu . xde pun klua yg mcm bulu ayam tu .

Wan_hazel said...

baca dan faham betul2 taw..kalau tak leh yg nie better download yg cs3 k..portable tak perlu install

Eiya said...

dah ekot dah . dah download . lepas tu kne compressed dlu kan bru dpt extract . lepas ectrct tu lain pulak yg klua . tu hairan .

«Oldest ‹Older   201 – 400 of 653   Newer› Newest»