Wadah Madrasah Pengalaman: Contest blog paling cun


Wednesday, January 4, 2012

Contest blog paling cun

.

Klik banner untuk terus ke blog penganjur
15 JANUARY 2012

Assalamualaikum..

Hari tertarik lak nak join kontes blog paling cun walaupun blog Wan tak paling cun pun..Sesaja nak meriahkan keadaan..ehehh..Kat bawah nie hadiah yang bakal dimenangi..



PEMENANG PERTAMA
akan memenangi wang tunai berjumlah RM70.00 bersama Software blog template maker dan juga Html
WEB editor
PEMENANG KEDUA
akan memenangi wang tunai berjumlah RM50.00 dan juga Software Blogger Template Maker.


PEMENANG KETIGA
akan memenangi wang tunai berjumlah RM30.00



Syarat syarat korang leh tengok kat blog penganjur k..

http://storyhafie.blogspot.com/2011/12/perubahan-menarik-hadiah-peraduan-blog.html


Wan nak tag

Zahidah
Fiezah
Cahaya
zana
anna


lain lain yang korang mesti tahu




.



7 comments:

Cikpuan rara said...

gud luck.nk join jugak lah.heee.

QasehSuci said...

software blog template maker tu leh dpt kat mana yer wan??

cnen said...

lame tak singgah sini, ade contest plak. tapi tgh minggu exam. bz.

oh, jemput bace entry pasal murtad kat belog saye. kesedaran bersama. :)

Wan_hazel said...

tengs all..qaseh...yg tu wan tak taw lak nak dpt kat mana

zana said...

nak join gak la.hehe

Errah said...

salam..camana ek nak letak klik banner tu ..sebab sy bt kuar image je

Wan_hazel said...

errah

masa wat posting tu.klik kat banner tu dan wat redirect link..masukn link kat gambar tu..ada icon yg macma rantai tu..klik je