Wadah Madrasah Pengalaman: TUTORIAL MINI MP3 PLAYER


Monday, April 16, 2012

TUTORIAL MINI MP3 PLAYER


1.Korg pergi kat lamanweb di SINI
2.Der akan keluar gmbar mcm kat bawah ni kan , then korg tekan generator


3.Kalau dah tekan generator korg tengok kat bahagian category tuh , then tick color


4.der akan keluar mcm kat bawah ni kan , pandai pandailah korg tukar warna tuh ok :)
5.Kalau nak cari lagu plak korg pergi kat lamanweb di SINI


6.Kalau dah cari lagu apa yg korg nak , korg copy code kat bahagian direct tuh , kalau x faham tgk gmbar kat bawah ni..


7.Dah copy codenya kan , korg tengok semula kat bahagian category tuh kan korg tick general semula , then korg copy code tuh kat bahagian mp3 tuh , klu x faham tgk gmbar kat bawah ni


8.Kalau dah paste copy code HTML tuh .


SELAMAT MENCUBA




7 comments:

Mursyida AZ-ZAHRA said...

salam ..
nk ty utk design biasa x de ke

Wan_hazel said...

salam..design biasa??amcma mana tu erk

Sofea said...

emmm...sofea check, xde pon...dh click dh lgu tu tp xde pon, direct link.

Sofea said...

kne sign up dlu ke...bru boley bkk?

Wan_hazel said...

wan pun tak pasti sgt..

arni said...

Ambik lagu kat tempat lain boleh kee ?

Wan_hazel said...

tak pasti lak