Wadah Madrasah Pengalaman: Baru 4 hari ..Tak lama lagi dapat lah Cashout income Heartbeat..Korang dah??


Sunday, March 6, 2011

Baru 4 hari ..Tak lama lagi dapat lah Cashout income Heartbeat..Korang dah??



.





Salam korang...

Hari nie nak wat entri pasal income Heartbeat nie..Wan rasa sesape yang belom daftar kat Heartbeat nie memang lah rugi sangat...Tak lama lagi Wan boleh Cashout HB Wan nie...Berbaloi baloi..Sebab bila korang klik leh dapat income.. 2,3 sen pun duit gak kan..ehehhe..Korang tak caye??Korang klik lah dulu HeartBeat Wan kat ats tu..tengok dulu mcam mane page tu..Klik je taw..jangan tak klik..U klik I..I klik U..sama sama leh dapat untung..ehehhe

O
wh ye..Law korang dah daftar and dah de HB nie..jangan lak korang main kotor...Spam kat Shout orang...Rezeki tak halal tu kengkawan..Korang wat lah dengan cara yang betul k..Kan baik camtu..Ada dua tiga orang Wan tengok wat camtu kat shout Wan..Skang nie Wan diamkan je..law ade lagi..Wan akan wat laporan dengan pihak HB nie..


Nampak kan??income Wan dalam beberapa hari nie..Ciput je.Law korang daftar mesti dapat banyak lagi kanKorang tunggu ape lagi..cepatlah daftar..Tutorial camne nak daftar..korang tengok kat link nie k..

Tutorial daftar HB

Apa tunggu lagi..

cepat cepat..HEhehe.


.






24 comments:

Ashikin said...

haha,,mek baru 28sen :),,hehe

annenyss said...

amboi wan..mahsyuk..haha

fasha said...

saya dah daftar heartbet ni tp tak fhm lah cmne income dye masuk. spam kat shout ? terangkan boleh ? kalau boleh gtau kat shoutbox page sy ye. tq :)

farah said...

best nya dh dpt income bykk..
farah bwu ja dot 12 sen..
huhuww..
:'(

Wan_hazel said...

Ashikin

ok lah ya...dari sik da pap..tol x??ehehe

Wan_hazel said...

annenyss

ehhehe...cukup2 je..ehehhe

Wan_hazel said...

fasha

ok dah dijawab

Wan_hazel said...

farah

nanti banyak la dapat tu..ehehhe

Cheqna said...

amboi, pandai Wan cari rezeki online ye..good luck dik! :-)

Wan_hazel said...

alhamdullillah..rezeki...

Melati Qistyna's Mummy said...

4hari dh byk gitu.... rajin nye wan bw.... akak nyer dh lama pun dok sen2 jer...hehehehe

Wan_hazel said...

rezeki kak..u klik i klik..ehehhe..tu je..

AdiSuda said...

wannn...npe erk ngan HB adi..tak naek pun..urghhh..ahaha

.atynFATHIN. said...

fathin punya kena ban :( hrtu terklik sniri, pdhal bukan nak buat jht pn :(

zahirah said...

salam..nak tanye..rase2..ade x effact status glitteri nuffnang?

Wan_hazel said...

AdiSuda

wan pun tak taw adi..ehehhe

Wan_hazel said...

.atynFATHIN.

slalu sgt klik kot..

Wan_hazel said...

zahirah
tak de effect..tak kacau status nuff pun..

supergirl said...

hu..banyak nya..jeles nii..saya baru 20 sen..sedih betul

Wan_hazel said...

supergirl

hehhehe..nanti leh dapat banyak..ehehhe

♥Husna Yunus♥ said...

byknya saya baru berape sen je...huhuhu

Wan_hazel said...

sikit je ...tak pe nanti naik lah tu..ehehhe

diradebot said...

wan mcm mna nk check income ni ?

Wan_hazel said...

log in..pastu klik kat my HB affliliate