Wadah Madrasah Pengalaman: ADOBE PHOTOSHOP full version with crack free download


Sunday, May 16, 2010

ADOBE PHOTOSHOP full version with crack free download







kali nie Wan upload yang bleh di extract..maaf yang aritu tak dapat pakai.. so yang nie korang download k..yang nie bleh gune...








Ok..nie adobe photoshop yang Wan pakai... law Wan edit pun Wan gune nie, wat header semue tu Wan gune ADOBE PHOTOSHOP nie..ermmm.. nie Wan kasi link kat file 4shared Wan untuk korang download..sesape yang nak try gune ADOBE PHOTOSHOP nie..korang downloadlah k .. Wan ambek mase 2jam untuk upload file ADOBE PHOTOSHOP nie semate mate nak berkongsi.. line tenet Wan ciput je..huhuhu..sanggup tu..


Nape Wan wat and kasi Installer yang full nie..koz Wan taw kebanyakkan orang susah sangat nak dapat ADOBE nie.. crack kat page len and installer pun kat page len..so kat dalam file .ZIP yang Wan kasi nie nanti korang ada full package untuk Adobe Photoshop.. so bro KROLE tak yah susah susah and blur blur lagi k,,klik je DOWNLOAD kat bawah ni








A ha..korang dah selesai download?? law dah nie tutorial untuk korang install ADOBE PHOTOSHOP nie. first korang mesti extract file tu ke bentuk folder..klik kanan kat file tu lepas tu klik extract here..


Senang bukan..lepas tu korang open folder tu.. korang akan tengok bende yang macam kat gambar dibawah nie..yang Wan bulatkan dengan warna merah tu..yang tu korang double klik kan.. or open kan.. yang itu SETUP






Korang next je and agree je step yang terpapar nanti tapi bace bace lah gak k,,tak kan tak faham ,hehehe... sampailah satu step tu.. akan ade box yang suh korang isi maklumat..familly name.last name and macam macam g..korang isi je..gune name pape je..and yang kod kat bawah tu nanti korang taip je 1111111111111111111 sampai penuh box tu..


Bile dah selesai semua akan ade kluar satu box yang mintak lesen..korang cancel je k..jangan lunch adobe tu dulu ..law dah lunch ..korang close balik ..


Nie step yang korang kene faham..kene wat betul betul taw.. skang kite nak kasi ADOBE PHOTOSHOP tu full version.. so dalam file yang korang dah extract tu.. korang ade tak tengok folder CRACK..korang open folder CRACK tu.. lepas tu select all and copy ..sellect all and copy.. lepas tu korang pergi ke "C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS".. and pastekan file yang korang copy tadi kat dalam tu..


Okay okay..jangan gelabah.Wan taw ade segelintir dari korang memang tak taw camne nak ke situ..so,nie step nye..korang klik my computer and klik local disk C lepas tu korang cari folder program file,lepas tu klik kat folder tu, lepas tu korang akan jumpe folder adobe..cari taw folder adobe tu..lepas tu klik kat folder adobe tu..lepas tu korang akan tengok folder Photoshop CS...korang masuk ke folder tu..and korang paste file kat dalam folder tu...


so selesai..korang dah dapat ADOBE PHOTOSHOP...





Selamat berkongsi..





Kemungkinan pautan untuk memuat turun applikasi ini di 4shared tergendala atau telah disekat.. Sebagai langkah kedua disini ada pautan untuk applikasidi pautan yang lain.
(maaf atas ralat yang terjadi)

Sila kepautan ini

http://wanhazel.blogspot.com/2010/12/download-adobe-photoshop-cs5-portable.html






653 comments:

«Oldest   ‹Older   601 – 653 of 653
Wan_hazel said...

boleh je

Anonymous said...

dah x leh download..file dah xde

Anonymous said...

admin,dh x leh nk download...bila nk download nie yg keluar : fail ini tidak lagi boleh didapati kerana dakwaan oleh DtecNet Antipiracy....help pls..TQ

Wan_hazel said...

awak download cs5 je k..ada pautan kat bawah skali..

Izza Sakura said...

wan td da tgok kt 4 shared tapi dy ckp fail ini tidak lagi boleh didapati kerana dakwaan oleh DtecNet Antipiracy .

Wan_hazel said...

guna pautan yg baru tu k..cs5

ashikin rahman said...

wan tak boleh pon download .. bila klik download tu kenap keluar 4shared pulak

ashikin rahman said...

da tekan download tu tapi nape keluar link 4shared plak

Wan_hazel said...

4shared tak leh guna dah.. awak baca entri sampai habis k.. guna pautan yg wan bagi kat bawah skali tu..cs5

Farah Thirah Bo0pErS! said...

Hi, Sye dah download tpi xleh nak bukak , sye dah tekan extract tu sume, tpi xjdi , die open guna win rar. cmne ni? tlg ajarkan boleh! sye dh download dulu tpi untuk 30 hari jer. Sye nak sgt-2 photoshop nih!

Wan_hazel said...

tgk kat utube camne nak extract k

ella emalda said...

boleh edit video x?

