Wadah Madrasah Pengalaman: Fibox Shoutbox terbaik berbanding Cbox


Monday, January 2, 2012

Fibox Shoutbox terbaik berbanding Cbox

.


Assalamualaikum...


Hai korang..Kali nie nak kongsi dan reveiw sikit mengenai Fibox shoutbox nie..Bagi Wan..Fibox nie adalah yang terbaik buat masa skang nie..bagi sesapa yang suka Blogwalking dan nak traffic pelawat yang banyak boleh lah guna Fibox nie..Kenapa Wan kata Fibox nie terbaik..Sebab Fibox nie memudahkan kerja orang yang blogwalking kat blog kita..Kalau korang suka blogger tinggalkan jejak kat shout korang.So pilihan terbaik ialah Fibox..Cbox boleh guna tapi sedikit menyusahkan blogger sebab nak taip semula nama dan link blog..Kalau guna Fibox lak..Sekali je taip dan selepas tu semua nama dan link blog kita akan disimpan dalam data Fibox nie..So kalau korang Blogwalking kat mana mana blog dan Blogger ada guna Fibox nie..korang hanya perlu tingalkan jejak je lagi..mudah sangat..

-Pesanan buat New Blogger ..jangan guna Shoutmix terbaru



Korang cuma perlu sign up je..Or boleh Sign in guna Facebook korang..






So tunggu apa lagi..Try lah guna.Fibox nie..Masih dalam aproses menambah baik ..Mungkin akan banyak lagi keistimewaan nya nanti..Klik link bawah nie kalau nak try

http://www.fibox.ws/index.php#login


lain lain yang korang mesti tahu




.



16 comments:

AzzaLifeStory said...

Abg wan bole tnya x ? ?
Azza ada bwat animated header guna photoshop CS3, yg guna animation 2 kn. .dah jadi, ,tapi try kat blog x jadi plak. .knp erk ? ? hrap abg wan dpt bntu. .

Wan_hazel said...

upload kat photobucket dulu k

Cikgu Ma said...

akk tak cbox fibox bagai...perubahan 2012..

AzzaLifeStory said...

Suda, tp x dpt jgak. .cara nak save nye sama mcm yg biasa jua ke?

Laurie Gina said...

fuh..sy pun guna Fibox,baru jer..~~mmg best lah..cuma perlu taip mesej jer..~

wa khairul onggon said...

tenkiu wan.. bagus tuk.. nya dapat x kita set utk google/fb/twitter user jak kah? Kedak komen blogger ya bah? Bukan apa, kmk xsuka dak anonymous berkomen rah chatbox yalah kmk lamak dah sik makei shoutmix :)

Wan_hazel said...

bang onggong..ya nang xdpt bang onggon..maok sik maok ada juak anon dlm shout..sik pat di polah camya...mun dpt mek dah polah camya dah..ehhehe

Cik Anno said...

mcm mane nak save fibox nie dlm blog? xtahu laa.. -,- tlg la ajar kan.

wa khairul onggon said...

oh gia... kmk x suka mun anon boleh brkomen.. malas mok berblok2 IP lak.. hehe.. thanks wan :)

Wan_hazel said...

anno

caranya amcam guna cbox jugak..copy kod

Wan_hazel said...

aok abng onggon..sik pat dipolah camya..block IP ya jak caranya..hehehe

MsCoffeeCat said...

salam..bru j buat cbox ptg td..huhuh.bru je intai fibox. fibox xblh letak smiley eh bt mse ni?

NiK iMaN :] said...

eh , bole gak kalau nk try nieh.huhu

Ckin Kembaq said...

tukar lagi..hehe nak tukar gak lah nnti... ^_^ tq review about this.. ^_^

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui dah try..tp masih samar2,hikhik..

yui kongsikan entry wan leh??

yui kdtkan ea ~

Wan_hazel said...

boleh je yui..tengs