Wadah Madrasah Pengalaman: POSTER EDIT CONTEST!


Monday, December 6, 2010

POSTER EDIT CONTEST!

.

POSTER EDIT CONTEST!
26 DISEMBER 2010*


Salam Korang...

Hari nie Wan join kontes edit edit nie lagi...Bez je kan..ehhehe..Law korang nak join leh je k..Klik je banner kat atas tu..Korang jangan tak join taw..Adobe Photoshop CS and CS3 Wan ade sediakan Download nye kat page Wan..Tutorial pun ada gak..Law tak nak Cari nah Wan kasi Link untuk tutorial dan Download Adobe Photoshop.Tutorial yang Wan bagi nie korang leh guna untuk join Kontes nie..Jom lah Meriahkan kontes nie..



-Download Adobe Photoshop CS3 Portable
-Download Adobe Photoshop CS
Pilih je nak yang mane..Better ambek CS3 lah k.

-Besarkan kepala..Kan comel begitu..Adobe Photoshop
Yang nie korang leh tengok camne cara nak potong kepala.hehehe

-Macam mana nak Select objek
Yang nie nak ajar macam mane nak select object yang korang nak..

-Campuran gambar (Epal dan Harimau)
Yang nie lak cara macam mana nak campurkan gambar korang.


Hope Tutorial kat atas tu leh bantu korang untuk join kontes nie..

So gambar poster yang Wan pertaruhkan lak..Tajuk nye "Personal Taste"Drama Korea..Wan meriahkan lagi kontes nie..Walaupun Wan tak pandai edit edit nie..So korang join lah gak k..




K lah tu je..

Jangan gelak taw..

Papai..









14 comments:

::azmina nordin:: said...

nice edit

kikilalahsite x) said...

nak gelak jugakk . hahaha . tak tahan . gud luck wan ^__^

Wan_hazel said...

::azmina nordin::

tengs.ehhehe

Wan_hazel said...

kikilalahsite x)

ahahha..jgn gelak taw..ahhaha

Qaseh dalia adelia said...

gud luck wan..kompom dalia pengsan jumpe poster wah hahaha

Nur Afiqka Rohmat said...

nice..tp nk gelak gak...
hahahahaha~
comey jew..

Wan_hazel said...

Qaseh dalia adelia

ahahha..kompem tu..sampai ati...hehehe

Wan_hazel said...

Nur Afiqka Rohmat

ehehhe...jum kite gelak sesame

cik nur said...

header baru comel and funny
weee

~hAKim ZaiLAn~ said...

hahha,smart2..tengs join wan!

Wan_hazel said...

welkam bro..eheheh

Wan_hazel said...

cik nur

tengs..ehehhe..

Kuronofu91 said...

clean cut...tp besarnya kpala...hahaha

Wan_hazel said...

Kuronofu91

saje je nak wat kpale besar..ahhaha