Wadah Madrasah Pengalaman: Download malwareByte_Penting untuk yang suka online


Monday, July 4, 2011

Download malwareByte_Penting untuk yang suka online

.



Salam Korang...


K
ali nie Wan nak share skit mengenai software yang Wan guna..Bukan software untuk edit Gambar or blog..Tapi untuk perlindungan Laptop or PC korang..Wan guna nie koz memang terbaik.Korang yang kaki Blogwalking tu leh guna nie k..bab malware or adware nie boleh membiak dalam lapyop/PC korang tanpa korang sedar..AntiVirus tak leh detect Malware taw..Jangan sangka korang guna Antivirus laptop or PC korang dah selamat...So Law korang nak...Korang klik Download kat bawah nie...Dan lepas tu Save k..And Software nie gak leh block malware dari blog blog yang kene jangkitan malware..




Lepas korang Save tu..Korang install lah..Lepas install korang open Malware Byte korang tu..Dan nanti korang akan dapat trial punya version..Macam dalam gambar kat bawah nie..




Trial nie pun ok gak..Cuma dia trial lah..Tapi korang tetap leh guna..Dan skang nie sapa cepat dia lah yang dapat guna REG KEY Wan nie..Wan tak taw berapa banyak yang boleh guna ..Korang cuba je..Korang klik kat anak panah macam kat dalam gambar kat atas tu..Nanti korang akan nampak satu Pop Up muncul taw..Korang masukkan REG key kat bawah nie dalam kotak dia nanti k..Law tak leh guna korang beli lah REG KEY sendiri k..hehehe




Kotak atas : 3AH34

Kotak bawah: Q5VP-GUTV-84HV-UWNN


Law leh guna ... korang akan dapat full version lah..Nanti akan dapat macam kat bawh nie..Takde lagi dah REG Button ..



So selamat menggunakan MalwareByte..Sesape yang dapat guna KEY REG tu..Korang kasi taw k.Sila Scan laptop or PC korang k...




.





58 comments:

Halawatul_Insyirah said...

thanx 4 sharing (=

cik ery said...

yessss..dapat!
hahahaha

ainatiqa said...

thanks . dpt register :)

Dariah Duvers said...

hye ,saya dah pakai dan ianya menjadi terima kasih ! :)

Anonymous said...

oh oh. saye org first. :)
saya dpt register tu. tq wan

Wan_hazel said...

Halawatul_Insyirah

welkam...peace

Wan_hazel said...

cik ery
ehehhe..tepuk skit

Wan_hazel said...

ainatiqa

baguslah..ehehhe..peace

Wan_hazel said...

Dariah Duvers

sam sama jugak...

Wan_hazel said...

anon..

welkam..peace

EiEy said...

alalalal....dh dpt...thankz yer...^____^

husnul khotimah said...

ooo..mcm tu...syukran atas perkongsian

Sara Cullen said...

tenkiu ! dpt dh ! XD

Truely Aimie Diyanna Benignant said...

TIPS AWK BAGUS GILER :)
Nnti sy kasi tau abg sy untuk bace entry pasl ni, sbb dye kaki on9

boleh saya mntak tlg untuk komen entry ni? http://imedianna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

saya masuk GA CONTEST yg memerlukan your Free Comment :) Thx a lot

Wan_hazel said...

EiEy

welkam

Wan_hazel said...

husnul khotimah

welkam...

Wan_hazel said...

Sara Cullen

welkam..ehehhe..peace

Wan_hazel said...

Truely Aimie Diyanna Benignant

tengs...Insya Allah saya kan komen di entri bkenaan

cik Beskod said...

YEah hehe dpt2 hehe tq sharing heheh :)

Wan_hazel said...

welkam...

Arina Shamsul said...

ALHAMDULILLAH.happy nyerr...akak da dpt full version wan..TQ so much k.

Fatiha Kamarudin said...

bole gune :) tengs wan ^^

Wan_hazel said...

Arina Shamsul

welkam kak..ehehhe...peace

Wan_hazel said...

fatiha


welkam...

Cahaya said...

Kmk pun dpt ^^ thanks bg wan ..

Wan_hazel said...

hehehe..good2

..ika itu aku.. said...

wan..ika curi!!!huhu

atikamohdnor said...

alamak tak dapat register lah wan . btw, tengs for sharing :)

Miss Teo said...

dpt dpt ! hehe, thanks abg wan ! haha, thanks sesangat (:

♥ Nurulz Sabeeha ♥ said...

Saya tak boleh download sebab benda tu harm laptop saya.. Macam mana ni?

AkuTracy said...

ok dapat :)

Wan_hazel said...

..ika itu aku..

hahahha..ika curi lah..tak pe...

Wan_hazel said...

atikamohdnor

welkam..try lagi kot..rasa nya masih dapat tu

Wan_hazel said...

Miss Teo

welkam2....

Wan_hazel said...

♥ Nurulz Sabeeha ♥

harm???pelik ...close dulu antivirus k..

Wan_hazel said...

AkuTracy


gd2...

Nur Batrisyia said...

Alah, dah tak dapat dah! Tapi kalau guna trial je takpe kan?

Wan_hazel said...

a ah tak pe...leh remove virus dah lah..nantimungkin akan ada tempoh tamat taw

miss Fyqa said...

skrg dah xde reg button..
yeayy.
thanks Wan :)

Wan_hazel said...

yep betul tu

hunnys~ said...

dapat guna =D
tapi kan, bila sy bukak blog guna chrome, ada malware.
sy xtahu nk buat cane. =.="
ada penyelesaian tak?

Wan_hazel said...

kalau blog ada malware dia akn block secara auto./.

hunnys~ said...

blog saya ada malware.
xleh upload gambar terus =.="

Wan_hazel said...

tak leh uplod gambar terus...malware dari mana??

cerminmateguess said...

klo full version kite xya baya kan?

Wan_hazel said...

a ah..guna serial key yg wan bagi tu..

suraya binti mohd salleh said...

assalamualaikum..
toturial anda sume hebad2..
sy mnuntut ilmu dsini..=)

Wan_hazel said...

tengs taw...tengs sesangat

hanah said...

wan thanks for sharing ... :)

Wan_hazel said...

welkam..peace

tikaa fauzee said...

alaa , tk dapat guna : < sorry , baru jumpa yr blog

Wan_hazel said...

so terpaksa lah guna trial..hehehe

aegyomeow said...

thank tau wan^^
yeay dpt guna~

Wan_hazel said...

welkam..peace

hidayah said...

Tak dapat full version, dapat trial pon jadilah. Thanks ye Wan ^-^

Akeyla Azmi said...

ABG WANNNNN!!!!

share link ni.
dapat banyak reg key free huhuhuhu and bila kita try boleh :DD


http://keydia.blogspot.com/2013/01/free-serial-keys-activation-code-for.html

Cik Itah@RRP said...

da ada da..hehe da install :)

AnisIsmail said...

dah dapat guna .Terima kasih :)