Wadah Madrasah Pengalaman: Contest : Watermark Untuk DarkBatman


Monday, July 4, 2011

Contest : Watermark Untuk DarkBatman



.

Klik banner untuk terus ke blog penganjur
29 Jun 2011 hingga 7 Julai 2011

Salam Korang ...


Kali nie Wan nak join Kontes dari DarkBatman lak.Penganjur nak satu watermark yang mengandungi logo seperti yang darkbatman nak dan mengandungi ayat darkbatman.com..Kita tengok syarat syarat dan hadiah k.


------------------------(100% disalin dari blog Penganjur)

SYARAT-SYARAT :

1) Buat satu entry bertajuk CONTEST : WATERMARK UNTUK DARKBATMAN

2) Letak banner blog darkbatman, dan link kan ke entry ini

3) Watermark anda mestilah mengandungi ayat darkbatman.com

4) Watermark anda WAJIB mengandungi logo di bawah :


logo darkbatman


5) Design / buat watermark untuk darkbatman, dan sertakan imej watermark tersebut dalam entry anda.

6) Submit link anda di ruangan komen.

HADIAH : Wang tunai RM100 (akan di bank in ke akaun pemenang)

TEMPOH CONTEST : 29 Jun 2011 hingga 7 Julai 2011


------------------------(100% disalin dari blog Penganjur)


Dan Jom kita tengok Watermark yang Wan pertaruhkan....



Ok dah nampakkan..Amacam ok tak??.."http://wanhazel.blogspot.com/" tu tak termasuk..yang tu untuk copyright je...ok jum kita bercerita sikit tentang Watermark nie..

Wan wat simple dan smart so bila orang tengok pun orang dah taw dah..yang nie mesti Darkbatman ..Dan tulisan yang Wan guna lak..Tulisan yang orang tengok pun dah boleh baca tak perlu guna tulisan berbelit sangat..Law berbelit sangat orang muala keliru sebab tak taw tu watermark ke logo ke gambar..Betul tak??Dari segi warna..Wan pilih warna kelabu kehitaman melambangkan maskulin "hitam itu menawan" dan merah lak Wan guna sebab nak menyerlahkan lagi watermark tu..So bila guna watermark nie..Gambar pun akan jadi lebih menarik..Dan watermark nie Wan dah uji dah dekat gambar cerah or gelap..Wan sengaja buatkan bayang pada watermark tu untuk menampakkan watermark tu bila digunakan pada gambar yang cerah..Tak caye??ok jum tengok kat bawah..Wan sediakngambar yang guna watermark darkbatman nie.








Ok tu je.Diahrap menepati cita rasa penganjur.
Law korang nak join cepat cepat taw..Masih sempat lagi..



Papai.

.




4 comments:

GaRy™ said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Wan_hazel said...

ok tengs

A M E ! said...

hey . good luck yaw ! :D

ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . ;) and have a great day ahead ! :)

Wan_hazel said...

tengs..hope leh menang