Wadah Madrasah Pengalaman: Bahana REPEAT satu subjek...


Monday, August 2, 2010

Bahana REPEAT satu subjek...

.












Salam korang..


pergh tajuk...Bahana REPEAT satu subjek...



Pagi tadi Wan g Reg untuk subjek sem baru..So ok lah kan...isnin depan nak Reg kemasukkan untuk mulakan kuliah lak..


Memang susah nak cakap lah..Mase Wan sem 1...Wan tak study lek lok..nak enjoy je sampaikan Wan terjerumus dalam kancah REPEAT subjek nie...eeh macamlah terok sangat??? eh eh..sape kate tak terok..

Skang dah Sem 4 so Wan baru lah terfikir nape lah Wan Failed dulu..Skang dah susahkan diri sendiri... Macam gali lubang tutup lubang je...

Nasib bek REPEAT satu subjek je kan..Tak nak lah REPEAT REPEAT g..





K lah korang...Study lek lok k..Jangan enjoy je lebih..


REPEAT subjek bukan pekara yang perlu dibanggakan..Buang masa je ambek subjek yang sama...



Dan ingatlah korang..

perancangan Allah adalah sebaik-baik perancangan..



Bagi yang slalu sangat REPEAT subjek tu..ingatlah semua yang berlaku ade hikmahnye..and korang jangan tak dengar kate ibu ayah.. jangan melawan pensyarah k...




.



8 comments:

Yana KenJa said...

huhu..pe kes ni ...ni mesti slalu ngadap blog dr ngadap buku ni.haha..xpe2...gudluck utk sem ni keyh..=)

Wan_hazel said...

hahahha..tu lah..huhuu..sababr je lah kan

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

put pernah repeat 1 subject..
tp sbb tak paham..
last2 dr E teros dpt A..
wahahahaha~ berbaloi2~

Wan_hazel said...

wah hebatnye put..ehehhe..berbaloi baloi..huhuhu

Nur Erma Suzieaty said...

hmm erma tgk kwn2 yang tu terase bahangnye. nak kne arrange jadual blik la, mcm2 la..

suzie rahman said...

hihi..suzie pon penah repeat subjek. mmg xsuke ulg bnda yg kiter dh blaja. tp dh xlulus, terpksa r wat lik.sape suh mls stdy kn,,hihi

Wan_hazel said...

Nur Erma Suzieaty

a ah erma..camtu lah...drop ubjek lah ape lah...macam2..huhuhu

Wan_hazel said...

suzie


ahhaha..padan muke sendiri kan..ahhaha,.