Wadah Madrasah Pengalaman: YOUTHSAYS jatuhkan maruah pengguna atau pengguna jatuhkan maruah YOUTHSAYS


Sunday, August 1, 2010

YOUTHSAYS jatuhkan maruah pengguna atau pengguna jatuhkan maruah YOUTHSAYS

.










Bile Wan Hazel BERLETER...berleter bersebab...


Salam korang..Mungkin perkara nie dah biase berlaku dikalangan Blogger..Entahlah...same de bende nie akan berterusan dengan care penipuan or sebaliknye..Slalu nye pihak kerajaan kasi taw...Penggunaan bahasa or unsur dalam blog mesti menghormati hak pengguna kan..Tapi skang nie YOUTHSAYS punye customer kacau blog pengguna...Nape pihak kerajaan tak bendung je gejala camnie.. Kacau yang Wan maksudkan adalah menyamar.. Or ambek untung dengan care yang tak betul..








Nape tak minta tolong dengan betol..???contohnye.."hai..bleh tolong klik YS saye???".Tak jadi masalah pun Wan nak klik bende YS tu..tak susah..tapi biar kene dengan cara nya.. Bukan cara yang salah..Halal ke rezeki camtu???ingat ingatlah skit taw...Law ramai yang sumpah sumpah and bengang dengan bende camnie..tak ke naye kehidupan??? sengsara dunia akhirat lah kawan ...





Adek adek abang abang kakak kakak...makan duit yang tak halal tu baik tak??? law Babi kite kate Haram tak bleh mam law duit Haram bleh mam tak???cepat cepat lah bertaubat...Wan bukan ape.. Blogger pun banyak wat keje nie... ingatlah sikit... boleh hilang kawan keje camnie... seribu pun kawan korang..Law kawan dah jemu ngan sikap yang entah pape nie..mesti tak nak kawan nye..percaye lah.


TOLONGLAH hormati hak pengguna .. Korang yang Wat bende tak betul camnie dah jatuhkan Name YOUTHSAYS.. plzzzz lah jangan gune name entah pape korang tu..


Dah lah penat baru balik keje...bile nak Blogwalking terkene lak ngan name terus ke link YOUTHSAYS..

bukan satu tapi banyak...








Youthsays susahkan aku sebab cara korang yang tak betul.....










.



32 comments:

Nur Hayaty said...

dorang tak pernah serik la wan...sis byk kali kena,walaupun byk kali warning letak kat side bar tu..tpi degil..apa yang sis buat,sis tak support pun...huhu

.atynFATHIN. said...

sabar je laa wan :)

Wan_hazel said...

sis..kite view je pun diorang dah dapat income...biarlah diaorang dgn wang haram die tu....

sue-sama said...

wan..
mekaseh tulis pasal entri ni.

sue da sedar.aritu mencuba tapi jadi gairah.

Mulai saat ni dah taknak wat keje mcm ni.

Maaf kawan-kawan.Taknak sebab ni hilang kawan.

Mekaseh wan sedarkan sue :)

Wan_hazel said...

atyn

saba ngan sorg...sorg lak yg wat bende yg same...tak kan habis...huhuhu

Wan_hazel said...

sue


baguslah law dah insaf...huhuhu..lebih ramai member kan bez dari hilang member

nabilah abd rahman said...

saya banned terus benda ni kat shoutmix..senang hati...

Nur Hayaty said...

ye ke wan, sis tak tau pun,ada org kat support baru dapat duit..mana stu betul ni..konfius??

Wan_hazel said...

nabilah abd rahman

tu care yg bijak...hehehe..geram gak ngan bende nie kan,,,

Wan_hazel said...

sis yatie


mule mule wan dgr pun camtu..tapi ade gak yg kate view page pun dapat income...law tak, tak kan lah dia orang nak wat bende camtu..

Ery Farieha said...

hurmm
betol3.



x ske.

Wan_hazel said...

betul tu ery..tak suke tak suke..heheh

Nur Hayaty said...

haah la,betul gak tu kan..hurm..biaq pi la...malas nak layan...kekadang buat org tension je kan..

mankete said...

ya saya tahu kamu tak suka ..sy pon tak suka tapi tak perlu la letak gambar brother ni..die pon bloger juge..

maaf kalau marah yer..

niesh™ said...

kmk pun pake ys tk p kmk xklik mun nama cdak ya tuju link terus g ys cdak. if cdak tglkan link kat cbox mek, mek pat trima.

Wan_hazel said...

mankete

nak wat camne...dah letak...

Wan_hazel said...

niesh™

yalah ooo..susah jak eh..xfaham mek kenak nak molah camya

Wan_hazel said...

Nur Hayaty''

a ah sis...yg len pun blogger gak tapi kebanyakan member kasi satu g link untuk ke YS kan...senang...

::..akubukansky..:: said...

sowi xpaham lorh..Em,kalau kite klik jep mnde alah tuh..terus dyeowg dpt duit ek??

Wan_hazel said...

::..akubukansky..::

ase nye camtu kot...wan pun tak taw

ella said...

a ah la..saya pun kena gak kat shoutbox..ingatkan tuan blog..semangat je pergi klik..terguris jugak la hati ni skit2

nairaariaa said...

haah...byk jgk org bt cm tu...tak suka sgt...bkn ape,,,bkn tak mow tlg,tp bile buke tgk2youthsay...rase cm tertipu...taksuke...ghupe2nye ramai gak yang kena n tak puaht...he~apew2 pom,snyum ye...jgn mrh2 ngat...wink~

KakTun cuppy said...

betol tu. stret to da poin.
Kak Tun still cannot shout kat ur SB, dia nnti tertindan dgn nuffnang ad yg sebelah kiri tu, bukan yg floating. dia landing bagus punye kat atas box nak tinggal jejak...:( nak perosek lappy x pandai, so tinggai pesnan kot cni..

tia said...

wannnn!
sabar byk2 oke ?
;)

Wan_hazel said...

nairaariaa

tulah naira..wat geram je..huhuhu..

Wan_hazel said...

ella

sabar je lah kan..hehehe

Wan_hazel said...

tia..huhuhu..sabar2..hehehe

Miza Yusof said...

miza selalu kena macam ni bila nak blogwalking. geram je rasa. hmmm.

Wan_hazel said...

Miza Yusof

tu lah miza..huhuhu

yua zawa said...

nasib kita sama la.. dlm satu ahri tu, dkt 3 or 4 youthsay yg msuk... so sape yg x geram?? diorg plak pkai tukar2 nama... nk kelirukan kita.. hmmm

Wan_hazel said...

yua zawa


tu lah kan...ingatkan nak BW..pastu terkene lak YS tu..geram sgt,,,huhuhu

Ilaaaa ♥ said...

same heree :'(
tapii nk wat cmana , org kemaruk sgt nk duit tanpa buat kerja .
saboo jelahh ~