Wadah Madrasah Pengalaman: Tak taw nak ucap camne...terima kasih Kak Norli


Wednesday, August 4, 2010

Tak taw nak ucap camne...terima kasih Kak Norli

.






Salam Korang..



Hari nie memang mud tak bape OK..ade salah faham sikit..Entahlah ...Wan pun tak taw nak wat camne..Better Wan diam ...





Petang tadi lepas Wan balik dari RTM...Wan tengok atas meja Wan dah de kotak yang dipos ngan Pos Laju.. Wan memang tak sangke pun ... Nak kate Wan ade menang mane mane kontes tak plak.. lepas tu cek punye cek.. dari Kak Norli...


Ingat lagi tak korang ngan Kak Norli..?? Tak ingat..Hm..ape lah korang nie..Kak Norli nie ..Wan pernah review blog n pernah wat kan Watermark untuk Kak Norli..



watermark kak norli
Nie Watermark yang Wan wat kan tu





Tengs Kak Norli..Biskut tu sedap sangat..Law korang nak rasa g lah beli kat Kak Norli..

----------------------

KIRANYA Berminat Untuk Menempah sila Contact Kak Norli...

Email : Razaknorli@hotmail.com

Ym : Kak Norli

Call akak atau SMS di No H/p : 013-4593352


@ tinggalkan pesanan anda di Sekapur sireh or Chat conner.... Setiap kek yg d pesan hendaklah membuat pembayaran sebanyak 50% dari jumlah harga kek ke account:-
May Bank Noor Zaleha Jaafar . A/C No :- 157091277346 Setelah pembayaran d buat..sila sms kak Norli utk pemberitahuan. Terima Kasih...


NorliLovesCake:-

Sedia menerima tempahan untuk majlis perkawinan, pertunangan, Harijadi & sebagainya.

Product:- Cupcakes, Kek, Muffin, Lapis Sarawak, Roll Sarawak & dll.Di jamin sedap, bersih & yang paling penting Halal.










.



9 comments:

kak norli said...

Salam Wan...lega dh smpai biskut tu..Actually ada kawan recoment satu kawan baker.Tpi payah rasa psai dia kerja..just leh email dia saja.So anak akak kata..nk bagi kena lah buat sendiri. Tu yg akak buat biskut tu..walaupun belum puasa lagi.Nk buat kek takut rosak lak. Tq..ya Wan..hrap Wan suka biskut tu..walau lmbat cikit tpi tetap smpai gak kan..!!! jmpa lagi ya..

Wan_hazel said...

wan suke lah kak...cam tak caye lak dapat biskut..huhuhu..tengs sesangat kak...slmt berpuasa kat akak..ehhehe

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

wah...sedapnye..
wan nak skit..put nak yg wan dpt tuh gak..huhu~~

Wan_hazel said...

put

tak bleh....wan sorg je punye..tak leh ...

suzie rahman said...

wah..xrs nk bhgi kn ke.wan xkn bis sowg2 tu.ish3.hihi

Wan_hazel said...

hahaha,,,wan nak wat simpanan utk raya..hehehe...tak leh kongsi

syahira ariff said...

wahh!bestnya wan
baru jer design watermark da dpt biskut free
untung2!!

Wan_hazel said...

syahira

rezeki..hehehe..wan pun tak sangke dapat biskut .huhuhu

suzie rahman said...

wah..bunyi kedekutnya..ner leh simpan lelama t xdap..bau hapak. tnya kak norli..ikikiki