Wadah Madrasah Pengalaman: Kemas kini Churp Churp/Nuffnang/Blog bulan Mac_Alhamdullillah rezeki yang banyak


Saturday, March 31, 2012

Kemas kini Churp Churp/Nuffnang/Blog bulan Mac_Alhamdullillah rezeki yang banyak

.



Assalamualaikum...

Hai korang...Hari nie Wan nak kongsi dan kemaskini pendapatan Churp Churp/Nuffnang/Blog Wan untuk bulan Mac..Kalau nak dibandingkan dengan Nuffnang..Churp Churp lagi cepat dapat income.Hasil untuk bulan Mac korang leh tengok kat atas tu..Insya Allah akan cash out untuk bulan nie dan tunggu untuk bulan hadapan lak..Tu hasil untuk Churp Churp..yang kat bawah nie lak Nuffnang..



A
lhamdullillah ..Nuffnang pun beri rezeki yang banyak walau tak sebanyak Churp churp..Akan cashout jugak Insya Allah..Nie adalah pendapat Wan berblog untuk bulan Mac.Sebab tu lah Wan selalu kasi taw kat kengkawan dan sahabat sahabat blog Wan , Kalau online tu jangan online dengan sia sia..Nak dapat rezeki tu bukan mudah ..Rezeki tu kalau tak di cari tak kan ada..betul tak??Jadi usaha dan usaha untuk dapat rezeki.

S
esapa nak daftar Churp Churp leh tengok entri nie..Wan dah siapkan Tutorial..Owh ye page Churp Churp ada yang dah berubah jadi korang leh wat rujukan dalam entri Wan tu..Cara nya sama..

-Tutorial daftar Churp Churp Income lebih per-klik


Ramai gak yang tanya Wan macam mana Wan dapat hasil Churp Churp yang banyak..Apa yang Wan wat ialah masukkan beberapa link share dari Churp Churp kat dalam entri..Contohnya macam nie.Dan Wan hanya share iklan yang "per-klik"

Nak tengok handphone best??Best ke tak korang tengok dan nilailah sendiri..
The legendary One has arrived. Ke amcma sampah..erm


Dan yang seterusnya Wan letak link share Churp Churp kat bawah entri dan suruh orang klik dengan iklhas..Insya Allah kalau betul niat tak menipu , orang akan klik jugak..Kalau yang menipu tu sekali tu je lah orang nak klik..betul tak??

Dan mungkin cara nie lebih berkesan..

-Tutorial letak iklan bergambar Churp Churp dalam Blog

Atau yang nie..Wan guna nie..tapi untuk satu link share je..

-Tutorial pasang Donate Button bawah post

Harap korang semua tak menipu dan jangan SPAM link share kat shoutbox orang..Wan tak SPAM shoutbox orang dengan link share .SPAM nie bermaksud gantikan link blog dengan link share , bila orang klik kat shoutbox tu , orang akan terus ke share link tu..Ramai yang Wat nie..Jangan hairan kalau korang tak leh nak tinggal jejak kat shoutbox Wan..Sebab nya Wan dah BAN korang..Selamanya lah korang tak leh tinggal jejak kat shout Wan..




Kat atas tu adalah statistik page view blog Wan..Tak tahu sangat nak tengok nie macam mana..Korang tengok lah sendiri..ehehe.


Dan tak lupa jugak kepada peminat "Doodle Story" dan blog Wan..Rezeki nie hasil dari korang jugak.Dan terima kasih sangat sangat kat kengkawan yang sudi klik..

Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan rm0.20 klik satu je..senang je klik nie.Klik kanan dan open in new tab k

Love what you do with the internet? The Best
3D Experience For Your Taste Buds.




Papai


.



23 comments:

Haruno Hana 하나 said...

tahniah Wan! Alhamdulillah :) kitorang suka Doodle Story sbb tu x pernah lupa klik byk2 lepas bc DS ;)

Ermie Dharlya said...

Tahniah Wan!!!

Memang sangat banyak tu.. Best best :D

Chiamie Lucas said...

congrats wan.... ^_^

thisisaina said...

wahh . banyak gilaa .! haha

Azee Hana said...

bez nye dapat duit....

Syasya Johan said...

banyak sangat tu.murah rezki wan :)

Siti Hajar Noh said...

tahniah... :)

NoRfArAhiN said...

waa,,bnyaknya income. thniah ye ^^

AsuzuRe_EzaBB said...

tahniah ktk!! kmk mok belajar dari ktk juak laaa :)

wani said...

hurmmm,
nampaknye wan kena belanja wani lha...muahahaha

caliph shuriken said...

steady laa bro.. ribu2 lemon tu ^^

Unknown// said...

klik donate!~ hee

aidillah HAIMI said...

Wah, banyak sangat. Tahniah. =)

❖ Syaa ❖ said...

Hewhew bila lah kite nak dapat banyak camnie . BErusaha mesti berjaya mesti dapat . Yeahhhh ~

ijam ismail said...

bw here

Azhafizah[フィザ] said...

Alhamdulillah..rezeki tu.

Sya Syazana said...

Alhamdulillah, murah rezki~ :D kita ni sejak dulu lagi tak improve -,- sedihh . hoho. singgit enam puluhsen je mampu . (Y)

YaNg NuR aQiLaH AnK ShApIeE DAN aRpAh said...

wan saya qyla..
saya join...
tapi nk tnye pasl klau org tu dah like post kita dyer trus papar kn earn kat mane?? sebub ade 2 3 owg dah like post sy..tapi x tambh pape pun dekat earn??

Wan_hazel said...

bukan like taw..tapi klik kat iklan...

YaNg NuR aQiLaH AnK ShApIeE DAN aRpAh said...

haha yeke..silap paham laa pulak... thx for ur helps

YaNg NuR aQiLaH AnK ShApIeE DAN aRpAh said...

wan nk tanye nnti wit tu akan di hantar ke mane ek??

Wan_hazel said...

nanti mas akita nak cash out dia akn minta alamat rumah..so nanti dia prg akn hantar ke rumah dgn sehelai cek

YaNg NuR aQiLaH AnK ShApIeE DAN aRpAh said...

owh ok2 thx wan..heheh