Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle story..Kebiasaan yang sesetengah dari kita sering buat


Sunday, March 25, 2012

Doodle story..Kebiasaan yang sesetengah dari kita sering buat

.


Assalamualaikum...


Dua tiga hari nie kekadang panas sangat..Tapi hari nie bukan tu yang Wan nak ceritakan.. Apa yang Wan nak ceritakan dalam "Doodle Story" nie ialah....Kebiasaan sesetengah dari kita sering kali buat..Fahamkan...faham tak??hehehe..



Hampir setiap jam kita akan bukak peti sejuk.Walaupun kita memang dah tahu dalam tu tak de bende yang boleh dimakan .. Tapi masih jugak nak bukak..Hairan tak hairan??? Wan sendiri pun hairan..hehehehe




Bukak , tengok dan tutup dan seterusnya jam jam berikutnya..Ulang perkara yang sama..Mungkin nak ambik kesejukkan dalam tu kot..atau sesaja nak tengok api dalam tu .. Law tak pun memang nak bazirkan elektrik..ahhaha.


P/S: jadi kalau korang semua ada pengalaman/kenangan dan pendapat mari kongsikan kat ruangan komen bawah nie..


Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan rm0.20 klik satu je..senang je klik nie.Klik kanan dan open in new tab k

What's all the HD fuss about?!
Social SharingPaint the town green!
Engineers around the clock.
Raise your chequered flag!



Papai


.



26 comments:

Haruno Hana 하나 said...

haha.. so true la Wan XDDD Hana pun camni gak.. padahal dh tau takde mknan dlm peti.. x tau la nape.. haha

Shifa Jue said...

keh3.. kmk la termasok dlm 'sesetengah orang' dh la ttup k kaki.. d tgga ontua knk anok.. keh3.. btw, cute lh doodle ya wan..

Nurul CLumsy Gurl said...

hahahaaa.... bnyak2 entry, etry nie pling best... untuk dudel story. entry merepek, tpi btul

Syamimi Che Usof said...

Hahaha,habit lah katakan,^^

Detective Fiqa said...

hahaha :D nice nice. fiqa suka ^^

Wan_hazel said...

Haruno Hana 하나

realiti kan...wan pun macm tu...

Wan_hazel said...

Shifa Jue

mena ta ktk ya..paky kaki flying kick gik ya..ahahha..

sheila said...

kalau kat ruamh sellu buat...huhu..dah lah ada 2 peti ais..tengah2 mlm mesti nak bukk jugak nk tengok apa ada..padahal bnyk sayur je dalam tu

Wan_hazel said...

Nurul CLumsy Gurl


ahahha..tengs nurul..ehehe

Wan_hazel said...

Syamimi Che Usof


rasanya dah jadi hobi..ehehe

Wan_hazel said...

Detective Fiqa


tengs taw..

steffany daph said...

haha. btol sngt lah tu. dh tau takda makanan, tpi masih lagi buka. kempunana nak mkn, hope makanan yg nak dimakan tu ada dlm peti sejuk actually. XD

Wan_hazel said...

sheila


ahahha..yg tu betul sgt..sayur je banyak..eheheh

Wan_hazel said...

steffany daph

ehehhe..betul tu

arenis said...

memang betoi pon bnde nyh...
selalu sgt wat time ngah bosan n ngah carik mkanan...hik3...

Popkorn said...

Umah bujang ni xde peti ais... hohoho..

merahitujambu said...

macam adik sepupu..bila ty nk apa x th cm habit pulak

CCICute Design said...

hahahha... cam tetau je.. ^_^

izninaja said...

terasa la entry ni . hehe :D

eyka said...

memang betul lah wan ,, maybe mmg tu tabiat manusia kot .... saya pun selalu jugak lah buka peti ais tu ,, buka pun tak amik apa2 ... hihhihiiii ......

Anis Akmal said...

haha.tabiat eden. .__. suka buka tengok sekilas lpas tu tutup. tak pun amik kerusi bertapa. --'' ahha

zehan said...

hahaha....sama laa...peti ais tu cm ada aura dok panggil2 suh bukak pd hal xde mende pun...

-SUPERGIRL- said...

wah mcm terase sikit ! hahahhaa

rKorIK said...

ahaha that's freakin true! Lol

kusyi said...

hahaha..same with me.. tabiat apekah? -.-'

Atirah ★ said...

Macam sy je ? Hakhak !