Wadah Madrasah Pengalaman: Rezeki berblog dengan Churp Churp gempak


Tuesday, January 3, 2012

Rezeki berblog dengan Churp Churp gempak

.


Assalamulaikum...

Hai korang semua..Skang dah masuk 2012..So amacam dengan income dari blog korang?Ada peningkatan dan dah Cashout belum??Wan belum lagi..Sebab nak simpan lagi tak nak dah cashout sikit..Better cashout banyak skali..ehhehe..Nuffnang Wan pun baru ciput je..




J
ujur Wan kasi taw..Churp Churp memang lebih cepat nak dapat income dari Nuffnang nie.Seperti Tutorial Wan yang sebelum sebelum nie..


-Tutorial daftar Churp Churp Income lebih per-klik
-Tutorial letak iklan bergambar Churp Churp dalam Blog
-Churp Churp beri ganjaran untuk beli DSLR
-Menabung dengan Churp Churp_satu hari RM0.20 pun dah cukup
-Satu Klik berlambak tabs ADS keluar
-Kenapa Income tak naik naik??
-Tutorial Follow Churp Churp kengkawan
-Tutorial Post Stories dalam profile korang kat Churp Churp


Bagi sesapa yang belum buatChurp Churp lagi , better korang buat skang..Lagipun tahun baru kan..Mulakan yang baru..Cuba sesuatu yang baru.ehehhe..

lain lain yang korang mesti tahu




.



14 comments:

Mohd Noor Shawal said...

wah....congrats...

liyanazahirah said...

congrats wan :)

zahidah said...

wah!! best...cia kmk k..hehehe
*kmk sik pat log in acc churp2 kmk...tension!!! gggrrrrr

CikAnyss' :O said...

amboi , anys ada rm50 je , nak cash out pon xleh lagi ..

Adam Malaysian Idol said...

Wan: tahniah ... boleh la ajar kamek tok nak ... kamek lalu lom tauk sal churp2 tok koh ... baruk jak ngengkah nuffnang kat blog kamek ....

ajarin dong ....

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

fa buat dah lame dah..tp still tak naik2...
susah la nak suruh orang klik kat churp2 tuh..

Wan_hazel said...

tengs all..

Wan_hazel said...

zahidah..knak sik pat indah..sayang eh..try gik

Wan_hazel said...

adam...boleh jak..ehehhe

Boyz_ed said...

Wan , firstly . Sorry komen sini . Online pkai phone . Xle access shoutbox Wan . About header , xlah . Skadar untk mmbuka mata blogger2 kita . Untuk djadikan iktibar . Xde mksud lain pun . Seriously . Peace . =)

zana said...

wah best la...tp xmcm zana huuuu....sush nk naik la..huk3

SyUhAdA said...

wahh..byknye..

.: rOzirOx :. said...

wan, abg sy tak percaya la pasal churp churp ni. dia kate tu sume tipu. mcm ne sy nk explain kat dia bagi di paham? and then wan penah tak cash out kn sebelum ni? kalu wan ad jwapan, inform yep. sy nk bg dia baca..huhuhu.. tq~

Wan_hazel said...

ok..nanti wan wat entri pasal cek churp churp dan nuffnang k,,nanti suh abg awak baca,.