Wadah Madrasah Pengalaman: Tak sabarnya nak tukar design blog sempena Ramadhan


Tuesday, July 26, 2011

Tak sabarnya nak tukar design blog sempena Ramadhan

.

Klik untuk Pembesaran


Salam Korang...


Sempena Raya Merdeka nie Samsung dah buat satu Hadiah untuk korang..Sambil membeli dapat hadiah..Korang leh lah jenguk kat sini samsung-raya...Bila raya dah makin nak dekay semua nak yang baru....Ade tak rasa nak beli Protonsaga-CVT..Tak yah cakap lah dalaman luaran pergh..Nak rembat satu tak de duit lak..hahaha..Nak beli MaxisPlayBook1 pun Wan tak mampu..huhuhu


E
h terlupa lak nak cerita pasal template baru Wan..ehehhe..Korang ade tak nampak??comel tak??apa pendapat korang???Komen sikit..ke cemburu??hahaha..Gurau je..Esok nak puasa baru Wan guna Template tu..Lagi seminggu tu..tak sabar nya nak guna..Hijau segar je kan..Korang datang blog Wan pun nanti takkan rasa dahaga dan lapar..eceh ceh..ahhaha..

Template raya lak dalam proses...Idea kurang lak..hehehe..

k lah korang..
Tu je

Papai


.



11 comments:

Luqaz™ said...

wah...smart2.. yg raya tu nnti bg ada bunga api..haha

www.luqaz.com

Mohd Amin Aizuddin said...

waaa...cantiknye...

Wan_hazel said...

tengs all

dak eina said...

mesti smart ah blog wan jap lagi ^^

Wan_hazel said...

hehehe..tengs....

tengkumuhammadazizi said...

cantek

PutRy FaRa said...

cantik...erm tpy pose kene cukup..ahhaha

Mariatul Qibtiyah said...

Comelnyeww, harap tukar cepat yeww hehe :)

Wan_hazel said...

tengs all..terima ksih...ehehhe

Asma Ahmad said...

fuhyooo... ehehe...

Wan_hazel said...

fuhyooooooo jugak..eheheh