Wadah Madrasah Pengalaman: Kenangan menengah rendah ..Gula gula HACKS


Monday, March 7, 2011

Kenangan menengah rendah ..Gula gula HACKS

.





Salam korang...

Hari nie nak story skit pasal kenangan 2005..Masa tu Wan masih menuntut di Menengah Rendah.Banyak benda yang watkan Wan berfikir bila mengenangkan kisah lama..Rupanya setiap yang kita lalui itu ada segala cerita yang mampu menyelitkan nota kedukaan dikaca mata..Ada jua yang mampu memberikan kemanisan dibibir..Sepahit mana pun kenangan itu ..ia tetap manis untuk dikenang.

Masa zaman menengah rendah pelbagai ragam kengkawan yang Wan kenal..kaki ponteng,kaki pukul,kaki bangku,kaki ayam kaki lembu ..Macam macam lah..Susah nak kasi taw..Apa yang paling syok..setiap lelaki mesti nak tayangkan kejantanan dia orang..Merokok..Nasib bek Wan tak terperangkap dengan gejala nie..Oleh kerna nak tergolong dalam kumpulan perokok tegar nie Wan beli gula gula HACKS..Taw tak gula gula HACKS nie..Law lepas merokok dia orang akan makan gula gula HACKS nie..So leh lah buangkan aroma rokok dia orang tu..So Wan beli gak lah gula gula HACKS nie..nak show lah kan..Wan nie macam orang yang merokok gak..Wah bangga tu merokok.Walaupun hakikatnya tak merokok..Pelik kan...Jiwa remaja belasan tahun..hahaha..Lucu lucu.Asal bukak je beg sekolah..mesti penuh ngan gula gula HACKS nie..


Zaman menengah rendah nie lah banyak pengaruh dari rakan sebaya..orang ada tu dia nak gak...Orang ada nie dia nak gak..Semua orang ada dia nak..Motifnya nak menunjuk nunjuk..sape paling hebat..Alahai alahai..Zaman Wan dulu sapa ada handphone mesti paling best..ade motosikal mesti paling best..Wan tak terkecuali..Sanggup kerja nak capai benda tu..Hahahah..

Lepas tu bermula lah sejarah hitam dalam kehidupan Wan..Dan stop cite..ehehhe..Tu je nak kongsi...

Papai..

Eh korang jangan lupa join heartbeat k...Berbaloi baloi..klik je banner bawah nie..





peace

.



18 comments:

miz ruha said...

sejarah hitam,??

Wan_hazel said...

a ah miz ruha..ehehhe..

Professor Hanan said...

haih,mcm2.anggap je la kenang termanis.hehe btw click heartbeat Hanan :)

miz ruha said...

apa,,,??
tetiba nk tau sejarah hitam wan,,,hehehe,,,
sehitam mana kah sejarah itu,,??

Nadhirah-chan said...

saya suka makan hacks kalau pagi tak sempat gosok gigi sebelum gi sekolah . tabiat lama la . sekarang dah insaf . ehehehe .

- Cik Norazlina [@tau] Nora - said...

salam wan..
hehehe...akak pun suka makan gula-gula HACKS ms sekolah dulu...[akak tak bertujuan nak hilangkan bau rokok..ye? tak juga menghisap rokok. hehehe]

lagi best..plastik gula-gula HACKS akak kumpul penuh bawah alas meja plastik.. hehehe
[sebabnya..akak suka warna merah]^_^

Diary oF Mine said...

xmao share sejarah hitam tu?? hehehe.. gula2 hacks mmg best.. suka gilak... time kecik2 dlu ar.. skrg x brp sgt... :P

Wan_hazel said...

Professor Hanan

hehehe..betul tu..klik2

Wan_hazel said...

miz ruha

hehehe..biarlah rahsia

Wan_hazel said...

Nadhirah-chan

hahhaa..skang pun leh gak..hehehe...hahaha

Wan_hazel said...

- Cik Norazlina [@tau] Nora -

ahhaha...wah...best nya hobi akak..best kan kak..hhehehe

Wan_hazel said...

Diary oF Mine

sejarah hitamno komen no komen..

cik nur said...

hurm paling tak bole bla bila ada zaman skinhead la ada gothic la tgk mcm kalo dress up ala2 gothic tuh kira cool habis la padahal bukan nyer elok pn kan budaya tuh sume..

Wan_hazel said...

cik nur

tu lah..zaman emo memang tak lepas lah..ehehhe

dib. said...

gula-gula hacks kat skool dulu pulak jadi peneman time mengantuk blaja sejarah. . . =,=

Wan_hazel said...

dib.

hehehe..sejarah yg jdi mangsa kan..eheheh

deqlis said...

singgah sini..
salam kenai...

Wan_hazel said...

salam kenal gak