Wadah Madrasah Pengalaman: Gara gara blogger dah masuk sekolah balik


Tuesday, March 22, 2011

Gara gara blogger dah masuk sekolah balik

.



Salam Korang...

Penat nye Wan hari nie..Skang baru sempat nak balas kunjungan korang dan wat entri nie..Update pun dah jarang..Sibuk dah skang nie..Sibuk tu tak lah sangat tapi boleh lah..hehehe..Hari nie cuma nak cerita pasal Trafic je..



Gara gara sekolah dah mula balik Blog Wan nya traffic pun kurang...Hahaha..tapi tak pe lah..Skang nie pun Traffic masih dalam keadaan yang memberansangkan..bagus bagus..Wan masih leh tersenyum..hehehe..Gambar kat atas tu adalah Traffic Blog Wan minggu lepas..ciput je...Tak macam blog korang kan..mesti lagi tinggi..UV traffic rendah je..Law view traffic tu banyaklah..dalam sehari cecah 3k pengunjung..Boleh lah kan..

E
rm..Mesti Blogger blogger kat sekolah atau kat asrama tu asyik fikir camne nak makeover blog..Mesti nak cepat cepat balik atau nak cuti balik..ahahha..Sabar lah kan..ehehhe..Wan rasa akibat Wan jarang update etri jugak kot bab tu lah Traffic kurang..Blogwalking pun jarang dah...Sibuknya skang nie..

Eh lupa lak nak kasi taw...comel tak dolly doodle yang Wan wat tu??ehhehe..Sumber inspirasi Yazid dan Kak Wansteddy

K lah korang...Tu je

papai..



6 comments:

cik mieza said...

yg penting doodle2 tu sume comel2..suke3.. :) thx wan, byk tutorial yg brgune ^__^

Nadhirah-chan said...

ehehehe tau2 je budak sekolah dok terpikir nak makeover blog . saya sedang menunggu offer free dari wan untuk design2 ni tapi tau , dapat dalam mimpi jer lalala~

Wan_hazel said...

cik mieza

ehhhe///welkam..peace

Wan_hazel said...

Nadhirah-chan

hehehe///no komen..

cinta nabella said...

btol jugak kan .. ptut la farah chck2 pon trun jugak ..rupanya start skolah dh ..tak sedar plak .. hehe

Wan_hazel said...

tu lah farah...hehehe..bebudak semua dah masuk skolah