Wadah Madrasah Pengalaman: Contest Blog paling ceria..RM 100 dan RM50 untuk dimenangi


Wednesday, March 23, 2011

Contest Blog paling ceria..RM 100 dan RM50 untuk dimenangi



.


Salam korang..

Kali nie nak join kontes Blog paling ceria lak..Wan join pun bab macam tak guna kaedah Voting..bab tu lah join..Korang join lah gak k..hadiah Lumayan..Lumayan sangat RM100 dan Rm 50..hanya ada dua Pemenang..Hadiah berbentuk wang atau pun law nak leh Top up..Korang tengok tengok lah dulu taw kontes nie..Law nak join dah..dah tak sabar tu..Klik je banner kat atas tu...Segala syarat syarat Kontes korang tengok kat blog penganjur sendiri k..


-----------(100% copy dari blog penganjur)

perlukan 2 pemenang sahaja..
tempat pertama akan memenangi RM 100 tunai
ATAU
top up RM 100...
tmpat kedua lakk akan memenangi RM 50 tunai
ATAU
top up RM 50..


-----------(100% copy dari blog penganjur)



So Wan pertaruhkan lah Blog Wan nie dengan serta merta..hehehe...Mesti Blog korang lagi ceria dari Blog Wan kan..Korang join lah k..Mane taw nasib..Rezeki masing masing.

K lah..Tu je..

eh eh..lupa nak tag blogger..Tags 3 orang..

Farah nabila
Hanan
Kamaryeah

Papai

.



8 comments:

fyna said...

huhuhu..kompem la belog wan menang...

Wan_hazel said...

fyna..

eh eh..belum tentu lah fyna...byk lagi blog yang ceria nie..fyna join lah k

zahidah dihaz said...

good luck....kmk sik layak join sebab blog kmk suram, bukan ceria...huhuhuhu


New Entry: Tarikh mengundi bagi Negeri Sarawak

erinn kechiik said...

banner xleh klik pun

Wan_hazel said...

erinn..

sowie..tengs kasi taw wan..dah bleh klik dah

Wan_hazel said...

zahidah dihaz

ktk try jak eh..nie tauk menang..ehehhe

syazanasani said...

gudluck yeah =)))

Wan_hazel said...

tengs..eheheh..