Wadah Madrasah Pengalaman: Tutorial Photography : Tingkatkan prestasi Canon Kitlens anda


Tuesday, February 21, 2012

Tutorial Photography : Tingkatkan prestasi Canon Kitlens anda

.


A
ssalamualaikum...


Sebenarnya Wan pun tak faham macam mana benda nie berfungsi..So layan je lah k..Wan pengguna Sony Alpha bukan Canon..Dan benda nie Wan jumpa kat Page Churp Churp.








OK tu je..

Lain lain yang menarik

.



5 comments:

sliver said...

ni sbb kalo lens canon yg mahal2 biasanya line merah tu je.nmpk mahal sket kitlens

wanabee said...

guwa sendiri tak paham..macam mana dengan letak cat merah tu je boleh effect kat image ..guwa rasa fungsi cat merah tu sebab nak bagi ubah lens tu nampak advance je sama dgn lens2 mahal ... kalau letak lens hood ..takkan lah tiba2 gmbar dari mcm tu jadi ke situ ...

erk...~_~
sumpah tak faham ...
nasib guwa bukan canon user..wkakaka

Nyamuk Terbang said...

ala kiter pkai nikon..huhu

Anonymous said...

btolke nie??

Ckin Kembaq said...

lagilah..tak pakai kamera canggih ni.. ^_^