Wadah Madrasah Pengalaman: GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"


Saturday, July 16, 2011

GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"

.

Tarikh Tutup Penyertaan :
30 JULAI 2011

Salam Korang...


Apa..tak yah cakap lagi korang dah taw????hahaha...Mesti lah korang kenal kan Lyssa nie...Blogger yang sama sama dengan Wan..eceh nak join ke-Femesan Lyssa lak Wan nie..ehehhe..Tapi betul lah..dulu masa dulu lagi kan lyssa..Kita sama sama berjuang dalam blog nie kan..Mesti lyssa tak ingat lagi nie..Amat sodih Wan..eheheh..




Owh ye..Lyssa maaf taw..Wan terlupa lak..hari tu memang nak join...tapi akibat sibuk dengan semester baru Wan lupa lak.So hari nie Wan wat terus join ..Lyssa tok sah sedih sedih lagi k..ehhehe.



Law korang nak join..Korang klik je Banner kat atas tu k..dan cepat cepat join taw...Dah nak tamat nie...hadiah menarik sangat nie..cepat cepat...Rm150.00 untuk dimenangi....mana taw rezeki kita kan..Owh ye..lyssa kasi Wan je lah menang..ahahha..

hadiah diberi kepada lapan orang peserta...


K lah korang..

Selamat menjoinkan diri.

Wan nak tag semua korang yang baca entri nie..



.



2 comments:

Lyssa Dollixious said...

hahahaa . mana boleh Lyssa lupal lahh . memang kita sama -sama berjuang dalam dunia blogging dulu .. hehe :)
Lyssa buat blog pun . dulu semua berpandukan dalam blog Wan nih . kehkeh .! Lyssa takkan lupa yang itu . huuhuhu . Tapi , sekarang ni , wan makin sombong yea. lama dah tak BW masuk blog Lyssa.. sodihh lagi lah . waaaaa.~ huhuhu ..

Eippp . nak bagi Wan menang ? eipp . tak baikk menipu ! HAHA :) Kalau nasib wan baik . boleh lah menang n0.1 tuh . kih2~ Berdoa je lah ^^

Wan_hazel said...

hahaha//lyssa..wan sombong ye..ahahha/mana d..wan malu lah nak jenguk blog lyssa..lyssa kan retis..ehehe..

tak pe.law ade rezeki adelah tu kan lyssa