Wadah Madrasah Pengalaman: Icon Shout/kotak jerit versi Dolly Muslimah


Wednesday, April 27, 2011

Icon Shout/kotak jerit versi Dolly Muslimah

.



Salam korang..


Kali nie Wan nak kongsi icon shout kat korang..Icon muslimah...Dolly comel nie..ehehhe..saje je wat and nak kongsikan kat korang...Pasnie leh lah korang guna kan..ehehhe..Ade dua je yang sempat Wan wat..Wat nie pun untuk elakkan otak Wan bercelaru dengan banyak bende lain..hehhehe..Tempahan , study , kehidupan..Macam macam lah.hehehe.


K lah korang..tak nak cakap panjang panjang..Nie Wan kasi kod Shout untuk korang..Boleh ambek kod dibawah icon tu k..width="140" height="140" tu korang leh adjust sendiri k..Wan akan sertakan skali kod tu dalam kod icon tu..






"http://4.bp.blogspot.com/-yCWYbpGYd0I/TbgoehWTWBI/AAAAAAAAGQY/yahraKa4Qw4/s1600/icon%2Bshhout%2Bmuslimah.png" width="140" height="140"







"http://1.bp.blogspot.com/-xyjgfCqApow/Tbgp5DEywuI/AAAAAAAAGQg/sgsr19_Q3sU/s1600/icon%2Bshout%2Bmuslimah%2B1.png" width="140" height="140"






ok tu je...


Papai..

.



69 comments:

Amirah Adnan said...

nak2!

pastu kena paste kat mane kod neh??

UNA budak BAEQ said...

whoaaaa dahla comel chun semua .
baik betulll bagi free . hikhik

eh eh nk tanya apa font yang wan guna tu eh ?

nida-razak said...

hehe...cute.. =)

αωαи иαиσ said...

cumel nya abg wan wt ;) kenan wse ;)

budak manja said...

nk ambil satu blh?

Amalina said...

Nak gune boleh? Comel la:)

Wan_hazel said...

Amirah Adnan

dekat kod icon untuk shout...

Wan_hazel said...

UNA budak BAEQ

fonts..tak leh kasi taw..rahsia..ahahha..takde lah..fonts udamojial..

Wan_hazel said...

nida-razak

hehehe..tengs

Wan_hazel said...

αωαи иαиσ

tengs..wat biasae2 je tu..gunalah k..

Wan_hazel said...

budak manja

boleh je..no prob

Wan_hazel said...

Amalina

boleh boleh..tak jadi maslah..

Amalina said...

Thanks Wan!:D

Nesa Wazir said...

alohh..comelnyeeee XD

Cik Aish said...

ha bg free je? biar betul..heeee

budak manja said...

thanks.... ^_____^

Shima Hishamuddin said...

sangat comel ! harap sgt dpt blaja doodle ni.

Wan_hazel said...

Amalina

welkam...

Wan_hazel said...

Nesa Wazir

tengs nesa..biase je...law nesa wat lagi comel..

Wan_hazel said...

Cik Aish

betul bagi free je nie..

Wan_hazel said...

budak manja
welkam...

Wan_hazel said...

Shima Hishamuddin

tengs,,,boleh je nak blaja nie..senang je...asal ade minat je

.:|kamaryeah|:. said...

comel sangat3 tuh~

Wan_hazel said...

.:|kamaryeah|:.

tengs...biase2 j3e

ct mysera^^ said...

wahh!!!comel bangat...
ct ambk satu ye..
mekasih..=)

nano said...

wan,,,,comelnyer,,,,ermm,,dolly nano yg wan buat tu kan,,,sebijik mcm nano,,pump itam yg wan buat tu pon nano ada,,,hebat!!ley tau nano mcm mne,,,dolly tu bulat pon mcm nano,,,hahahahah tengs skli lagi,,,

cik gurlzanne said...

perrrrggghhhh . comel giler !

Wan_hazel said...

ct mysera^^

ambek je..ehehhe..boleh

Wan_hazel said...

nano

hehehe...macam nano ke??waaa..hebabt gak wan nie erk leh taw nano..ehehhe...welkam nano..ehehhe...wat special utk nano tu

Wan_hazel said...

cik gurlzanne

tengs..ehehhe

Fatma Diyana MB. said...

comeeeelnyaa >.<

Sa said...

Aaaa , comel sangat benda ni , tapii , nak copy code ni dekat celah mana ? Tolong ?

Siti Nurazlinda said...

kita nak ambek satu bole ? ;)

Wan_hazel said...

Fatma Diyana MB.

tengs

Wan_hazel said...

Sa


tgk jenis shout yg awak guna gak...

Wan_hazel said...

Siti Nurazlinda

ambek je k

cIk IRa said...

comel gilax!!
:)

cinta nabella said...

cantik-2 ye wan :) baik btol wan..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

heheh,smlm xleh tau..

akk gune mozila..

nano said...

nti bile2,,,nano nk juge la wt shoutbox mcm tuh,,,nti wan ajarkn,,boley?

Wan_hazel said...

cIk IRa

tengs..ehehhe

Wan_hazel said...

cinta nabella

hehehe...tengs taw...nak kongsi skit kat blogger

Wan_hazel said...

nuyui a.k.a miss NUSHA

wan pun tak taw nape...ehehhe

Wan_hazel said...

nano

boleh je nano..no prob..ehehhe...

Nor Suraya said...

wow,comelnye,saye amik satu bleh??

cinta nabella said...

wan,cemana nk bljr buad templte sndri ? idea byk ,tp tak reti nk buat plak..

Sya said...

wah!comelnyer...nak2!creative betul...
terima kasih... hehe

Wan_hazel said...

Nor Suraya

boleh je..ehehhe..ambek dua pun tak pe

Wan_hazel said...

cinta nabella

kene blaja koding template taw farah..HTMl..

Wan_hazel said...

Sya

boleh je..ambk je,..heeh

Cahaya said...

bg wan..mek mok bleh? =)

Wan_hazel said...

cahyaa

bopleh jak..ambik jak k

ღ Sis Aieda ღ said...

aieda mintak satu yep :)

time kaseh...
eheheeee~

Wan_hazel said...

ok leh je..ehehhe..welkam

misstrah said...

wan,sy nk guna ni ye nk letak dlm blog..
thanks =)

Wan_hazel said...

welkam...guna je.hehehe

Zainab said...

thanks wan hazel....^_^

Wan_hazel said...

welkam..peace

norazwa said...

wan!!syer ambik stu eehh

Wan_hazel said...

ok..boleh je..ehehhe

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

tq 4 d cute icon :),...ngeeeee

Wan_hazel said...

hehehe..welkam..peace

Cik Hany said...

Amik satu.... tq:)

Wan_hazel said...

ok...peace

lovelife said...

abg wan , sy ta faham la na letak kt mana kod nie , tak jadi pon .
boleh tak terangkan satu persatu .
terima ksih ^^

Wan_hazel said...

google k..cari tutorial yg shout awak guna..kalau guna hide so cari lah tutorial tukar icon hide shoutbox

~Princess Nasuha~ said...

thankz,. =)

FazeraFarhan said...

nak 1 :)

LuzKlaRita93 said...

Assalammualaikum.. cntik! tp xtau la cmna nk gne.. huhuhu..