Wan_hazel said...

edit video mana guna nie..guna adobe after effect

September Aiman said...

done downloading and extracted.
i click the ps icon but its not running.. what should i do?

Wan_hazel said...

klik kanan n run k

moneymakerCORP said...

dh tkleh nak download,,,fail ini tidak lagi boleh didapati kerana dakwaan oleh DtecNet Antipiracy .

Wan_hazel said...

baca entri sampai habis k

Kasyful Azim said...

dah xdak ka software ni?

Kasyful Azim said...

dah xdak ka software ni?

Wan_hazel said...

tak pasti plak..kalau masih boleh download tu..masih ada lah tu..kalau tak..download yg cs5 k

budax din said...

boleh bagi link cs5 x wan huhu.. xleh nk download yg tu.. no file.. tlng yer

Wan_hazel said...

kan dh bg kat bawah entri tu..baca sampai habis taw

Nor Tantiana Ujang said...

as salam dik..akak da berjaya install adobe photoshop tu..tq byk2 ye..

anatantyana said...

as salam dik..akak da berjaya install adobe tu walaupun berjam2 usaha buat..kih3..rupanya akak xklik kanan xtekan run..huhu..terima kasih byk2 ye

Nor Tantiana Ujang said...

as salam..akak da berjaya install walaupun nak dekat sejam mencuba..hehehe

anas said...

U punya cs5 ni ade mini bridge x?

anas said...

Yang ni ade function mini bridge tak?

anas said...

U punya cs5 ni ade mini bridge x?

Wan_hazel said...

nie bukan cs5...

Anonymous said...

wan pija try download. at 4 shere xde dh eh....

baizura =__=, said...

salam, sorry nk tanya nie, sy da install cs3 n da extract da tapi setup dia c muncul pun dlm folder compressed...lg satu sy klik pic adobe tu n dia mcm pop up jap n hilang balik...leh tau x pa mslh benda nie, sy da try install cs5 n 6 sblum nie n dua2 x leh.....huhu :(

Wan_hazel said...

awak try klik kakan n run k

Anonymous said...

As Salam...wahh aku br je nk download n try...dah 2013...still wujud ke wan..hehe anyway...thanks for info...br tgh download skg nih...hope menjadi huhu...

Che' Wiwek said...

helo, =) nape bla di click DOWNLOAD tu, die klua 4shared plak?

Nurul Jannah Mustapha said...

fail ni dah xbleh download ke??
dia kuar "fail ini tidak lagi boleh didapati kerana dakwaan oleh DtecNet Antipiracy" .

Anonymous said...

bang bole bg link baru x nk download cs nie???

aina said...

assalamualaikum, saya dah download dan dah tekan extract file. bila saya open folder. saya tak jumpa pon setup. macam mana ye?

aina said...

salam. saya dah download dan saya dah tekan extract file. tapi bila saya open folder, saya tak jumpa pon 'setup'. macam mana ye?

Wan_hazel said...

salam..eh..pelik... sptutnya ada .. ada tak file adobe photoshop

Aisha Fauzi said...

Errr dah tak boleh bukak lah link download tuuu. Saya bukak dia kata " fail ini tidak boleh didapati..." tsk tsk T.T

ssurianah said...

salam..liptop saya guna windows 8..saya sudah download adobe photoshop ni..dan sudah extract here...bila saya double klik untuk open langsung tidak boleh open?...tau ke sebabnya?

Wan_hazel said...

Aisha Fauzi

awak try link lain k

Wan_hazel said...

ssurianah

try klik kanan n run

Akeyla Azmi said...

Tq so much Wan!!! x

Akeyla Azmi said...

terima kasih banyak2 <3

khairunnisa fateen said...

wan , takboleh punn . dah try ikot totu wan , tpi , sya cari button nak extrack pun xjumppa :( !
tlng syaa !

Wan_hazel said...

download winzip k..kalau tak de

NADIAH JER said...

assalamualaikum. abg wan. maaf ggu. sye bru bace tutorial photoshop abg nih. tp sye try download tp tak blh lah. npe erk. mohon balas dari abg wan. sbb sye dh lama cuba download bnda nih. tp tak prnh mnjadi

NADIAH JER said...

assalamualaikum abg wan. maag mnggu abg. saya baru bace tutorial abg nih. tp bhg yg abg soh download tu. tak blh download. fail tuh dah tak ada. mohon balas dari abg wan. sbb sye dah lama cuba download bnda nih tp tak mnjadi. satu lagi org selalu kate ambik je software dia. hm. nk dpt kn soft tu mcm mne. maaf sy ni buta it sikit. tp tak lah 100% buta nye. hehehe. mohon jasa baik abg

Wan_hazel said...

awak guna link lain k..

Restoran Nur Azzaraah said...

dah tak boleh kewwww

imani alia said...

KENAPA KELUAR LIVID NI TORCH NI

Noru Azlina Nasir said...

info yang sangatttt best.. tq yer
http://duniakecantikankesihatan.blogspot.com/

«Oldest ‹Older   601 – 653 of 653   Newer› Newest»