Wadah Madrasah Pengalaman: outing bersama patung..pulau kecil


Thursday, January 5, 2012

outing bersama patung..pulau kecil

.
Sony alpha a350 | kitlens
ISO 100 | f/11|1/640

Assalamulaikum...
Hai korang..So camne keadaan kat tempat korang??masih hujan??kat tempat masih gak hujan..pagi tadi..hujan lebat lebat..Sesetengah kawasan banjir dan ada kes 2 orang mati lemas kat sarawak..Pelajar tingkatan 6 dan pekerja sell..Hope tak de benda buruk yang berlaku kat tempat korang dan kat tempat Wan nie..Amin..

Petang tadi Wan tembak gambar kat atas tu je...Akibat hujan tak leh nak tembak gambar lain so bereksprimen lah dengan anak patung ..ehhehe.. Sekali lagi tembak anak patung..kali nie nak wat ala ala Miniature photography sikit..entah jadi ke tak..Wan tembak je..So apa pendapat korang??



Hadapan rumah je..ehhehe..eh tunggu dulu..jom tengok nie,Tu pun kalau korang nak..
Do your little tots always have Smart Moments?


Papai

lain lain yang korang mesti tahu




.



14 comments:

aku shafiq said...

hehehe .. serius ! .. memang cantik ar gambar abg wan ..

http://dunia-kami-realiti.blogspot.com/

Picoz Shupalula. said...

air bertakung ke tuh? isk biak nyamuk. no aedes no dengue :p

Syarafi[skyforce331] said...

memang smart arr...kesian lak mickey mouse duk tngah2 tuh....lemass laa nnti

syarafikamaruzzaman.blogspot.com

deeya_shouranlee said...

ahahahaha.. sabar jew..

capt. keon alhan said...

smart pic!thumbs up!

Suara Hati said...

wahhh.....power pic tuh. haha

Shaz @ Ratu Ngerecho said...

eeee..cute laaa...geram mek ngga :)

Miss Zue said...

suke sgt gmbar yang paling ats tu..kreatif~!

•♥• EYJA •♥• said...

wan nih memang kreatif lah . mesti best kalau dapat abang macam wan , hari2 eyja suruh wan ambik gambar eyja .. muka eyja yang buruk ni pun nanti akan jadi lawa , sebab abang eyja dah edit kan cantik2 . kahkahkah . apa2 pun good job brother :D am proud of you :P

Ckin Kembaq said...

terbaeekkk! ^_^

Wan_hazel said...

•♥• EYJA •♥•

ahhaha..tengs eyja...terharu wan baca komen nie..tengs taw

zana said...

cantik :)

Zac Rega said...

hehehe serius nampak comey cute and etc , ya Allah . berbakat tul !

Mohd Amin Aizuddin said...

Menjadik la wan...hoho ^.^