Wadah Madrasah Pengalaman: Allah is always by your side


Saturday, January 7, 2012

Allah is always by your side

.


Assalamualaikum...


Hai korang..tengah malam baru nak update..Hujan je memanjang kat sini..kalau boleh masa nak update entri nie nak sangat membungkuskan diri dengan selimut yang tebal tebal..lepas tu bukak kipas high speed..hahaha..Macam seronok je kan..


Tak de idea lak malam nie..Walau apa pun tejadi "Allah is always by your side" ingat tu..Buat adik adik semua sentiasalah ingat Allah tu Maha mengetahui..Allah tu Maha melihat..Diharap dengan Doodle Wan nie..Wan leh sampaikan apa yang Wan nak sampaikan..Insya Allah..Nak doodle nie..Korang leh ambik k..

Eh lupa lak..Kalau ada yang suka masak or suka beli buku memasak or suka join kontes tu cepat cepat lah korang join nie...Mana taw ade rezeki kan.

campaign imageJom masak-masak bersama Chef Hanieliza

Senarai hadiah

  • 1 x Hadiah Utama
    Kelas eksklusif 1 hari bersama Chef Hanieliza berharga RM400
    1 x set periuk stainless steel berharga RM400
    Buku Resepi PTS berjumlah RM200
    Voucher Popular

  • 11 x Hadiah Saguhati

    Kelas eksklusif 1 hari bersama Chef Hanieliza berharga RM400
    Buku Resepi PTS berjumlah RM100
    Voucher Popular


Papai korang.


lain lain yang korang mesti tahu




.



6 comments:

capt. keon alhan said...

boleh tolong beri pndpt?

Waiz Aufa (Penasihat Yang Setia) said...

Terbaiklah Wan.. =) salam perkenalan.

Wan_hazel said...

capt. keon alhan

pendapat apa ya>>>??

Ckin Kembaq said...

suka doodle tu.nanti nak amik lah.. ^_^

ilishaheera said...

Comei Doodle tu. Geram! xD Dia dok takut guruh kilat ka? Kan "Hujan je memanjang" kat sana? :b

✿Ummi Myra✿ said...

wan, surprise http://www.amirastudios.com/2012/01/keputusan-contest-my-top-referral.html