Wadah Madrasah Pengalaman: Churp Churp memang best_kejap nya leh dapat banyak income (baru 11hari)


Saturday, July 9, 2011

Churp Churp memang best_kejap nya leh dapat banyak income (baru 11hari)

.


Salam korang..

Kali nie nak update mengenai Churp Churp lak..Kemas kini Churp Churp..Bukan nak bangga diri..Cuma nak berkongsi..Mungkin Blogger yang lebih otai yang guna Churp Churp nie dah dapat banyak income...Wan baru 11 hari mendaftar sebagai pengguna Churp Churp dah bleh dapat RM45.20



Nampak kan..Ada bukti lak tu...Dan law korang tak caya Wan baru gak dalam Churp Churp nie..Korang leh tengok entri nie..Bertarikh 29 june 2011 ..Masa entri tu dibuat , Wan join race Churp Churp..Sebab Race Churp Churp tu jugak lah Wan menjoinkan diri dalam Churp Churp nie..Dan hasilnya..Memang tak tipu..dapat Income lebih per-klik..

http://wanhazel.blogspot.com/2011/06/jum-lumba-churp-churp-musim-kedua-ipad.html




L
aw korang rasa nak daftar..Korang tengok tutorial camne nak daftar Churp Churp dekat sini..

http://wanhazel.blogspot.com/2011/06/tutorial-daftar-churp-churp-income.html


Tak rugi daftar..Rezeki ada dimana mana..kita je yang perlu berusaha..


T
ak lame lagi leh lah wat first cashout Churp Churp..



Papai.


.



14 comments:

cik kia said...

wah,hebatnyeee ! hehee tahniah ye :)

wan,jomlah join contest cik kia buat:

http://yourvinylmonster.blogspot.com/2011/07/1st-contest-makanan-kegemaranku-by-cik.html

Wan_hazel said...

cik kia..tengs..and insya Allah wan join k...

chuu muqhlis said...

woah bia betik.,
hebat tol >_<

ashikinharon said...

hebat !

Wan_hazel said...

chuu

hehhe..tengs...tapi nie memang betik..ehehhe

Wan_hazel said...

ashikin..

tengs

syahira ariff said...

eh mcm best jer
thanx wan

dah lama x blogging
heee
lama x jumpa u wan

Wan_hazel said...

welkam..ye lah kan..wan pun lama tak jumpa syahira..ehehhe

nur onie said...

congratz!!naj jgk la!

Wan_hazel said...

boleh je..hehehe

caliph shuriken said...

nice.. byk jgak wan dpt ek ^^

sy dpt bru sikit tapi dh lama join, huh...

Wan_hazel said...

hehehe...boleh lah...sebab suka share2 kat fb kot..eheheh...klik2

Isteri Encek Bard said...

ALhamdulillah rezeki tu wan...

Wan_hazel said...

alhamdullillah kak..hehee