Wadah Madrasah Pengalaman: Tak cukup tangan nak siapkan Tempahan...


Monday, April 25, 2011

Tak cukup tangan nak siapkan Tempahan...

.



S
alam korang...

Hari nie update cepat cepat je..Koz nak kene siapkan tempahan..tak nak dah nak tangguhkan tempahan macam sebelum nie...Bila ditangguh makin berlambak lak..So beter wat cepat cepat..Cepat wat cepat lah siapkan..


Masa kat Kuala Lumpur kan Wan tutup Tempahan ..So ahad tadi bukak balik..Kelmarin lah tu..Terus je dapat tempahan dari Blogger..Alhamdullillah ..Rezeki dari Tuhan..Syukur sesangat..Ingatkan tak de orang nak tempah lagi..Rupa nya Tuhan nak bagi lebih rezeki ..Syukur leh gak beli barang barang untuk adik adik Wan...


S
o skang nie tengah sibuk lah nak wat Template and Header Blogger...Nak pasang lak kat Blog..Semua skali Wan wat..Huis...banyak karenah blogger yang Wan kene layan..ada yang tanya itu ini..hehehe..Wan suka bab dia orang suka bertanya...Dan ada lak minta tolong itu ini..yang minta tolong nie..Wan tak leh sangat nak tolong taw..koz Wan sendiri pun sibuk...So law yang sikit sikit and mudah tu..Leh lah Wan tolong..contoh macam kodingkan Ajax Shout..hehehe.


Pasal tempahan lak..Wan ekot je owner blog nak macam mane..10 kali ubah pun tak pe..hahaha..tapi jangan lak tukar design..Yang tu Wan tak suka..Koz bila Wan dah preview..bende tu dah leh ambek dah..So leh guna terus dah..pastu nak tukar lak..2 3 4 design tukar tukar..pastu tak jadi lak..So Wan rugi masa Wan..and blogger tu leh lah ambek design Wan tu and ubah sikit sikit untuk dia guna..So leh dapat Free..Dunia Blog nie kecil je..Pusing pusing leh jumpa..nak tukar link Blog pun Wan leh jumpa gak..


Law nak marah..Wan tak de hak..Koz customer always right..Dan kadang kadang tu..da gak yang sampai 2 3 bulan tak bayar lagi tempahan..Lupa kot...Wan anggap dia orang lupa..Tapi biarlah...Bukan rezeki Wan..Biarlah..Dia orang gak yang tanggung nanti..law Wan nak kutip Hutang dia orang..Orang akan cakap Wan macam macam lak..2 3 ratus leh cari ..Kawan susah nak cari kan..Sikit je keburukkan Wan orang crita nanti..Semua kebaikkan akan hilang..Dah adat dunia macam tu..Wan tak nak lak nak aibkan or nak hebohkan sape yang tak bayar tu..Sapa yang terasa tu..Terasalah kan..Yang ada kasi taw lambat bayar tu..Wan ok je..Koz dah kasi taw..Sekurang kurang nya kasi taw lah kan..Tak salah..hehehe


Dulu pernah gak luahkan perasaan nie kat Kak Wansteddy..Sama sama berkecimpung dalam Pereka Graphic Design untuk Blog nie..Syukur sebab ada yang faham..Leh lah borak borak sambil marah marah pelanggan...hahaha..gurau je.


Ok lah korang..Melebih lebih lak Wan update nie..So law korang nak tengok koleksi Template and header Wan..leh klik link kat bawah nie k..


Koleksi Header

Koleksi Template



papai

.



10 comments:

Efipurpleshine said...

wann....hee..lame x dtg snie..ary tuh nk dtg tp wan lak tade..huhu..masih bukak lagi ke tempahan???

Wan_hazel said...

Efipurpleshine

masih bukak..ehehhe...

cinta nabella said...

buat pelan-2 yer wan ..nnti siap la .. :)

♥ solehah ♥ said...

mena ya wan..kmk pn gia juak..ada nk sik terbayar..tp kmk bia jk lh..mybe cdak lupak..or..ntah la..bia lah pk positive jak..

ne ndak cdak mok order kali ke 2..twr ati mok polah aie..haha shh..rahsia.hahaha.

Wan_hazel said...

cinta nabella

ehehhe..tengs //hope cepat siap..

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

ya lah ...mek pun camya wak..sik tauk lah sidak ya mena lupak ka sik..wat xtauk jak lah oo..mun nak order gik..xmek layan sidak..tan dah nya..ahahha

♥ solehah ♥ said...

haha..yalah tek..
8least sama2 pahm lah juak oo.
tk x..ish.sush mok madah eh.

diam2 jk lah trmmpu.. :)

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

hehehe..shh..jgn bising...dgr org lak..tandah jak lah oo

Lyana MK said...

kakak tak pernah lewat byr kan??? heheeheh....

Wan_hazel said...

Lyana MK

kaka comel tak pernah..tu lah syg lebih nie..ehehhe..