Wadah Madrasah Pengalaman: Design template sempena Ramadhan _ Blog cat baru dah


Saturday, July 30, 2011

Design template sempena Ramadhan _ Blog cat baru dah

.



Salam Korang...


Kali nie Wan ubah Template Blog Wan , rasa nya dah lama sangat Wan tak ubah and design design Blog Wan nie akibat terlalu sibuk design tempahan Blog orang lain..Sempena Ramadhan nie Wan ambek sedikit masa untuk design balik template Wan..Wan pilih warna hijau sebab warna nie cerah dan melambangkan Ramadhan..Korang tengok pun tak sesak nafas kan..ehehhe..So tak batal lah puasa korang nanti..ahahha..


Bahagian entri lak Wan kekalkan warna pink sebab tak nak ubah koding warna fonts lagi pun pink kan warna yang lembut..hehehe.Sign board kat header tu korang sendiri leh faham kan..Dan Wan letak dolly Wan sendiri kat header tu..comel je kan..Ok , korang jangan cemburu...hahaha..gurau je


K lah korang ..

Setakat tu je...eh jangan lupa tengok MaxisPlayBook1..kalau berminat dengan gadget nie..


Papai


.



51 comments:

Afiq Din said...

wooo... nice2

cik Beskod said...

wah ceria na blog kitak...

selamat berpuasa hehe

Han Hanan said...

jaguh dsigning

dak eina said...

alamak sakit mata.. hijau nya wan!!

tengkumuhammadazizi said...

org pertama comment, Okay, blog ramadhan LAWA :) ada bunga api

Wan_hazel said...

Afiq Din

tengs bro

Wan_hazel said...

cik Beskod

makceh tak..ehehhe..ktk juak

Wan_hazel said...

Han Hanan

hehehe.,tengs

Wan_hazel said...

dak eina

hehehehe..tengs....hijau itu ketenangan..ehehe

Wan_hazel said...

tengkumuhammadazizi

eh org kelima lah..ehehhe

Dawia.Honeyputri ❤ said...

cat baru blog wan.. nice .. ;)

salam Ramadhan wan =)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

ceria sungguh

cantik lah

:)

Panggil aku Han said...

wow hijau...cun la templte baru :)

Arina Shamsul said...

WAH!WAH!WAH! COMEL JE BLOG KO NI WAN..WARNA FAVOURITE AKAK PULAK TU HUJAU PINK..AHAKS!!!..alamak terlalu xcited nak komen,terlupa lak bg salam..ASSALAMMUALAIKUM WAN..NICE BLOG!!:-D

Nesa Wazir said...

cntik la wan..dolly 2 mcm smbut tetamu ye..hehe..rse x sabar nk raye plk nmpak warne hijau ni :P

~naddy~ said...

chantekk.. :)

Zainab said...

mmg cutela template baru ni en. wan hazel....

Wan_hazel said...

Dawia.Honeyputri ❤

a ah wia cat baru..ehehhe..tengs//wia jugak salam Ramadhan

Wan_hazel said...

::ini belog saya . cinta hati saya::

tengs taw..biasa2 je nie

Wan_hazel said...

Arina Shamsul

waalaikumussalam kak..ehehhe..terima kasih kak..warna peberet tu..ehehehe...salam Ramadhan wat akak n familly

Wan_hazel said...

Nesa Wazir

ahhaha;..nesa sabar2 sebulan lagi nak raya nie..ehehe...a ah lah kan nesa cam nak sambut tetamu je nie.hehehe

Wan_hazel said...

~naddy~

tengs naddy

Wan_hazel said...

Zainab
terima kasih...

Unna said...

Haha kiut je doodle tu. sempena ramadhan kan. nanti buat sempena raya pula ye :)

Bintu Zainal said...

wahh cutee walaupun background tu menyerlah sangat tapi cantik. something different n special lah ni. :) terbaekk :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Rajin wan ye..... Slamat berpuasa ye wan......

Lm akak x singgah sini.....

fitriyah said...

cantik2! :))

Dear Ana :] said...

nice blog :)

syafeika edora said...

haha.. sm r kita.. bz dgn blog len blog sdri terabai.. sy pn kira nk tkr bckground smpena ramadhan nt tp xtau r bla.. huhu

Wan_hazel said...

Unna

hehehe..mesti nye..wan akan wat punya

Wan_hazel said...

Bintu Zainal

hehehe..tengs....

Wan_hazel said...

Melati Qistyna's Mummy

tengs kak...wan pun lama tak jenguk akak

Wan_hazel said...

fitriyah

terima kasih taw

Wan_hazel said...

Dear Ana :]

tengs blog biasa2 je

Wan_hazel said...

syafeika edora

tu ka lah cepat..mesti lebih comel kan..doodle pun dah comel..

Cik Chokie said...

Cantik sangat lah wan :) ceria je.. sejuk mata memandang. heee lame dah kan tak jenguk blog wan nih :') bz ngn study. trial PMR 15/8 ni.. blog chokie pun dah x terurus T,T

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan wan. mudah-mudahan ramadahan kali ni lebih baik dari sebelum ni. weee pose jgn tak pose. jgn ponteng yer wan. peace.

kykiiz said...

I want your Follow Mini Icon TT___TT

Wan_hazel said...

Cik Chokie

tenga..chokie jugak taw...

Wan_hazel said...

kykiiz

u 2..ehehhe

Faraa Eiman's said...

lawa la , haha
slamat bpuase pkck ;p

Afiqa Dayana said...

doodle tu comel ~
nak cemburu jugak . hihi :P
selamat berpuasaa, wan !

Ayuni said...

smart....lamer dh x masuk cni....

dAyAnA. ヅ said...

wow .. ijaunye .! :D

Wan_hazel said...

Faraa Eiman's

tengs..selmat berpuasa jugak hahaha.

Wan_hazel said...

Afiqa Dayana

tengs..hehehe..peace

Wan_hazel said...

Ayuni
tengs biase2 je tu

Wan_hazel said...

dAyAnA. ヅ

ehhehe..terima kasih

CintaKhadijah said...

saya adalah sngt jeles dgn blog comel ni..;p

Wan_hazel said...

hehehe.tengs..blog wan biase2 je

mama qiss said...

dik wan hazel..nk request secara ekslusif blh?hihi..nk mintak design for akk punya business blog..theme is baby land..color:soft color..pinky..blh x?akk bayar awak tp jgn la up mahal ngat..hihi..

Wan_hazel said...

hehehe...wan wat satu template rm25 kak..kalau ade pnambahan macam banner or pape tu wan akan cas rm5..so bgntung dgn design kak..heehe..law akan nak senang inbox wan kat FB...cari wan hazel