Wadah Madrasah Pengalaman: Ada resah yang menjadi dalang segala kepiluan.


Saturday, April 30, 2011

Ada resah yang menjadi dalang segala kepiluan.

.




Masih jua lena dilembah ini. Agak selesa berbicara disini seperti ini. Indah nya kesan tinggalan semalam, namun duka yang terhempit sukar untuk ditepis. Resam dunia kata nya...begitu lah ada suka ada duka...

Kini kembali melakar nota mengukir bicara sebahagian dari kenangan yang telah tertempa. Kini disini saya berdiri,kekadang nya bersandar di bangku teratak ini justeru menghitung satu persatu tinggalan semalam. Sedarnya ada sesuatu yang tersembunyi. Masa kian berputar,semakin pantas langkahnya .

Entah,sering kali dalam lena ini ada kekosongan yang mengetuk. Ada resah yang menjadi dalang segala kepiluan.



S
alam Korang..

Alhamdullillah...Skang lappy Wan dah ok dah..Semalam berubat cara kampung je..Menjadi gak cara kampung nie...Laptop Wan kene serangan debu..panas panas..ehehhe..Skang nie Laptop Wan dah macam terlanjang...Tak de tutup dah..RAM semua terdedah so tak lah panas sangat..ekot je lah apa yang bomoh tu kasi taw..ehehehe.Dua tiga hari lagi ok lah..nak cuci sikit lappy nie..hope lepas nie lappy Wan akan beroperasi secara normal...


Hari nie Wan rasa tenang sangat..Seharian tak mengadap laman sesawang..Mungkin esok pun Wan akan tinggalkan sementara Blog Wan nie..Malam baru on balik..Tak janji gak lah..And Wan pun nak rehat sehari dari menyiapkan tempahan..Hope semua orang faham..Skang semua yang terpendam dah terluah..Alhamdullillah..Tenang..Susah nak luahkan kat sini..Semua akan jadi seperti sedia kala..


Ok tu je..

Papai korang


.



8 comments:

miss Fyqa said...

baguslah dah elok Wan :)

Wan_hazel said...

miss Fyqa

elok setakat..hope tak de masalah...risau gak time wat keje terus lag,,,,

nano said...

syukur la dah ok lappy tuh,,,moga berjalan lancar sume tempahan tuh,,nti ley belanja kepci,,kihkih

.:|kamaryeah|:. said...

semoga wan tenang sentiase~
jgn resah2 elalu~
x elok utk kesihatan bdn tue~
take care n have peace of mind~

Kaoshi said...

vacuum2 kan untuk membuang debu-debuan.. jangan sampai berdebu dan akhirnya motherboard pula hangus.. boleh sampai beratus2 repairnya.

Wansteddy Tales said...

hakak pn biar je blog autopublish. nama je cuti, xde masa nak berblog dan buat kerja design huhu

Nur Fiqah Zara said...

i follow u....u follow back k, i'm newbie yg baru nk belajar meniarap...he3, cantik blog wan kemas jer...

Wan_hazel said...

tengs,,,,blog wan biasa2 je