Wadah Madrasah Pengalaman: "Contest BanLo Kreatif"


Friday, July 8, 2011

"Contest BanLo Kreatif"

.

LinkSila klik banner diatas untuk terus ke blog penganjur
tarikh tutup : 1 ogos 2011


Salam Korang..

Kali nie Wan nak join kontes mencipta banner lak..hehehehhe..So tanpa melengahkan lagi masa yang pendek nie...Wan teruskan dengan logo yang Wan pertaruhkan..




Y
ang kat atas tu logo..Wan memang wat size yang besar koz law wat kecil tak de beza lak banner dan logo kan..Wan memang tak kreatif pun..Sekadar wat macam nie je lah yang Wan mampu..Sebelum kita ke Banner ..Kita godek godek sikit mengenai logo nie k..Warna Biru melambangkan ketenangan disamping medium group ini adalah menggunakan laman sosial iaitu Facebook so ada kaitan lah kan..dan oren lak bermakna Blog..Blogspot..Garisan belakang yang berwarna hijau lak melambangkan garisan informasi yang disampaikan oleh blogger blogger yang berbilang bangsa , negeri , kaum dan agama..Dan akher sekali tagline yang Wan ketengahkan ialah "We Share because We Care"..Faham faham sendirilah k..ehehehe..


J
om kita tengok banner lak..Sebenarnya sama je..cuma size je ubah dan ada kod HTML..





Dan tu je..Law korang nak join join lah k..Jangan tak join..


papai.


.



8 comments:

nadia fatihah said...

dah ok tu wan. simple but nice. gudluck k? :)

NuSaNa NoSa 91 said...

simple je.. tp cantik~ ^_^

i am S!L4H.. said...

kalo wan masuk ade can ke silah? hahhaa

gud luck wan. wan mmg kreatif

Kumiko Ryou | Farah Amira said...

cute gak banner tu..:)

dididella said...

we share because we care..hmm...:)

Wan_hazel said...

tengs all...

nana89 said...

oke fine..mmg retis..hahaha..ternganga mulut sy tgk banner tue...huhu..mantap!!..pape pown gudluck and tq join contest xseberapa nie..=P

Wan_hazel said...

hahaha...welkam..law ade rezeki menang lah kan