Wadah Madrasah Pengalaman: Kemas kini Nuffnang selepas cashout 15 Julai


Wednesday, July 27, 2011

Kemas kini Nuffnang selepas cashout 15 Julai

.

Klik untuk pembesaran



S
alam Korang..


H
ari nie Wan nak kemas kini Nuffnang Wan lepas Wan Cashout tempoh hari 15 Julai 2011..13 hari dah termasuk hari nie...Sebelum tu korang dah belum tengok XPlayOpera..Korang jenguk lah..tak rugi pun Wan kongsikan sesuatu yang menarik nie kan..tunetalk-easonchan ade tak orang melayu macam kita nie minat???ade tak??Or untuk orang cina je??korang tak caye??tengok lah sendiri kat sana...Jangan kata Wan tak kasi taw...tu untuk orang cina je kot..Dan yang paling Wan suka sangat bila proton ada keluaran terbaru..tak taw lah terbaru ke tak..tapi yang penting design memang tip top..super canggih..Tak tipu taw..Protonsaga-CVT memang syok habis...nak beli skang sempat tak guna untuk raya??eheheh..



Ok dah puas membebel pasal semua tu skang Wan nak kemas kini lak Nuffnang Wan yang tak seberapa nie...Lepas je Cashout Nuffnang Wan hari tu.. 2 3 hari lepas tu terus dapat Buffered earning..Syukur lah..Masuk satu Buffered earning kan..Sayang jugak Nuffnang kat Wan..Hope Buffered nie kekal lama kat Blog Wan...


Klik untuk pembesaran


Dalam minggu nie jugak Campaign kat blog Wan pun masih kekal pada peringkat yang memberansangkan..

Klik untuk pembesaran


Alhamdullillah rezeki..Kalau tak berusaha rezeki tak kan datang..So jumlah pendapatan Wan setakat nie..ialah..Baru je Rm15.71...




S
atu Wan nak pesan kat korang kalau nak dapat pendapatan dari Nuffnang nie jangan asyik merungut tanpa berusaha..Dan ambek lah masa untuk baca Tutorial mengenai Nuffnang yang ada kat dalam blog Wan nie..diharap boleh membantu .


Owh ye ..sesapa yang belum mendaftar Churp Churp..sila lah daftar skang ..Boleh dapat income lebih besar dari Nuffnang.Jika kene denagn caranya..


Ok tu je..Sekadar berkongsi.

Papai.


.





12 comments:

ila said...

doakan abg wan dpt earing bnyk2 siket,spye dpt la kite duit raye nnti kan??
hahah

l i t t l e m i n n i e said...

aku taktau pape pasal nak gune nufnang nie . boleh tolong ker ?

Afiq Din said...

masyuk nih asyik cashout je

mama comel said...

wah...alhamdulillah..

Mr Rileks said...

banyak tu, nuff nie mmg lambat, tp skurang2 nuff x scam & nuff byr pada blogger.. :)

Wan_hazel said...

ila

ahahha..Insya Allah..tengs taw

Wan_hazel said...

l i t t l e m i n n i e

boleh je...hehehe..

Wan_hazel said...

Afiq Din

kdg2 je bro...rezeki

Wan_hazel said...

mama comel

alhamdullillah...tengs mama

Wan_hazel said...

Mr Rileks

betul tu..dr medium iklan yg lain..nuff nie tepat pada tarikh nye bayar org kan

caliph shuriken said...

congratz.. smoga trus sukses ^^

Wan_hazel said...

tengs bro caliph