Wadah Madrasah Pengalaman: Marhaban ya Ramadhan..Baru ade Feel nak puasa kan...


Monday, August 2, 2010

Marhaban ya Ramadhan..Baru ade Feel nak puasa kan...

.












header puasa



Salam Korang


Nampak kan Header Wan dah tuka...hehehe..Nak puasa lah katekan...Wan nak wish kat korang..Selamat menyambut Bulan Ramadhan..Seminggu g kan..Wan tak kisah dah..Wan nak pakai gak Header Puase nie


ramadhan shoutbox wan hazel png

Shoutbox Frame Wan pun dah tuka dah..


Hahahha Tak sabar lak nak puasa kan.. Entah puasa ke tak??? edeh, Wan puasa lah..Wan kan dah dewasa..huhuhu..



Korang semua jangan tak puasa taw..





Seminggu pas puasa or dua tiga ari dah puasa Wan tuka lak Header Raya..ehhehe...



Tu je...jangan jemu taw g blog Wan...

Minggu depan Wan dah start kuliah... (akan jarang blogwalking kot)







...





16 comments:

Yan said...

Rajin betul Wan ni,,Aunty tak tau lah nak wat cam Wan..

faizzazh said...

smngt posa ke raya ni.. nmpk cam smngt raya je lbih ni.. hehehe... slmt mnymbut ramadan yg bkl tiba.. posa pnuh2.. jgn kntoi plak... ehehehe

Wan_hazel said...

hehehhe...tengs aunty...

Wan_hazel said...

faizzazh

hahahha..semangat raye bro...huhuhu..tgklah keadaan nanti..tak kan kantoi kot..hehehe...

Nurnajwa said...

blnje mercun plsss ! :)

Wan_hazel said...

najwa


hahha...blanje mercun..kang wan lak kene tangkap polis..hahaha

Saya Adalah 'Cik Putput' said...

wahahahahaha~
put suke header and shoutbox wan tuh..
meriah2..br la semangat nk ray thun ni..ngeeee~

Wan_hazel said...

hahaha..put semangat nak raya..wan semangat nak pose..hehehe..

n@jwamz said...

amboi...
semangat dier nk puase ehh...
Selamat Menyambut Rmadhan utk wan gak...
header smart stylo arh~juz love it..hiks:)

nairaariaa said...

cumil la...nnt leyh lerr ajar ek nak bt cmner..he~

Wan_hazel said...

n@jwamz

hehehe,,,selamat berpose..tapi wan tak sabar nak raya nie..hehehe

Wan_hazel said...

nairaariaa

boleh je naira.hehhee

Milofloat said...

milo pon nak blajar gakk.. bleh bg referent x ?

Wan_hazel said...

milo law nak wat tu,,,mesti ade aadobe photoshop..law nak senang tgk je kat utube...wan pun study dari utube..camne nak potong gambar..nak wat tu nak wat nie...hehhe

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

Assalamualaikum Wan Hazel! =)

Nak tanya, gambar yang dah diedit tu camne nak jadikan dia header?

Wan_hazel said...

siti

kene tgk gak,,law gune layout or template,,