Wadah Madrasah Pengalaman: Laptop tengah tenat..Doakan semoga cepat sembuh


Friday, April 29, 2011

Laptop tengah tenat..Doakan semoga cepat sembuh



.




Salam korang...

Kali nie update dengan jiwa yang runsing..Bila semua bende tak leh nak wat..Laptop Wan dah mula menunjukkan simptom simpton penyakit demam panas...Nak Wan letakkan kain basah nanti makin lah sakit laptop Wan..Skang nie Wan nak blogwalking pun dah jarang dan tak leh nak jejak semua blogger.Lag lag lag..Tersekat sekat je laptop nie..Entahlah korang...Ape penyakit laptop Wan..RAM DDR3 6GB..Graphic POWERnye. pun tak leh tahan ke??alahai...Wan cuma open Adobe Photoshop,Illustrator,Xara 3D (kadang kadang)..Pastu Mozzilla lah untuk online..Law nak hilangkan tension lak Wan men Dota..Hm...


Kesempatan nie..Wan nak minta maaf (dah macam tulis kad raya je)bagi Blogger yang ada wat tempahan tu..Hope sabar menunggu dan law rasa terlalu lama Wan nak siapkan ..Korang leh beralih ke sesape yang lain untuk wat tempahan korang...Skang nie Wan dah berusaha nak siapkan Tempahan korang tu..Bukan sengaja nak melengah lengahkan tempahan ..cuma keadaan yang memaksa ..Mungkin laptop Wan nie tak pernah nak rehat kot..Pagi sampai malam..2-3 jam je off..Salah Wan gak kot..Lepas nie Wan akan kurangkan melayan laptop nie..mesin pun pandai sakit gak kan..



Nak katakan ada Virus???Mustahil..Tak mungkin..Hm...Doakan je k..Laptop Wan tak de pape..Law tak ..tak leh lah korang nak borak ngan Wan..tempahan pun berlambak lah..ehehhe..Wan selesa guna Laptop nie je..Walaupun Wan ade dua laptop tapi yang satu nie senang nak guna..Laptop satu tu kecil DDR2 RAM 4GB.Graphic tak ok..Jenis biasa biasa je...Tak puas lak law nak edit edit and Blogwalking..Guna untuk dengar lagu je lah kan..hehehe..

K lah korang..Tu je Wan nak share..Masalah hidup nie..ehehhe..

Papai korang..

sayangilah laptop korang..

Peace.


.



20 comments:

yUmIyUrI said...

harap bersabar k wan .. simpati yumi ne tau .. neway .. moga lappy cepat2 sembuh .. leh b.w lagi ..

Eyn said...

Laptop sakit?? cepat sembuh! =)
Me too can't live without my lovely lappie! =)

Aida Omar said...

hope laptop wan kembali ok seperti biasa.. :)

MiSz fiFiEyQa said...

semoge laptop wan cpt sembuh..mase laptop saye yg cikai ni sakit pun saye x senang duduk...tak leh nak dok jauh2 dari dia..huhu

chii said...

hehe...dia minta rest jap kot..asik keje je..almaklum lah..nak masuk hari buruh sok :p

cIk IRa said...

semoga cepat sembuh wahai laptop!! :)
hahaha...kasik laptop tue makan ubat demam... :P

SaySay said...

Kesian lappy..
Harap2 cpat sembuh
~Amin

Wansteddy Tales said...

semoga cepat sembuh laptop wan tu. sbb tu akk lebih selesa pakai pc, cumanya waktu nk design terhad di pejabat n umah je la, laptop ni akk guna kalau travel je in case ada job urgent. nk kena upgrade pada spek lbh tgi kalau buat kerja2 grafik. coz software design ni guna pakai ram yg besar :)

Muhammad Burn said...

bestnya ada dua laptop...smoga laptop cepat sembuh... huhu

Wan_hazel said...

yUmIyUrI

ehhehe...tu lah..skang dah ok sikit demam lappy wan nie

Wan_hazel said...

Eyn

hehehe..tengs..susahkan hidup tanpa lappy

Wan_hazel said...

Aida Omar

tengs taw...

Wan_hazel said...

MiSz fiFiEyQa

tengs taw...skang dah ok skit...

Wan_hazel said...

chii

a ah lah kan...nak bagi cuti lah gak kat laptop nie

Wan_hazel said...

cIk IRa

hehehe..tu lah...wan kasi mam ubat demam dah

Wan_hazel said...

SaySay

amin,.,tengs..

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

betul tu kak...law guna PC..lebih cepat mudah dah sangat best..skang nie PC wan dah tak normal lagi dah..graphic PC dah nazak..so tak leh guna..Skang upgrade je lah Lappy wan..ehehhe..

Wan_hazel said...

Muhammad Burn

tengs...dua laptop ,,hehehe..satu kecil satu besar,.,

nano said...

ewah,,lappy smpai 2,,,,mybe hang jap je kot,,,nano punye graphic card penah burn,,trpaksa btolkn,,lecturer de ckp grafik kad burn sbb sllu wat keje smbil on9, buka fb,heheh,,,nti klo wan wat keje,,xusah on9 yer,,sje kongsi pengalaman,,

Wan_hazel said...

nano

huhuhu..,,betul ke nano..wah kene sayang ngan graohic card nie,,,bukan senang nak beli n pgrade..huhuhu..tak leh online lah nie...huhuhu