Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..MEME "seorang Blogger"_What they think i do


Wednesday, February 22, 2012

Doodle story..MEME "seorang Blogger"_What they think i do

.



A
ssalamualaikum...


Hai korang..Menjadi seorang blogger nie pelbagai pandangan yang akan kita dapat dari masyarakat masyarakat luar..Hari nie tak nak update panjang panjang jadi korang layan je gambar kat atas tu k.Hanya untuk suka suka je..


Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan rm0.20 ..senang je klik nie.A Growing Up Together Day with your loved ones!..Atau klik button Donate..



Papai


.



13 comments:

merahitujambu said...

ada betul jugak..XD

Azhafizah[フィザ] said...

Just be yourself and be confident.that's it..^^

Cik Kira said...

hehew . tak berapa nak paham ? zzzzzz . kbye . hehew

Misa♥Meow 美咲ニャー said...

LOL xD

Hanih Borhan said...

Suka kartun2 awak.

Ahmad Haziq Azlan said...

cool je kan.,,
huhu

Ajid San said...

Freind = Friend . hehe XD

IZZATI MUSTAFA said...

maaf ganggu,,blh tlong sy x.nak solvekn problem ni,kat entry saya ada dua post yg samalah, :'(...
cmne ek???

MsCoffeeCat said...

haha..kan. Ingt tulis blog senang ke..blog = bidang penulisan jgk..:P

Rizwan Ewan said...

blog ni best! :D jemput singgah d blog wan plak ~

Ziela Ismail said...

Juz do what u really wants to do..betul tak??

CCICute Design said...

^_^ cute..

Mie Hishamuddin said...

ignore what people say just be yourself =)