Wadah Madrasah Pengalaman: Wan yang tak berapa sihat...JANGAN PIJAK KEPALA WAN


Thursday, March 24, 2011

Wan yang tak berapa sihat...JANGAN PIJAK KEPALA WAN

.




S
alam korang...


Hari tak de mood sangat..maaf taw lak pertanyaan korang Wan tak layan sangat..demam sikit nie..mata pedih ..Badan penat..Mungkin akibat cuaca yang tak menentu kot..Kejap hujan kejap panas..kejap panas kejap hujan...Dalam kelas pun asyik nak tido je..Hilang mood nak study dah..



Dalam keadaan yang tak brapa nak sihat nie pun sempat gak nak update entri..Balas jejak kengakawan gak...Hope korang sihat lah kan...Banyak plak kerja ditangguh ..Makin lama makin berlambak..Sampaikan tak ingat mana satu nak kene siapkan dulu..aiyo..Erm..Owh ye...Bagi yang banyak sangat persoalan yang nak tanya kat Wan tu..Simpan je dulu k..Wan tak mampu nak jawab and buat semua...Ramai lagi blogger yang hebat dari Wan..korang tanya lah dia orang k..Mintak lah tolong dia orang gak...Wan tangan ada dua je..Otak satu je..tak dapat nak tolong semua..mana mana yang senang je Wan dapat tolong..Hope korang faham sangat.Bukan Wan nak merungut..Cuma nak korang faham je..Bukan sorang je yang Wan perlu tolong anda layan and jawab....Jangan buli Wan...


Maaf lah tak leh nak beri yang terbaik..Wan dah cuba dah..Hope korang tak pijak kepala Wan..Baik pun salah tak baik pun salah...Bila dah tolong watkan..Nak ucap terima kasih kat Wan pun tak de..Ade tak yang terasa??ade ke???

K lah korang...

papai



.



40 comments:

Nadhirah-chan said...

ala yang pertanyaan tu tangguh je dulu . kang asyik fikir terus high fever . sape susah ? kami jugak sebab tak dapat tuto best2 dah pasni kehkehkeh . semoga cepat sembuh ok ^^

miz ruha said...

ala,, sian kt wan,,
kwn2 jgn pijak kepala wan...

ape2 pun mg cpt sembuh,,,

*47!k@# said...

moga cpt sembuh ya wan :)

Asma Ahmad said...

get well soon... :)

Syakir+Ina=Syakirina said...

mga cpt sembuh ye . :)

Wansteddy Tales said...

berbuat baik haruslah berpada Wan. jgn abaikan kesihatan diri. yg penting Wan utamakan diri sndiri dulu. Bukan akak suh abaikan pertanyaan kawan2, cuma jadikan ia sbg rutin tambahan je. Bila senang2 bolehlah tolong. Semoga cepat sembuh ya. Perbanyakkan rehat dan berdoa moga demam cepat kebah. Ubat tiada kuasa. pada Allah saja kita mohon agar diberikan kesihatan sempurna. insya'allah :)

zatie razak said...

byk2kan rest yea wan..kesihatan kena jaga juga..

NISS said...

semoge cepat sembuh

♥sophie♥ said...

sian nye,,wan saked ehh,,mkn ubat yer,, semoga cepat sembuh !! aminn =)

lagy satu sabar yer,,dugaan byk :')

| gad1s s0ypans | said...

m0ga dikurnia kan kesejahteraan setelah diuji dgn kesusahan......

jgn lupa mkn ubat.....
(=

Cahaya said...

Bg wan.. smoga cpt sembuh ^^

Cik NuRuN said...

Syafakallah wan :)

αզʋ::∂нʏɛα::καмσ0 said...

hehhe.. rehat yg pnting wan ;) jgn pk manyak2 k.;) smoga cpt sembuh.. nie hana x sbr nk tgk tuto yg bwy ;) blog wan kn yg plink hot ! haha '_'

Sharienz Sz said...

jaga kesihatan semoga cepat sembuh..
jgn lupa makan ubat ok

cinta nabella said...

cepat sembuh ye wan :)

♥ solehah ♥ said...

yahh.sapa sik pandei betrimakseh ya geng ngek2??smpei juakk oo.

*adess..nang batu api lh kmk tk.haha

coba ktk mbak mam aiskrim banyk2..sehat ktk lak..pecayalahh..

Wan_hazel said...

Nadhirah-chan

hehehe..tengs..wan dah ok skit nie...

Wan_hazel said...

miz ruha

tengs....peace

Wan_hazel said...

*47!k@#

tengs..wan dah sihat skit nie

Wan_hazel said...

Asma Ahmad

tengs ....

Wan_hazel said...

Syakir+Ina=Syakirina

wan kaan cepat2 sembuh..ehehhe

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

tengs kak...wan pun rasa camtu gak..bukan nak abaikan uma tangguhkan skit...tapi bila Wan wat camtu rasa serba salah lak...

Wan_hazel said...

zatie razak

tengs...wan jaga kesihatan tapi tu lah...sakit datang gak

Wan_hazel said...

NISS

tengs ...peace

Wan_hazel said...

♥sophie♥

tengs...tu lah kan,...wan nie wat je pe yg org suh..hehehe

Wan_hazel said...

| gad1s s0ypans |

tengs...terima kasih sesangt...

Wan_hazel said...

Cahaya

makceh...

Wan_hazel said...

Cik NuRuN

tengs

Wan_hazel said...

αզʋ::∂нʏɛα::καмσ0

ahahha...ade ke blog wan lak yg plink hot..ahahha..pa pe pun tengs...

Wan_hazel said...

Sharienz Sz

tengs..ubat tu ape erk??ehehhe

Wan_hazel said...

cinta nabella

tengs farah..hope cepat lah sembuh

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

ahahhaa...nie tauk miak ya eh...eh mena ta tak ya???usu mek pun da padah camya wak...p xbrani mok coba...lak da mek tok xangkat gik..ahaha

♥ solehah ♥ said...

aie.mena yaa..kmk gia bah..
ekot style adek mek..

mbak mkn aiskrim petang2..
lepak sorg2 kt taman sia..
bait ya klak..
tp..mun ktk batok..makin trok lh ya..hahaha.. :p

p/s : knk kmk xpat rply kt shoutbox ktk..nya padh blacklist ka paa..xtaukk ehh.. :"(

Wan_hazel said...

nang xpat reply ka???pa ariya dapat..da masalh skit li..xda mek blacklist ktk eh...try gik lak k

♥ solehah ♥ said...

nang xpat rply,,lelah dh tgn kmk..esok2 jak try..hehe :)

Wan_hazel said...

lak ok lah nya li...

αʏʋℓɛƨтαяι ♥ яʏαинαяιαитσ said...

Wann, Ayuu doakn Cepatt sembuh Okee.
Wann mmg the best !
Wann tak daa Susaa lhaa ayu.

Wan_hazel said...

ayu...tengs..hehehe...nape lak ayu yg susah??hahaha

ainHafiqhin said...

moga cepat sembuh k...we all semua doakan =)

Wan_hazel said...

tengs taw,,,,