Wadah Madrasah Pengalaman: Donwload Xara 3D 6 portable


Friday, January 7, 2011

Donwload Xara 3D 6 portable

.



Salam Korang...

Hari nie Wan nak kongsi lah Software Xara 3D nie...Banyak gak yang minat nak guna nie..So Law korang nak gak..Klik je button Download bawah nie..


Download Pictures, Images and Photos

Law korang dah klik..Korang akan ke page ni..Korang tengok gambar kat bawah nie..Dekat page tu..Korang klik lak Button Donwload yang warna biru k..



Lepas korang klik Button Donwload biru tu..korang kene tunggu beberapa saat...Sampai lah kat situ ada tulis..Donwload File Now.


So selesai...Lepas korang download ..dah selesai donwload..Korang akan dapat File dalam format .ZIP...So korang kene Extract File nie..Tengok je kat You Tube macam mane nak Extract file..Law tak taw lah..


Lepas Extract..Korang akan dapat File tu dalam bentuk Folder lak...macam kat bawah nie..



Lepas tu korang open folder tu..So korang akan dapat hasil macma kat gambar bawah nie lak...And lepas tu..Korang klik je Icon tu..Open..macam kat anak panah dalam gambar bawah nie..



So selesai....hope korang leh guna lah...

Papai..


.
.



43 comments:

Nadhirah-chan said...

software ni untuk ape ? photo editing ke ?

Wan_hazel said...

Nadhirah-chan

nie utk wat text jd 3D..bkb softwrae editing.

Belalang Hijau said...

thanks wan...
nak try guna gak lah...

tgk header zaer cantik jer buat guna software nih...

Nur Shaza Najwa bt Rosshidi said...

dah download dh...nnti wat tuto tau nak wat cmne...hehehe

Tuan-Belog said...

nice wan...
nk tlg share link mediafire gk...hehe...
http://www.mediafire.com/?fca7a66rucfmka9

NAA said...

wan hazel.. camne pulak nak dapatkan software adobe photoshop???

EkaWeird said...

tp kalau adobe illustrator pun leh gak kan?

Wan_hazel said...

teng all dah donlod..nie tuto utk xara nie


http://wanhazel.blogspot.com/2011/01/tutorial-cara-guna-xara-3dtutorial-3d.html

cHiEydA said...

dah download & dh try guna..memang best..thanks ye..

Wan_hazel said...

cHiEydA

welkam..tengs gak..

nurin_azmi said...

Nurin dalam proses mendownload .





P/S : nanti buat lebih banyak tutorial software nie ya !

Wan_hazel said...

nurin_azmi

hhehehe.ok...no problem...ilmu kan untuk dikongsi

Salina@IbuAqil said...

Wan.. akak amik donlod benda ni erk.. nak cuba.. Mekasih daun keladi wan.. Nanti kalo ada apa2 bagi le lg.. Ngeh3!!!!

Wan_hazel said...

Salina@IbuAqil

ehehhe..ok kak..no prob..ehehhe

N@di@ said...

wan nadia nk tny wan knpa kalau nadia upload adope naik macm ebook tu macma mana extract dia hehehe :) wan jwb kat cbox nadia bolh :)

Wan_hazel said...

ok nadia...

aifaroslan said...

tak bole pon .

Wan_hazel said...

aifaroslan

yg len bleh,,nape aifaroslan tak leh??pelik2

I D A said...

wan , ida dah download tw sftware nie . lps tu ida pin kat taskbar tw . bila open j sftware nehh , nti dia punya icon kat tskbar tu jd double . knp ehh ?.

Wan_hazel said...

I D A

wan tak taw gak..satu open satu tak kod...satu shortcut icon satu tu yang open punya file

Anonymous said...

thx, HEHE. kite download 2 file kt sini taw. ;)

Wan_hazel said...

boleh je

Aerol Hafiezi said...

gaming ni emg best lr wan ..macam gunbound online en :D

DaYiNi said...

uwaaaaa !!! bestnyer ~~ suke3x ! dah jadi .. fuhhh ~ lega ! thanks abg wan ! HAHA .. alhamdulillah ~

Wan_hazel said...

dayini


welkam..ehehhe..peace

syiqah shahar said...

da donlod.. but x reti nk extract la

Wan_hazel said...

leh tgk kat utube camne nak extract

nUyuy cHapiEyhQa said...

thanks 4 de tuto .. argh !sedih'y , yg photoshop tuuh xdpt nak buka .. haiya .. xD ..kena menunggu lagi ni nak mendownload .. huh .. hrp2x lah , berbaloi fiQah menunggu .. hhe ..

nUyuy cHapiEyhQa said...

dah dapt dah ! best lah .. bole maen2x lagy .. hhu .. gummawo ! xD

Wan_hazel said...

.gumawo...peace..

afirah eyrah said...

yeay , dah boleh gune . thank wan :)

Nur Asmaa Redzuan said...

otw nk donlod .. harap x susah nk guna :D

Wan_hazel said...

ok..ehhehe...peace

Misya_mimie said...

tak boleh nak open .. why ea?

Wan_hazel said...

extract dulu..lepas extract klik kanan n run k

Atirah ★ said...

Thnx ye ~
dah download dan dah try .

Menjadi~~

TQ sngt2 ... Lain kli , klau ad software bru ka , yg lbih mnrik . Ajr2 la skit k . :D

Mr. Amer Asyraf said...

Thanks wan_Hazel...

Anonymous said...

wan, saya dh download...best sgt...hehehe

Mimie~ said...

Thanks!!!!! :D

mimie said...

Thanks!!!!!! :D

Nanie said...

knp dkat 4shared tu dia tulis pautan fail yg anda minta tidak sah ? :/

Wan_hazel said...

tak pasti lak...4shared ada maslah dah

athirah jamal said...

thanks wan.