Wadah Madrasah Pengalaman: Lappy yang selalu berubah kedudukan huruf (alasan si typo)


Monday, July 11, 2011

Lappy yang selalu berubah kedudukan huruf (alasan si typo)

.



Sila besarkan gambar


Mood:Sejenak senyum petang

Salam korang...


Senyum dulu sebelum wat entri nie..hehehe..Selalu nya law Wan taip taip entri slalu men redah je..kadang kadang je nak cek ejaan betul ke tak..Kali ini oleh kerana ketegangan yang dialami oleh sesetengah penulis Akibat demam Typo nie..Wan mula lah cek balik posting Wan..risukan typo yang berlambak..Kejap tengok papan kekunci lappy sekejap tengok screen..Lepas tu cek ejaan..lepas semua dah puas hati baru klik Post..


Sebenarnye Wan baru je diserap masuk dalam Geng Bala Tentera Typo oleh blogger IEB..Wan tak taw lak kelayakkan nak masuk group nie..Masuk masuk je terus kene buli..ahhaha..Bila dah masuk Geng Bala Tentera Typo nie ..Kena lah hati hati sebab apa yang kita tulis dalam pemerhatian..Lucu sangat masuk Geng Bala Tentera Typo..Leh sakit perut..ngantok pun terus hilang..


B
agi otai otai Geng Bala Tentera Typo sila beri tunjuk ajar..Wan budak baru..hehehe..Tunjuk ajar untuk apa erk?????Untuk tulis lebih banyak typo kot..ehhehe..


k
lah korang...Sakit kepala boleh sakit perut akibatnya...


#
Hidup ini bukan sekadar untuk tersenyum sendirian..
Tapi unutk kita berkongsi senyuman...
Salam sayang buat kalian
kamek sayang kitak


papai


.



18 comments:

CWL wanie LovelA said...

hehhe bila redah membuktikan kita penulis blog yg sejati hahahah

teciq said...

itu dia still ade typo..ekekeke

^^

Wansteddy Tales said...

Hakak kalau menulis wajibkan diri baca balik karangan yang baru ditulis tu. Sbb kadang2 kita masa menaip sesedap rasa tu ada penggunaan prosa yang tak tepat. tatabahasa yang berterabur. ejaan yang salah sebab taip laju-laju. hahhaha... Tapi kalau menaip melalui iPhone memang xdapat la nak betulkan balik. Peningkan kepala je hahahha... Blog Wan dah tahap otai punya level. Usia tu cuma angka. pengalaman dan pengetahuan yang letakkan kita di parasa dan peringkat tertentu. Salute!

[sutera kasih] said...

ada juak grup cmya hehe kelak mok view la..mcm best jak..

diana said...

typo jugak..
kat chat facebook la selalunya...
heheheh

farahd101 said...

haha geng apew tu? macam best jew dengar

Bit Zamri said...

SPOT! hehe..
1) risukan
2) unutk

hehe..normal, bit pun kdg2 bajet nk tulis laju, padahal typo..haha! konon pro..wahaha..

Vote For Me in Stylish Hijab Contest

Scya Lollita said...

cik scya pun si gila typo T.T

Wan_hazel said...

CWL wanie LovelA

ahhaha....wan setuju...wan setuju...itulah kelebihan blogger sejati..ehehe

Wan_hazel said...

teciq

ahahha..no komen...eceh

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

tengs kak...a ah kan kak..tapi dah baca dua tiga kali pun tetap ada typo gak..macam mana lah tu kan kak..hehehe

Wan_hazel said...

[sutera kasih]

ahhaha...ada...best group ya

Wan_hazel said...

diana

nak cepat punya pasal kan..typo pun hentam je

Wan_hazel said...

farahd101

geng typo...hehehe//

Wan_hazel said...

Bit Zamri

hhaha..tu lah pasal..konon dah pro kan..tapi tak pun..hehehe..

Wan_hazel said...

Scya Lollita

sama lah kita..sila join group typo k..

nur amalina athman said...

haha..taley blah gambar atas tuu..top3 typo

Wan_hazel said...

hehehe...top 3 tu..hehehe